Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2014
2014. augusztus 26. 12:31
Nagyon sok szép ruha van. Utálom Mileyt de az a ruha tetszik,viszont nem oda illő. Kesha haja baromi jó,és a ruha se rossz.Lucy gyönyörű.
2014. augusztus 26. 12:41
HidegEmíliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 230452 offline |
Demi gyönyörű volt, mint mindig <3 Lehet hogy kicsit kivágott volt a ruha, de attól még nem lesz olyan mint Miley.-.-"
Miley is csodásan nézett ki:) Kesha is gyönyörű volt:) Vivtoriát utálom, de a ruha nem rossz. Nicki nagyon csinos volt 5SOS <3
Miley is csodásan nézett ki:) Kesha is gyönyörű volt:) Vivtoriát utálom, de a ruha nem rossz. Nicki nagyon csinos volt 5SOS <3
2014. augusztus 26. 12:44
HidegEmíliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 230452 offline |
És Lorde-on nem csodálkozom sosem tudott öltözködni
2014. augusztus 26. 12:58
Siera -_-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 227711 offline |
Jók a ruhák,csak talán szokatlanok egy kicsit!Kim Kardesinnek szinte a fél melle kint volt.(Folyton azt tudja,csak mutogatni!)Victoria Justice nagyon jól nézett ki,akár egy díva!
2014. augusztus 26. 12:58
badgalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 129 Azonosító: 230513 offline |
nem volt már mibe belekötni kimmievel kapcsolatban, igaz? ha a dekoltázs ízléstelenül sokat mutat akkor demié?..félreértés ne essék, én is bírom őt, de azért nem kellene ennyire különbséget tenni közöttük! szerintem nagyon csinos volt ebben a balmain ruhában, és igazán megérdemelte volna a legjobban öltözötteknek járó címet!
ezen kívül nekem nagyon tetszett rita és demi vörös ruhakölteménye.. tényleg igazi dívaként tündököltek! beyoncé, jenny és gwen sem maradhat le nálam. ők is csodálatosan festettek! de azért még be gyömöszöltem volna ide a jenner lányokat is. kendall alon livne szettje versengésben van pár legfelül említett hírességével! húgán kylie-n pedig úgy állt a gyönyörű szaténruha mintha ráöntötték volna!
ezen kívül nekem nagyon tetszett rita és demi vörös ruhakölteménye.. tényleg igazi dívaként tündököltek! beyoncé, jenny és gwen sem maradhat le nálam. ők is csodálatosan festettek! de azért még be gyömöszöltem volna ide a jenner lányokat is. kendall alon livne szettje versengésben van pár legfelül említett hírességével! húgán kylie-n pedig úgy állt a gyönyörű szaténruha mintha ráöntötték volna!
2014. augusztus 26. 13:06
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Felháborító. Legtöbben itt úgy néznek ki mint akiket most szalasztottak a legközelebbi bordélyházból. Most komolyan miért nem lehet normálisan felöltözni ezekre... Noha, meg kell hagyni mileyka,amber és 'túlélő-vagyok-lóvató' pontosan a műsör színvonalát tükrözik közönséges kinézetükkel. Sajnos tegnap rávettem magam hogy megnézzem a műsört, hát mondanom se kell láttam mindent amit nem akartam: seggrázást, ön-reklámot, se vége se hossza. Nem hittem volna,hogy ezt mondom de színét és bundát eltekintve Lorde van itt a legjobban felszerelve. Nem bírom ezt a nőt, de a viselkedése legalább helyén volt emellett a sok csitri mellett.
2014. augusztus 26. 13:10
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Szerintem jól nézett ki Kim
2014. augusztus 26. 13:27
Nekem úgy egyik se tetszik de Amber Rose ruhája kicsit túl merész.
2014. augusztus 26. 13:56
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1016 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline |
Demi,Beyoncé,Jennifer,Kesha a legszebbek ♥
Na és Miley túl borzastó Lorde OMG!
Na és Shakira ?
Na és Miley túl borzastó Lorde OMG!
Na és Shakira ?
2014. augusztus 26. 14:05
mercibabusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 1 Azonosító: 151327 offline |
Vannak furcsa ruhák is meg gyönyörűek is!
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.