Demi Lovato beismerő vallomást tett
2014. augusztus 26. 19:01
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
szép szöveget fűzött a képhez! *.* Demi számomra egyre szimpatikusabb, pedig régen sem volt unszimpatukus. a képeken meg egytől-egyik gyönyörű!!
2014. augusztus 26. 19:05
Idézet (Diala @ 2014.08.26. 18:45)
Láttam már nem egyszer, neked szent küldetésed Demi Lovato érdekét, jogait védeni, de most benézted. Az első képen mi az a 2008?
By the way, mintha direkt keresnéd az ember hozzászólásában a dolgokat, amibe beleköthetsz... Tudomásul lehetne venni, nem mindenki szereti Demit, viszont azoknak az embereknek is van joga ezt kinyilvánítani. Max, ha ez a rajongóknak nem tetszik, figyelmen kívül lehet hagyni! Senki sem kéri, érts velem bármiben is egyet!
By the way, mintha direkt keresnéd az ember hozzászólásában a dolgokat, amibe beleköthetsz... Tudomásul lehetne venni, nem mindenki szereti Demit, viszont azoknak az embereknek is van joga ezt kinyilvánítani. Max, ha ez a rajongóknak nem tetszik, figyelmen kívül lehet hagyni! Senki sem kéri, érts velem bármiben is egyet!
Így van, én vagyok Teréz anya fő védelmezője, és az a szemét alak, aki az emberek képébe nyomja a nap 24 órájában.
És igen, tisztában vagyok azzal is, hogy nem szeretheti mindenki - én is rühellek sok mindenkit, még sem állok lesben arra várva, hogy mikor van ezt alkalmam 3463473284-re is elmondani - de egy idő után már a könyökömön jön ki, hogy 3 és fél éve ugyanazokat a hozzászólásokat kell olvasni, ugyanazoktól az emberektől. Emiatt ti (bocsánat az általánosításért) sem lesztek különb emberek nála, mert ugyanazt csináljátok, amit az Ő esetében sérelmeztek, és fel vagytok rajta háborodva. És most megyek, és elásom magam, amiért megint nem tudtam befogni a számat, és leálltam "vitázni" vele kapcsolatban.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. augusztus 26. 19:14
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Én továbbra is azt tartom, hogy Deminek igenis jó alakja van. A testképzavarokról meg eddig is tudtunk (még úgy is, hogy én pl. nem vagyok rajongója), szóval ez nem igazán volt "beismerés". Egyébként ez a piros ruha nagyon dögös.
2014. augusztus 26. 19:16
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.08.26. 19:05)
És igen, tisztában vagyok azzal is, hogy nem szeretheti mindenki - én is rühellek sok mindenkit, még sem állok lesben arra várva, hogy mikor van ezt alkalmam 3463473284-re is elmondani - és egy idő után már a könyökömön jön ki, hogy 3 és fél éve ugyanazokat a hozzászólásokat kell olvasni, ugyanazoktól az emberektől. Emiatt ti (bocsánat az általánosításért) sem lesztek különb emberek nála, mert ugyanazt csináljátok, amit az Ő esetében sérelmeztek, és fel vagytok rajta háborodva. És most megyek, és elásom magam, amiért megint nem tudtam befogni a számat, és leálltam "vitázni" vele kapcsolatban.
Most én se akarok akkor általánosítani, de valahogy bizonyos Lovaticok nem tudják más véleményét - ha az az övékkel nem egyezik - elfogadni. Egyszerűen személyes sértésnek veszitek, ha valaki el merészeli mondani, mivel nem ért egyet, pedig, ahogy én, csak kulturált hangnemben el merészeli mondani, kivel/mivel nincs egy állásponton.
A 3463473284-es részt pedig nem veszem magamra, ugyanis én nem ugyanazt szajkózom, egyszerűen reagálok az olvasottakra, arról nem tehetek, hogy a róla szóló cikkek tartalma már 3463473284 éve ugyanaz.
P.S. De mindegy, inkább nem offolom szét a topicot, és a "vitát" lezártnak tekintem. Neked is van véleményed, nekem is, mindketten hajthatatlanok vagyunk, történet vége.
2014. augusztus 26. 19:24
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline |
Igaza van. És borzasztó hogy ennnnyi idejét pazarolta arra, hogy olyan legyen amilyen végig volt. Örülök, hogy rájott, hogy ő úgy szép, ahogy van!
2014. augusztus 26. 19:31
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Nem csak Ő érzi magát gyönyörűnek, hanem tényleg az. :') ♥ imádom nincs rá más szó :3
Jack99
2014. augusztus 26. 19:46
naomi princúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.25. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 230138 offline |
húú hát ez a csaj szóhoz sem jutok imádom imádom
2014. augusztus 26. 19:50
Idézet (Diala @ 2014.08.26. 19:16)
Most én se akarok akkor általánosítani, de valahogy bizonyos Lovaticok nem tudják más véleményét - ha az az övékkel nem egyezik - elfogadni. Egyszerűen személyes sértésnek veszitek, ha valaki el merészeli mondani, mivel nem ért egyet, pedig, ahogy én, csak kulturált hangnemben el merészeli mondani, kivel/mivel nincs egy állásponton.
A 3463473284-es részt pedig nem veszem magamra, ugyanis én nem ugyanazt szajkózom, egyszerűen reagálok az olvasottakra, arról nem tehetek, hogy a róla szóló cikkek tartalma már 3463473284 éve ugyanaz.
P.S. De mindegy, inkább nem offolom szét a topicot, és a "vitát" lezártnak tekintem. Neked is van véleményed, nekem is, mindketten hajthatatlanok vagyunk, történet vége.
Szerintem meglepődnél mennyi vele kapcsolatos dologgal/tettével nem értek egyet, de ezt olyanok előtt akik nem szeretik sosem mutatom ki, ezért is tünhetek "őrült, fanatikusnak". És ez az egész konkrétan nem is ellened szólt - mert akinek nem inge, az nem veszi magára - mert te tényleg kulturáltan fogalmaztál (azt azért te is elismerheted, hogy egyesek ocsmány hangnemben szoktak véleményt nyilvánítani róla, úgy ahogy az ember még a kutyájával se beszél) és a hozzád hasonlókkal jó is "vitázni", és bármikor vevő vagyok egy privátban zajló beszélgetésre, mert szeretem meghallgatni más emberek véleményét. (a közvetlen környezetemben pl egy ember szereti csak őt, még is eltudunk róla normálisam csevegni a többiekkel is. )
Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy mindig csak erről van cikk. Leírom itt is, hogy utoljára - ezt és a múltkorit leszámítva - 2013. decemberében volt ezzel kapcsolatban róla cikk, az elmúlt több mint fél évben csak is a karrierjével kapcsolatban voltak cikkek, tudom, mert majdnem az összeset én írtam, csak gondolom azok sokak részéről ignorálva vannak, mert nem lehet benne mivel támadni.
Midnight Memories
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.