Demi Lovato beismerő vallomást tett
2014. augusztus 26. 20:30
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline |
mindegyik képen gyönyörű ♥
2014. augusztus 26. 20:30
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline |
Jöttek az offolók, vártam már.
Ezen mi a vallomás, most komolyan? Fel lett fújva az egész cím, hogy még többen ugorjatok rá. Már tényleg régen volt a betegségéről cikk, mit vagytok úgy oda?
A cikkhez hozzászólva pedig a cím félrevezető egy pöppet, Demi pedig MÉG MINDIG csodálatos és felnézek rá!
Ezen mi a vallomás, most komolyan? Fel lett fújva az egész cím, hogy még többen ugorjatok rá. Már tényleg régen volt a betegségéről cikk, mit vagytok úgy oda?
A cikkhez hozzászólva pedig a cím félrevezető egy pöppet, Demi pedig MÉG MINDIG csodálatos és felnézek rá!
2014. augusztus 26. 20:37
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline |
Idézet (compromise @ 2014.08.26. 17:35)
Álszent, röhejes népség. Mikor valaki cikket mer írni photoshopos bakikról/szétphotoshopolt celebekről, akkor "szemét cikkíró, hogy a fenébe lehet ilyen rosszindulatú, hogy kritizálja a sztárt", holott az ilyen hozzászólásokat írók kb. 100%-a az égvilágon semmi mást nem csinál a Starityn, csak 24/7 mások felett ítélkezik és másokat fikáz, de magukat az istenért sem veszik észre. xD Görgessetek egy kicsit vissza, itt is van egy ilyen díszpéldány köztünk.
Szerintem amúgy vannak egy páran, akik elfogadnák ezeket a "csúnya, fesztelen, petyhüdten lógó ciciket". Mondom ezt azért, hogy még véletlenül se a cikk témájához szóljak hozzá én se, mikor divat Demi utálása az oldalon. Nyilván t ö k é l e t e s kebleik vannak a (hónapok, évek óta ugyanazzal a semmitmondó hozzászólással) görcsösen becsmérlőknek.
Utóirat - a cikkhez hozzászólva: nem is csoda, hogy testképzavarai voltak, mikor a fentiekhez hasonló üzenetek milliót kapta folyamatosan...
Szerintem amúgy vannak egy páran, akik elfogadnák ezeket a "csúnya, fesztelen, petyhüdten lógó ciciket". Mondom ezt azért, hogy még véletlenül se a cikk témájához szóljak hozzá én se, mikor divat Demi utálása az oldalon. Nyilván t ö k é l e t e s kebleik vannak a (hónapok, évek óta ugyanazzal a semmitmondó hozzászólással) görcsösen becsmérlőknek.
Utóirat - a cikkhez hozzászólva: nem is csoda, hogy testképzavarai voltak, mikor a fentiekhez hasonló üzenetek milliót kapta folyamatosan...
Idézet (Midnight Memories @ 2014.08.26. 20:30)
Jöttek az offolók, vártam már.
!!
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. augusztus 26. 20:38
Amit írt a képek mellé, azért maximális tisztelet jár neki szerintem. Egyébként pedig hol lenne kövér ez a lány? "Hogy lelapítsam a hasam"... Mit kellett ezen lelapítani?
2014. augusztus 26. 20:43
Haya8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 229576 offline |
compromise írta:
Álszent, röhejes népség. biggrin.gif Mikor valaki cikket mer írni photoshopos bakikról/szétphotoshopolt celebekről, akkor "szemét cikkíró, hogy a fenébe lehet ilyen rosszindulatú, hogy kritizálja a sztárt", holott az ilyen hozzászólásokat írók kb. 100%-a az égvilágon semmi mást nem csinál a Starityn, csak 24/7 mások felett ítélkezik és másokat fikáz, de magukat az istenért sem veszik észre. xD Görgessetek egy kicsit vissza, itt is van egy ilyen díszpéldány köztünk. biggrin.gif
Szerintem amúgy vannak egy páran, akik elfogadnák ezeket a "csúnya, fesztelen, petyhüdten lógó ciciket". biggrin.gif Mondom ezt azért, hogy még véletlenül se a cikk témájához szóljak hozzá én se, mikor divat Demi utálása az oldalon. biggrin.gif Nyilván t ö k é l e t e s kebleik vannak a (hónapok, évek óta ugyanazzal a semmitmondó hozzászólással) görcsösen becsmérlőknek. meghajolo.gif
Álszent, röhejes népség. biggrin.gif Mikor valaki cikket mer írni photoshopos bakikról/szétphotoshopolt celebekről, akkor "szemét cikkíró, hogy a fenébe lehet ilyen rosszindulatú, hogy kritizálja a sztárt", holott az ilyen hozzászólásokat írók kb. 100%-a az égvilágon semmi mást nem csinál a Starityn, csak 24/7 mások felett ítélkezik és másokat fikáz, de magukat az istenért sem veszik észre. xD Görgessetek egy kicsit vissza, itt is van egy ilyen díszpéldány köztünk. biggrin.gif
Szerintem amúgy vannak egy páran, akik elfogadnák ezeket a "csúnya, fesztelen, petyhüdten lógó ciciket". biggrin.gif Mondom ezt azért, hogy még véletlenül se a cikk témájához szóljak hozzá én se, mikor divat Demi utálása az oldalon. biggrin.gif Nyilván t ö k é l e t e s kebleik vannak a (hónapok, évek óta ugyanazzal a semmitmondó hozzászólással) görcsösen becsmérlőknek. meghajolo.gif
2014. augusztus 26. 20:43
Annyira örülök, mikor végre ilyeneket olvasok...és nem mellesleg, tökéletes az alakja
2014. augusztus 26. 21:03
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Számomra Demi mindig szép volt, alakra is. Még anno, mikor hallottam, hogy gondjai vannak, főleg a teste miatt, nagyon meglepődtem.
ő nem az a csontvaz fele meg deszka, es szerintem ez tök szép benne. Nem is nézne jól ki vekonyabban.
Tö jó, hogy még időben rájött, hogy bolondság amit gondolt magaról
ő nem az a csontvaz fele meg deszka, es szerintem ez tök szép benne. Nem is nézne jól ki vekonyabban.
Tö jó, hogy még időben rájött, hogy bolondság amit gondolt magaról
2014. augusztus 26. 21:12
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Ezért nézek fel Demire! <3 Mert szembe tudott nézni önmagával, és rájött, hogy amit tesz az baromság <3
2014. augusztus 26. 21:16
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Szerintem a 2. képen a legcsinosabb! Gyönyörű! Nem csak az lehet csinos aki XS-est hord és Demi még itt sem nevezhető kövérnek sőt..!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.