Britney Spears újra szingli!
2014. augusztus 29. 15:13
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Hát ezen nagyon meglepődtem meg nem is. Szegény Britney-nek már hány kapcsolata volt meg eljegyzés stb..azért elég rossz lehet neki, mert már ő se az a mai 'csirke'. Azt hittem ez már végleges lesz, de mégsem :/
2014. augusztus 29. 15:20
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Én nem szakítottam volna ennyi idősen.
2014. augusztus 29. 15:34
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nagy eséllyel egyébként megvolt az oka az eljegyzés bontásának és a legutóbbi barátjával való szakításának. Nagyon sajnálom, hogy még mindig nem találta meg azt a lelkitársát, akire egész életében vágyott. Rengeteg mindenen ment keresztül és már itt lenne az ideje, hogy találjon végre egy megértő és törődő fazont, aki nem csak a pénze és a hírneve miatt van vele.
2014. augusztus 29. 17:04
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Jogos volt a szakítás. Annyira nem értem, hogy miért kell megcsalni a másikat... Miért jó hazudni? Sajnálom, Britney-t.. Remélem, hamar rendbe jön.
2014. augusztus 29. 18:09
Teljesen jogos, hogy szakított. Én nem tudnák megbocsájtani a kedvesemnek, akármennyire szeretem.
2014. augusztus 29. 18:41
Örülnék neki, ha boldog lenne és végleg megállapodna, de minden bizonnyal nem ő volt a megfelelő fazon. Aki megcsalja.
2014. augusztus 29. 18:57
Sajnálom hogy Britney-nek mostanában ezek a kapcsolatok nemigazán jönnek össze.
2014. augusztus 29. 19:38
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Aranyos Britney hogy írt a dologról de nem kellene egyből a legrosszabbat feltételezni róla hogy összetört!!
Fel állt már rosszabb és nehezebb dolgok után is ezen is túl lesz.
Erős nő most egyedül van de lesz ez még jobb is két gyönyörű gyereke van és az igaz támasz neki.
Szép lány minden újára kap udvarlót!!!!
Fel állt már rosszabb és nehezebb dolgok után is ezen is túl lesz.
Erős nő most egyedül van de lesz ez még jobb is két gyönyörű gyereke van és az igaz támasz neki.
Szép lány minden újára kap udvarlót!!!!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.