A nemrégiben hazánkban is fellépett Papa Roach gitárosa, Jerry Horton a Kerrang! magazin riporterének elárulta, hogy az új lemez mellett egy másik meglepetéssel is szolgálnak rajongóiknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb meglepetéssel jelentkezik a Papa Roach
2014. augusztus 30. 09:49
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. augusztus 30. 11:35
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline |
Én nem szoktam oket hallgatni:/
2014. augusztus 30. 12:09
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Annyira várom már!!!!!!!!
Regina Horan: akkor minek szólsz hozzá....? -.-
Cristiano Ronaldo777: nem te vagy az első. Én vagyok az első hozzászóló, aki a CIKKHEZ SZÓLT HOZZÁ. jónapot!
Regina Horan: akkor minek szólsz hozzá....? -.-
Cristiano Ronaldo777: nem te vagy az első. Én vagyok az első hozzászóló, aki a CIKKHEZ SZÓLT HOZZÁ. jónapot!
2014. augusztus 30. 22:46
Shueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 218167 offline |
Olvastam egy élménybeszámolót, a Strandos koncertjükről, ahol a srác találkozott velük, és azt mondták neki, hogy októberben nem jönnek azzal a másik zenekarral, viszont miután megjelent az új lemezük, visszatérnek hozzánk. Ezt ha jól emlékszem pont Jerry mondta, majd amikor Jacoby megérkezett, ő is megerősítette. És ez tuti igaz, mert mi is láttuk a tolószékes srácot bemenni a backstage-be! Akit érdekel a teljes cikk, itt van: http://www.shortscore.net/2014/08/28/papa-roach-szia-jacoby-vagyok-teged-hogy-hivnak/
2014. augusztus 30. 22:56
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Jujj!!! Először Jacoby, most Jerry. Ezek a rosszfiúk csak borzolják az idegeinket. *.* :heart. Csak még jobban várom az új albumot, és ez fotó könyv szerintem egészen fantasztikus ötlet. Imádom a képeit.
1 felhasználónak tetszik:
LexiCobain
2014. augusztus 30. 22:58
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Idézet (Shue @ 2014.08.30. 22:46)
Olvastam egy élménybeszámolót, a Strandos koncertjükről, ahol a srác találkozott velük, és azt mondták neki, hogy októberben nem jönnek azzal a másik zenekarral, viszont miután megjelent az új lemezük, visszatérnek hozzánk. Ezt ha jól emlékszem pont Jerry mondta, majd amikor Jacoby megérkezett, ő is megerősítette. És ez tuti igaz, mert mi is láttuk a tolószékes srácot bemenni a backstage-be! Akit érdekel a teljes cikk, itt van: http://www.shortscore.net/2014/08/28/papa-roach-szia-jacoby-vagyok-teged-hogy-hivnak/
Ezt én is meg tudom erősíteni, cikket is írtam róla, de valószínűleg elkerülte a figyelmeteket. Én is hosszasan beszélgettem Jerryvel, direkt kérdeztem, hogy jönnek-e szeptemberben, mert sokáig folytak a találgatások, de már leszervezett bulijaik vannak odahaza és csak októberben jönnek majd Európába, de akkor sem jönnek hozzánk, mert Németország, Finnország, Svédország, Norvégia és Oroszország szerepel a repertoárban, de amúgy nagyon szeretik a magyar közönséget annak ellenére, hogy nem sokszor jártak még nálunk és Jerry még vigasztalt is, amikor látta rajtam, hogy totál lelomboz, hogy nem jönnek szeptemberben, de ígérte, hogy jövőre mindenképpen ellátogatnak hozzánk
2014. szeptember 01. 14:47
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline |
Aztaaa! Nagyon kíváncsi lennék, Jerry milyen fotós. Hát csak ne bizalomhiányoskodjon, hanem fotóalbumra fel!
1 felhasználónak tetszik:
LexiCobain
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.