Öhömm...ezen a bandán nem lehet mit szeretni...a banda az átlagnál is rosszabb, és azok a hangok...hát mit is mondjak...szörnyűek.
Jaj, de cuki némelyik, úgy szeretem őket!Na ne...Részvétem.
Guinness-rekordot döntött a One Direction
2014. szeptember 10. 20:22
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Régebben imádtam őket, de egyszerűen már annyira, hogy is mondjam, felnőttek. Vagy egyáltalán én nőttem fel? Egyszerűen csak a WMYB a One Thing és az X-faktor a szép emlékek. Nem az agyontetovált Liam és Louis. Bár a zenéjüket még mindig szeretem És gratulálok
2014. szeptember 11. 15:15
Betty_Balintúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 217615 offline |
Mindenkinek megvan a maga véleménye és, ha nem tetszik akkor nem kell leszólni az olyant akinek kedvence. Nekem is a kedvenc bandám, és én is észre vettem magamon, hogy régebb míg kisebb voltam több időt tőltöttem "velük", most pedig sokkal kevesebbet, attól még a kedvenceim maradnak. Ehez az egész cikkhez csak annyit fűznék hozza, hogy ezt mind ők érték el és szerintem meg érdemlik, ahogy mindegyik sztár mikor díjat kap! Ez a saját véleményem volt és nem kell letámadni, mint írtam mindenkinek van saját véleménye és joga van megosztani, ha pozitív, ha negatív!!!
2014. szeptember 12. 17:13
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Az utálkozóknak!! Nem értem hogy miért kell őket lehúzni,nagyon jó zenéjük van és persze biztosan egész nap dolgoznak hogy örömöt okozzanak a rajongóknak. A One Direction az első olyan banda, melynek az első három albuma is a Billboard 200-as listáján az első helyre került.( ez nem semmi eredmény ). És ezt senkisem mondhatja el magáról rajtuk kívűl!! Úgyhogy akik utálkózni/negatív véleményeket szeretnének írni.......hááttt......gondolják meg!!! Grotulálok One Direction!! Megérdemlitek a sikert ♥♥♥
2014. szeptember 12. 17:21
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Csigusz11 szól: Először is az 1D nem szánalmas, igaz hogy szerelmes dalokat énekelnek de könyörgöm 20 éves fiúk miről énekeljenek?? Egyépként én sem tudnám elképzelni az életett nélkülük a telefonom tele van az ő zenéjükkel és ha ők nem lennének nem is tudom mit hallgatnék!! Remélem együtt maradnak még kb. 5-6 évig!! ♥ Nehogy külön válljanak mert akkor megőrülök!!
2014. szeptember 12. 18:06
Csigusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 210002 offline |
Idézet (Lilien2000 @ 2014.09.12. 17:21)
Csigusz11 szól: Először is az 1D nem szánalmas, igaz hogy szerelmes dalokat énekelnek de könyörgöm 20 éves fiúk miről énekeljenek?
Nem azzal van a bajom, hogy szerelmes dalokat énekelnek, mert belefér, de CSAK AZT énekelnek! A fiúk nem olyanok, mint a lányok, hogy állandóan romantikus dolgokról álmodoznak és képzelődnek! Gondold már át egy kicsit! Azt viszont pedig eléggé durvának tartom, hogy nem tudsz létezni nélkülük. Nekem is van kedvenc előadóm, de nem őt hallgatom a nap 24 órájában és nem vagyok teljesen megzakkanva, azért, hogy csak egy kis hírt vagy valamit halljak felőle. Egy énekest a zenéjéért és nem a sármjáért kell szeretni. A One Directionnek (szerintem) egyik sincs.
2014. szeptember 13. 16:37
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline |
Csigusz11 de nem maguknak énekelnek drágám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanem a rajongóknak!Akiknek pontosan is ez kell! Mindent jól csinálnak Ha nem csinálnák,nem tartanának itt CSAK ÍGY TOVÁBB FIÚK ^^ (L)
Hanem a rajongóknak!Akiknek pontosan is ez kell! Mindent jól csinálnak Ha nem csinálnák,nem tartanának itt CSAK ÍGY TOVÁBB FIÚK ^^ (L)
2014. szeptember 15. 01:29
Lilly69 Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 226241 offline |
ezzazzz :* es nem kell veszekedni csajok a(z) One Direction nem csk szerelmes dalokat enekel... es kesz VISZONT OK A KIRALYOKKKK D :*
2014. szeptember 16. 00:22
T.Boúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 233410 offline |
Utalkozoknak!
Izlesek es pofonok.Nem kell mindenkinel szeretni oket.De konyorgom mi a francert kell fikazni oket?Mert tobb mint 4 eve a csucson vannak?Mert guiness rekordot dontottek?Mert megerdemeltek?Kemenyen dolgoznak ezekert az elismeresekert/dijakert.Es nem csak hallgatni kell a dalt,hanem meg is kene erteni a szoveget mielott velemenyt alkotsz.Ha meg nem tudsz angolul akkor ott a google.Az enekesek 95 %-a szerelemrol enekel.Es te megis az 1D-t cseszteted dragam.Hogy miert?Szerintem te sem tudod.Ha mondani tudnal egy realis indokot, amiert utalod oket, akkor oke,megertelek.De az itt a baj,hogy ezek a fiuk semmit nem artottak neked.En is tudnalak sertegetni ismeretlenul.Meglatjuk hogy esne ha azt mondanam rad hogy egy szanalmas idegesito ribanc vagy.Es ha idegesitenek akkor mi a kukiert (nem akarok karomkodni) olvasol roluk cikket?Figyelj, gorgess lejjebb.Ennyire egyszeru.Ha az atlagnal is rosszabb lenne akkor miert lenne ennyi rajongojuk?Miert lennenek ennyire sikeresek? "Ez a banda nem banda".Akkor mi edes szivem?Es kepzeld hogy nem csak 12-13 eves rajongoik vannak:)De az a baj hogy az utalkozok mindig ugyan azt mondjak.Nem tudnak mar ujat kitalalni."Szanalmasak,nem is banda,soha nem lesznek olyanok mint a Beatles,buzik,nyalasak a szovegeik".Nevetsegesek vagytok,de azert orulnetek ha baratotok valami ilyesmi romantikus szoveget mondana, mint amik a szamaikban vannak:)
Izlesek es pofonok.Nem kell mindenkinel szeretni oket.De konyorgom mi a francert kell fikazni oket?Mert tobb mint 4 eve a csucson vannak?Mert guiness rekordot dontottek?Mert megerdemeltek?Kemenyen dolgoznak ezekert az elismeresekert/dijakert.Es nem csak hallgatni kell a dalt,hanem meg is kene erteni a szoveget mielott velemenyt alkotsz.Ha meg nem tudsz angolul akkor ott a google.Az enekesek 95 %-a szerelemrol enekel.Es te megis az 1D-t cseszteted dragam.Hogy miert?Szerintem te sem tudod.Ha mondani tudnal egy realis indokot, amiert utalod oket, akkor oke,megertelek.De az itt a baj,hogy ezek a fiuk semmit nem artottak neked.En is tudnalak sertegetni ismeretlenul.Meglatjuk hogy esne ha azt mondanam rad hogy egy szanalmas idegesito ribanc vagy.Es ha idegesitenek akkor mi a kukiert (nem akarok karomkodni) olvasol roluk cikket?Figyelj, gorgess lejjebb.Ennyire egyszeru.Ha az atlagnal is rosszabb lenne akkor miert lenne ennyi rajongojuk?Miert lennenek ennyire sikeresek? "Ez a banda nem banda".Akkor mi edes szivem?Es kepzeld hogy nem csak 12-13 eves rajongoik vannak:)De az a baj hogy az utalkozok mindig ugyan azt mondjak.Nem tudnak mar ujat kitalalni."Szanalmasak,nem is banda,soha nem lesznek olyanok mint a Beatles,buzik,nyalasak a szovegeik".Nevetsegesek vagytok,de azert orulnetek ha baratotok valami ilyesmi romantikus szoveget mondana, mint amik a szamaikban vannak:)
2014. szeptember 20. 12:40
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Én bevallom őszintén, 23 éves fejjel is kedvelem a 1D-t. Kellemes, lazulós és bulizós számokat is kiadnak, és a tagok tudnak énekelni (nem egy Bocellik, de ki az a pop iparban?)
Ha nem jön be a stílusuk, nem kell hallgatni őket. Én se hallgatok olyanokat, akiknek a zenéjét nem szeretem. Azzal csak magamnak ártanék. Tényleg szánalmas és sajnálatra méltó élete lehet annak, aki 4 év után is még 1D-s cikkekhez írja sorjába az utálkozó kommenteket. Nemhogy akkor a saját kedvence mellett kampányolna és őt támogatná, sokkal többet ér.
A Directionerekhez meg annyit, hogy nem kell ennyire egoistán és beképzelten viselkedni, csak azért, mert a fiúk sikeresek. Persze büszkének kell lenni az elért sikereikre, de mindezt alázattal. Sajnos rengeteg fan erről elfeledkezik, és emiatt utálják az emberek a csapatot is és a rajongóit is.
Az pedig, hogy ők nem egy "Beatles" színvonal és nem is lesznek azok. Zeneileg sosem lesznek, ez tény, elvégre teljesen más műfajban tevékenykednek. Népszerűség terén viszont térjünk vissza erre pár évtized múlva, hogy lássuk, hogy az utódaink is úgy fognak e zengeni ódákat a 1D-ről, mint mi most a Beatlesről. Idő kérdése csak az egész.
És a végére, térjünk vissza a cikk lényegére: Gratula a csapatnak! ^^
Ha nem jön be a stílusuk, nem kell hallgatni őket. Én se hallgatok olyanokat, akiknek a zenéjét nem szeretem. Azzal csak magamnak ártanék. Tényleg szánalmas és sajnálatra méltó élete lehet annak, aki 4 év után is még 1D-s cikkekhez írja sorjába az utálkozó kommenteket. Nemhogy akkor a saját kedvence mellett kampányolna és őt támogatná, sokkal többet ér.
A Directionerekhez meg annyit, hogy nem kell ennyire egoistán és beképzelten viselkedni, csak azért, mert a fiúk sikeresek. Persze büszkének kell lenni az elért sikereikre, de mindezt alázattal. Sajnos rengeteg fan erről elfeledkezik, és emiatt utálják az emberek a csapatot is és a rajongóit is.
Az pedig, hogy ők nem egy "Beatles" színvonal és nem is lesznek azok. Zeneileg sosem lesznek, ez tény, elvégre teljesen más műfajban tevékenykednek. Népszerűség terén viszont térjünk vissza erre pár évtized múlva, hogy lássuk, hogy az utódaink is úgy fognak e zengeni ódákat a 1D-ről, mint mi most a Beatlesről. Idő kérdése csak az egész.
És a végére, térjünk vissza a cikk lényegére: Gratula a csapatnak! ^^
2014. szeptember 26. 21:15
NianandDelena48új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 205068 offline |
gratulálok nektek fiúk és Kedves utálkozók bekaphatjátok a nemlétező f*szomat
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.