Guinness-rekordot döntött a One Direction
2014. szeptember 04. 18:08
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Megérdemelték. A sok munka ára kifizetődik.
2014. szeptember 04. 18:16
Idézet (AvrilSmile @ 2014.09.04. 17:59)
Nem tudom mi közöd az egészhez, főleg, mivel nem te hozzászólásodra reagáltam, és ebben az esetben illetékteleneknek figyelmen kívül lehet hagyni amit írtam. Köszi. És mi az, hogy magánéletben kotorászni? A sztárokért való rajongás nem kimondotan tartozik magánügyek közé, de ha igen, nem kotorásztam, hanem valaki kiteregette. Akkor pedig, ha valaki kiteregeti a magánügyeit, várhat rá, hogy kap rá negatív vagy pozitív kritikát. Ha nem akarja, hogy kommentálják a gondolatait, ne írja ki. Mert, ha igen, akkor ez lesz.
Csöppet félre értetted a mondanivalóm.
"kreatívan különböző szavakkal helyettesítsd. EZ főleg arra utal, hogy műveletlen rétegbe tartozol, és a szókincsed megközelíti a nullát. A közönségességről nem ia beszélve." Ez az a rész, amiben beleszólsz a magánéletébe. És amúgy miért ne védhetném meg őt, ha már van közös kedvencünk?
"illetékteleneknek figyelmen kívül lehet hagyni amit írtam. Köszi."
1.Ez nekem szól? Csak mert már beleszóltam.
2.Szívesen.
3.Ha az sem magánügy, akkor ez sem, szóval beleszólhatok.
2014. szeptember 04. 18:16
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Idézet (TianaBlack @ 2014.09.04. 18:07)
Fiks? Hát jó. Egyébként meg, hogyha a "fikázás" szóra gondoltál, nem tudom mire érted azt, hogy "többször", ugyanis durván 2x fordul elő a szövegben és akkor is elég távoli helyeken, szóval a szóismétlésnek szerintem ez messze sem nevezhető. :"D Hogy kicsi lenne a szókincsem? Ügyes vagy, ha ezt egyetlen egy kommentből leszűrted! Jelentkezz tehetségkutatóra Egyébként meg szerintem itt nem az a lényeg, hogy valaki minden egyes hozzászólásában azt villogtassa, hogy ő a felsőbbrendűeket képviseli, mert belefűzte a mondandójába azt, hogy "műveletlen réteg". Hűha! Ahhoz, hogy milyen a profilom, ahhoz meg annyi közöd sincsen, mint kutyának a szalonnához. Kövezz meg, mert kiállok azok mellett, akiket szeretek. Nagyon menő vagy, csak így tovább! Mellesleg még mindig nem tudom, hogy mi az az "ia" meg "fiks" Sugárzod a műveltséget. Mellesleg nem akarok vitát nyitni olyan dolgokról, amik nem nagyon tartoznak rád, de az értelmi szintedet nem meghazudtolva természetesen kényszeresen megnyitottad a Fórumot, hogy csak azért is beleköthess valamibe. Remélem nem sértelek meg, ha azt mondom, hogy nem hatott meg
Erre csak annyit reagálok, hogy ha az ember nem ül gép előtt egész életében, és naphosszat, ráadásul éppen siet, mert mást is csinál, akkor megesik, hogy félreüt egy billentyűt.
2014. szeptember 04. 18:20
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Azért valljuk be, a tehetséget nem a giniszrekord méri. Még mindig nem tartom semmire ezt az öt nyikhajt.
Mellesleg, ezt azoknak írom, akik még akkor is olvassák, ha nem értenek velem egyet: ha nem akarod hogy elolvassunk egy cikket amit nem azokról írnak akiket kedvelünk, akkor te pl. minek olvasod még mindig ezt a kommentet, ha tudod, hogy úgyse értenél velem egyet, már az első mondat alapján SE? És végképp: mi a búbánatos égnek válaszolnál is rá, ha megköveteled, hogy én ne tegyem ezt a drágalátos cikkeddel? Na ugye.
Mellesleg, ezt azoknak írom, akik még akkor is olvassák, ha nem értenek velem egyet: ha nem akarod hogy elolvassunk egy cikket amit nem azokról írnak akiket kedvelünk, akkor te pl. minek olvasod még mindig ezt a kommentet, ha tudod, hogy úgyse értenél velem egyet, már az első mondat alapján SE? És végképp: mi a búbánatos égnek válaszolnál is rá, ha megköveteled, hogy én ne tegyem ezt a drágalátos cikkeddel? Na ugye.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. szeptember 04. 18:26
Hihetetlen! Annyira büszke vagyok rájuk! ❤❤❤ Directioner forever ❤❤❤❤❤
2014. szeptember 04. 18:27
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Megerdemeltek ugyan mar, ha tehetsegkutatiba voltak akkor nem lehetnk tehetsegtelenek
2014. szeptember 04. 18:28
HATALMAS gratula nagyon megérdemlik, fantasztikus banda
2014. szeptember 04. 18:48
Látszik,hogy sok lány van... hiába imádom őket,szerintem nem érdemelték meg,mert azzal is kerültek be,hogy jól néznek ki
2014. szeptember 04. 18:48
Az összes Guinness-könyvet gyűjtők vagyis ez is meglesz...de nem értem minek kell bennelenniük.Nekem már az is sok volt,hogy a 2014-és Guinness rekordok könyvében benne volt Demi.Szeretem de nem oda való.Ahogy ezek a nyálgépeknek sem.
2014. szeptember 04. 18:50
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet
A One Direction az első olyan banda, melynek az első három albuma is a Billboard 200-as listáján az első helyre került – ezt még Elvis, a Beatles és Michael Jackson sem mondhatta el magáról.
Elvis és Michael mióta banda??
2014. szeptember 04. 18:56
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline |
tök jó
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.