Guinness-rekordot döntött a One Direction
2014. szeptember 04. 20:19
SteveRogersWifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 225895 offline |
Érdekes,hogy ilyen "együttes" eljutott idáig...A Beatles egyértelműen jobb volt, Jacko meg nem véletlenül volt a pop királya
2014. szeptember 04. 20:31
Most komolyan, hogy lehettek ilyenek? Az eszetekbe sem jutott, hogy talán van oka, hogy belekerültek abba a könyvbe?Bezzeg, ha a ti kedvenceitek lennének ebben a cikkben, már 'jaj de jó' meg 'megérdemelték, gratulálok' lenne a hozzászólás.Olyan könnyen elfelejtik az emberek, hogy Ők sokat jelentenek a Directioner-eknek.Meg ha ennyire irritálnak a srácok, minek olvasod el a cikket?Minek kommentelsz?
Gondolkozzatok már el emberek!
Gondolkozzatok már el emberek!
2014. szeptember 04. 20:32
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline |
gratuula
2014. szeptember 04. 20:33
Azonban a lényeg: Iszonyat büszke vagyok arra, hogy ilyen sokat elértek, és nagyon várom az új albumot is, főleg hogy tudom, minden dalukat ők írták.. <3
2014. szeptember 04. 20:37
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline |
Senki nem mondta hogy jobbak lennének mint a Beatles vagy Jacko....Csak annyit, hogy az első három albumuk rögtön nagyon sikeres volt és még nekik sem ment ez.. Nekik előnyük az volt hogy már rég ismerték őket az X-faktorból, hatalmas rajongótáboruk volt már akkor is mikor még lemezt se adtak ki.. A többieknél meg esetlegesen nem így volt.. Hátrányuk meg az hogy mostanság nem annyi ember vesz meg egy CD-t pl mint anno.. szóval fair a dolog... szerintem.. De senki sem állítja hogy ők most ezzel Nagyobbak lettek mint Michael Jackson -.-
2014. szeptember 04. 20:43
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Na, így torzul ismét elfele a drága imádott generációm. Az eladott lemezek száma messze nem tükrözi a tehetséget. Csak azért, mert a tízéves kislányok sipítoznak, hogy de cukik (mert mért is ne "dőlnének be" annak aki jól néz ki) nem jelenti azt, hogy ugyanolyan tehetségesek is lennének.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. szeptember 04. 20:50
Little Thingsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 230734 offline |
Annyira buszke vagyok Megerdemlik! Nagyon *-* Egyszeruen csodasak
2014. szeptember 04. 21:24
Hé hé hé, azt senki nem mondta, hogy ez most ki van jelentve, hogy a VánDí jobb, mint Michael Jackson. Csupán arról volt szó, hogy ő nem ért el ilyen eredményt. DE NEM AZÉRT, MERT ROSSZABB A ZENÉJE, hanem mert a VánDí túlértékelt, és a kislány rajongóik viszik a lemezeiket, mint a cukrot. Nem állok le prédikálni arról, hogy a generációm el van cs*szve, ahogyan azt szokásom, de az tény, hogy a mai világban a jó zene nem elég ahhoz, hogy sikeres legyen az ember. Én speciál nem szeretem a 1D zenéjét, ez van. Ezen kívül nincs velük konkrét bajom, csak az imádattal, ami körbeveszi őket.
2014. szeptember 04. 21:29
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
az egyetlen banda amit szeretek♥ Es egyaltalan nem arrol van szo hogy jobbak lennenek a Beatlesnel vagy Michaelnel senki NEM MO DTA!! Harry is mondta hogy a Beatlest soha nem erik utol! de attol a legjobb a banda az 1D ♥ gratulalok nekik♥♥♥
2014. szeptember 04. 21:35
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Idézet (Little Pixie @ 2014.09.04. 21:24)
Hé hé hé, azt senki nem mondta, hogy ez most ki van jelentve, hogy a VánDí jobb, mint Michael Jackson. Csupán arról volt szó, hogy ő nem ért el ilyen eredményt. DE NEM AZÉRT, MERT ROSSZABB A ZENÉJE, hanem mert a VánDí túlértékelt, és a kislány rajongóik viszik a lemezeiket, mint a cukrot. Nem állok le prédikálni arról, hogy a generációm el van cs*szve, ahogyan azt szokásom, de az tény, hogy a mai világban a jó zene nem elég ahhoz, hogy sikeres legyen az ember. Én speciál nem szeretem a 1D zenéjét, ez van. Ezen kívül nincs velük konkrét bajom, csak az imádattal, ami körbeveszi őket.
2014. szeptember 04. 23:50
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Directioner Szív, Directioner Lélek, Directioner Leszek Amíg Csak Élek!
2014. szeptember 04. 23:59
Én kedvelem a srácokat és van pár szám tőlük, ami tetszik, meg is hallgatom.
De tény, hogy szerintem túlzás ez az egész. Főleg, ha belegondolok, hogy Michael Jackson nem került be a könyvbe. Nem mondom, hogy nem érdemlik meg és hogy nuncs bennük tehetség, bizonyára nagyon sokat dolgoztak és nem lehet könnyű állandó nyomás alatt lenni, főleg a hirtelen ekkora siker miatt. Azonban ha jobban megnézzük a csapatot, akkor egy nem véletlenül összeállított bandát láthatunk. Niall a cuki srác, Harry a szívtipró, Louis a vicces, Zayn a titokzatos és picit külsőleg rosszfiú beütésű és Liam a visszahúzódobb... legalábbis így indult, nem véletlen, hogy így kerültek össze. Tipikus hatásvadász csapat, akik leveszik a lábukról a lányokat.
Újra elmondom, én kedvelem őket, rendben vannak, ahhoz képest, hogy mi zúdult rájuk hirtelen, nagyon jól bírják és sokáig is... de én úgy érzem, hogy a szint tényleg nagyon lealacsonyodott és ezért nem feltétlenül a mostani korosztályt okolnám, hanem azokat, akik tolják az emberek képébe mindezt, mert a tv és az internet(sőt, már nem csak ezek) már a felnőttek agyát is átmossa, nem hogy a tizenévesekét.
De tény, hogy szerintem túlzás ez az egész. Főleg, ha belegondolok, hogy Michael Jackson nem került be a könyvbe. Nem mondom, hogy nem érdemlik meg és hogy nuncs bennük tehetség, bizonyára nagyon sokat dolgoztak és nem lehet könnyű állandó nyomás alatt lenni, főleg a hirtelen ekkora siker miatt. Azonban ha jobban megnézzük a csapatot, akkor egy nem véletlenül összeállított bandát láthatunk. Niall a cuki srác, Harry a szívtipró, Louis a vicces, Zayn a titokzatos és picit külsőleg rosszfiú beütésű és Liam a visszahúzódobb... legalábbis így indult, nem véletlen, hogy így kerültek össze. Tipikus hatásvadász csapat, akik leveszik a lábukról a lányokat.
Újra elmondom, én kedvelem őket, rendben vannak, ahhoz képest, hogy mi zúdult rájuk hirtelen, nagyon jól bírják és sokáig is... de én úgy érzem, hogy a szint tényleg nagyon lealacsonyodott és ezért nem feltétlenül a mostani korosztályt okolnám, hanem azokat, akik tolják az emberek képébe mindezt, mert a tv és az internet(sőt, már nem csak ezek) már a felnőttek agyát is átmossa, nem hogy a tizenévesekét.
2014. szeptember 05. 09:50
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Büszkék lehetnek magukra!
2014. szeptember 05. 11:50
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Elvis, a Beatles és Michael Jackson lehet, hogy nem értek el ilyen eredményeket, de a zenéjük legalább szerethető volt. Az egydé albumait (egy másik hozzászólásból idézek) 'a kislányok úgy veszik, mint a cukrot'. Aki meg nem kislány, és rajong értük... Hát egészségükre váljék.
1 felhasználónak tetszik:
menthol
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.