Guinness-rekordot döntött a One Direction
2014. szeptember 08. 17:00
petra199959új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.20. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 215595 offline |
Megérdemeltél..! <3
2014. szeptember 08. 17:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát a cikk elolvasása után egy baró hosszút mosolyogtam, pláne az alábbi mondat váltotta ki nálam ezt:
Szóval, szerintem érthető, hogy mi az áldott jó Istenen vidulok én ennyire. Több tag is leírta oldalakkal ezelőtt, hogy a mai világban egyáltalán nem nehéz, hiszen az internet kapcsolat a legtöbb fejlődő országban már, hogy nem hozzá tartozik az alap háztartási felszereléshez. Várható volt, hogy a világon élő hét milliárd ember közül - akik már herike eleresztett galambjáról is előbb tudnak, mint ő maga - megvásárol annyi lemezt, maxit és egyéb produktumokat a nevükkel fémjelezve, hogy ezzel megelőzzék a már nem élő kollégáikat. Szerintem eléggé cinkes azzal előhozakodni, hogy Elvis Presley vagy épp a Beatles mit is tett le az asztalra, ugyanis nem csak klasszisokkal jobb a zenéjük, és bár a maga idejében mindegyik hatalmas divatnak örvendett, mégis volt a sármjuk mögött tehetség is. Persze, most hatalmas sikernek van elkönyvelve, hogy ez az öt nyominger belekerült a Guiness-rekordok könyvébe, de a siker valóban nem egyenlő a tehetséggel és a szerethetőséggel is. Felőlem finghatnak szivárványt és reggelenként üríthetnek aranyat is a klotyóba, akkor is öt semmirekellő nyikhaj fog maradni. Valahol egyébként tényleg felháborító, hogy ezek a divatmajmocskák kapnak ilyen szintű elismerést. Mondjuk amíg lesznek olyan ostoba kislánykák, akik speciel itt is kommenteltek, addig lehet is számítani ilyenre.
Idézet
A One Direction az első olyan banda, melynek az első három albuma is a Billboard 200-as listáján az első helyre került – ezt még Elvis, a Beatles és Michael Jackson sem mondhatta el magáról.
Szóval, szerintem érthető, hogy mi az áldott jó Istenen vidulok én ennyire. Több tag is leírta oldalakkal ezelőtt, hogy a mai világban egyáltalán nem nehéz, hiszen az internet kapcsolat a legtöbb fejlődő országban már, hogy nem hozzá tartozik az alap háztartási felszereléshez. Várható volt, hogy a világon élő hét milliárd ember közül - akik már herike eleresztett galambjáról is előbb tudnak, mint ő maga - megvásárol annyi lemezt, maxit és egyéb produktumokat a nevükkel fémjelezve, hogy ezzel megelőzzék a már nem élő kollégáikat. Szerintem eléggé cinkes azzal előhozakodni, hogy Elvis Presley vagy épp a Beatles mit is tett le az asztalra, ugyanis nem csak klasszisokkal jobb a zenéjük, és bár a maga idejében mindegyik hatalmas divatnak örvendett, mégis volt a sármjuk mögött tehetség is. Persze, most hatalmas sikernek van elkönyvelve, hogy ez az öt nyominger belekerült a Guiness-rekordok könyvébe, de a siker valóban nem egyenlő a tehetséggel és a szerethetőséggel is. Felőlem finghatnak szivárványt és reggelenként üríthetnek aranyat is a klotyóba, akkor is öt semmirekellő nyikhaj fog maradni. Valahol egyébként tényleg felháborító, hogy ezek a divatmajmocskák kapnak ilyen szintű elismerést. Mondjuk amíg lesznek olyan ostoba kislánykák, akik speciel itt is kommenteltek, addig lehet is számítani ilyenre.
2014. szeptember 08. 22:24
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Idézet (Beyla @ 2014.09.08. 17:42)
Hát a cikk elolvasása után egy baró hosszút mosolyogtam, pláne az alábbi mondat váltotta ki nálam ezt:
Ó, köszönöm, köszönöm ISTENEM! Egy normlis észjárású ember. Bánom, hogy nem én fogalmaztam a kommentedet!
2014. szeptember 09. 17:29
Örülök és gratulálok nekik!!!Nagyon ügyesek!!!IMÁDOM ŐKET!!!LUUUV!
2014. szeptember 09. 17:49
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
I love 1D!!!!! Imádom az 1D-t!!Megérdemlik.És aki csúfolja az 1D-t annak üzenem hogy vajon ezt megtudnák csinálni amit ők?!Sokan azt hiszik hogy az 1D az csak EGY banda pedig nem.Az 1D a banda.És itt a bizonyíték erre. Az 1D egy csoda,egy álom amiről méh meg nem jelentek nem tudtunk és megvalósult.És most már el se tudjuk képzelni hogy milyen lenne nélkülük. Igen ők A ONE DIRECTION!! Egy igazi sikere banda akikre mi rajongók büszkék lehetünk. I love directionerek & 1D!!!
2014. szeptember 09. 20:28
Na hát ez nevetséges... persze nincs rossz zenéjük nem mondom, de azért ennyire ne essünk már hasra tőlük... Csak azért van ekkora rajongó táboruk - ami megjegyzem 13 éves lányokból áll - mert helyesek. Mostanában alig lehet róluk hallani, lassacskán el is fognak tűnni.
2014. szeptember 09. 21:29
Aurynerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 232461 offline |
akkor sem jobbak a Beatles-nél és soha nem is lesznek
pár év múlva jön egy másik fiú banda és egyszer volt 1D egyszer nincs jah és már 5SOS kezdi leváltani szívem szerint mert hisz midnenhol az ő pofikájukat látom már (poszter és khm nem vagyok fan )
plusz h belekerültek nem érdekel úgy sem veszem meg a könyvet
pár év múlva jön egy másik fiú banda és egyszer volt 1D egyszer nincs jah és már 5SOS kezdi leváltani szívem szerint mert hisz midnenhol az ő pofikájukat látom már (poszter és khm nem vagyok fan )
plusz h belekerültek nem érdekel úgy sem veszem meg a könyvet
2014. szeptember 09. 21:59
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 234 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline |
Jaj, de nem szeretem az 1D-t. :'33
Viszont - ha megérdemlik - érdemeljék meg. Úgysem fog érdekelni, ha a legsikeresebb fiúbanda lesznek a világegyetemben. Egy dedikálásra, egy koncertre, SEMMIRE nem fogok elmenni, mert a nyál, na, az megvan!
Viszont - ha megérdemlik - érdemeljék meg. Úgysem fog érdekelni, ha a legsikeresebb fiúbanda lesznek a világegyetemben. Egy dedikálásra, egy koncertre, SEMMIRE nem fogok elmenni, mert a nyál, na, az megvan!
2014. szeptember 10. 13:28
Csigusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 210002 offline |
Lehet, hogy népszerűek, de színvonalban nullák, utol sem érik a régi legendákat. Nincsenek IGAZI dalaik. Most komolyan: minden daluk csak a romantikáról, a nyálas szövegekről és a csöpögős (nem valódi!!) érzelmekről szólnak. És mindezt miért? Hogy beetessék a rajongóikat. És még helyesnek sem mondhatók.
Lili1DLoveForever írta:
"Nem értem mi a francért kell utálkozni, s elvenni a rajongóknak az örömét, mert nektek nem tetszik, mert nem a ti kedvencetekről írták ezt.Komolyan mondom, ha nem szeretek őket akkor el se olvasd a cikket és görgess tovább ennyi..."
1: Én nem a saját kedvencemet akartam itt látni, azért "utálkozok", mert szánalmasnak tartom őket és csak van jogom megmondani a véleményemet...
2: Hogy mért olvastam el a cikket? Mert eleinte azt hittem, hogy ez csak vicc. Ez a banda nem banda.
Bius03 írta:
"És aki csúfolja az 1D-t annak üzenem hogy vajon ezt megtudnák csinálni amit ők?!"
Nem vagyok énekes és nem is akarok az lenni. És nem is akarok olyan lenni, mint ők, az egyszerűen sértés lenne.
Bius03 írta:
"És most már el se tudjuk képzelni hogy milyen lenne nélkülük."
De, képzeld, én el tudnám képzelni nélkülük az életet.
Lili1DLoveForever írta:
"Nem értem mi a francért kell utálkozni, s elvenni a rajongóknak az örömét, mert nektek nem tetszik, mert nem a ti kedvencetekről írták ezt.Komolyan mondom, ha nem szeretek őket akkor el se olvasd a cikket és görgess tovább ennyi..."
1: Én nem a saját kedvencemet akartam itt látni, azért "utálkozok", mert szánalmasnak tartom őket és csak van jogom megmondani a véleményemet...
2: Hogy mért olvastam el a cikket? Mert eleinte azt hittem, hogy ez csak vicc. Ez a banda nem banda.
Bius03 írta:
"És aki csúfolja az 1D-t annak üzenem hogy vajon ezt megtudnák csinálni amit ők?!"
Nem vagyok énekes és nem is akarok az lenni. És nem is akarok olyan lenni, mint ők, az egyszerűen sértés lenne.
Bius03 írta:
"És most már el se tudjuk képzelni hogy milyen lenne nélkülük."
De, képzeld, én el tudnám képzelni nélkülük az életet.
2014. szeptember 10. 14:07
Idézet
Lili1DLoveForever írta:
Kedves Utálkozók!
Nem értem miért mondjátok, azt hogy ez semmi, meg nem érdemlik meg..stb..Akkor ennyit mondok nektek: Ha ti is ekkora népszerűséget fogtok elérni, akkor beszélgessünk. Nem értem mi a francért kell utálkozni, s elvenni a rajongóknak az örömét, mert nektek nem tetszik, mert nem a ti kedvencetekről írták ezt. Komolyan mondom, ha nem szeretek őket akkor el se olvasd a cikket és görgess tovább ennyi...
Kedves Utálkozók!
Nem értem miért mondjátok, azt hogy ez semmi, meg nem érdemlik meg..stb..Akkor ennyit mondok nektek: Ha ti is ekkora népszerűséget fogtok elérni, akkor beszélgessünk. Nem értem mi a francért kell utálkozni, s elvenni a rajongóknak az örömét, mert nektek nem tetszik, mert nem a ti kedvencetekről írták ezt. Komolyan mondom, ha nem szeretek őket akkor el se olvasd a cikket és görgess tovább ennyi...
teljesen igazad van!
2014. szeptember 10. 18:22
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Gratulálok,nagyon örülök a sikerüknek
2014. szeptember 10. 19:03
Marcellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 189081 offline |
Lili1DLoveForever írta:
Kedves Utálkozók!
Nem értem miért mondjátok, azt hogy ez semmi, meg nem érdemlik meg..stb..Akkor ennyit mondok nektek: bolond.gif Ha ti is ekkora népszerűséget fogtok elérni, akkor beszélgessünk. Nem értem mi a francért kell utálkozni, s elvenni a rajongóknak az örömét, mert nektek nem tetszik, mert nem a ti kedvencetekről írták ezt. Komolyan mondom, ha nem szeretek őket akkor el se olvasd a cikket és görgess tovább ennyi...
Teljesen igazad van!! Én nagyon büszkék vagyuk rájuk<3
Kedves Utálkozók!
Nem értem miért mondjátok, azt hogy ez semmi, meg nem érdemlik meg..stb..Akkor ennyit mondok nektek: bolond.gif Ha ti is ekkora népszerűséget fogtok elérni, akkor beszélgessünk. Nem értem mi a francért kell utálkozni, s elvenni a rajongóknak az örömét, mert nektek nem tetszik, mert nem a ti kedvencetekről írták ezt. Komolyan mondom, ha nem szeretek őket akkor el se olvasd a cikket és görgess tovább ennyi...
Teljesen igazad van!! Én nagyon büszkék vagyuk rájuk<3
2014. szeptember 10. 19:10
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
*o* Nagyon büszke vagyok rájuk!!! :') ♥
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.