De hogy a Fireproofról is szóljak pár szót:
Szerintem fantasztikus dal. Dallamos és gyönyörű,bár ez a One Directiontől nem meglepő.
Viszont ami a számmal kapcsolatban nekem a leginkább tetszett, hogy ezt a srácok ajándékba adták nekünk, rajongóknak. Hisz nem jelentették be előre, csak hétfő reggel feltöltötték és 24 óráig ingyenesen le lehetett tölteni. Szerintem ez szép, kedves gesztus
Dalpremier: One Direction - Fireproof
2014. szeptember 09. 21:43
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. szeptember 09. 22:57
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Mille @ 2014.09.09. 21:35)
Beyla!
(Ezt most különösen neki címzem, mert az ő hozzászólását olvastam, de nyugodtan magára veheti az is, aki hasonlóan szépeket szól)
Négy éve mondják a rosszmájú emberek, hogy 1-2 év múlva sehol sem lesz a One Direction. Az a pár év eltelt és azt hiszem minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy a banda sikeresebb, mint valaha és a hanyatláslak enyhe nyoma sincs. És lefogadom, hogy az ismét emlegetett egy-két év múlva is még a pályájuk csúcsán lesznek, nem pedig a süllyesztőben...de ezt majd úgyis meglátjuk. Mot mindegy is.
Amúgy, ha ennyire unalmasnak és élvezhetetlennek tartod a One Direction számait - ugyanis eddigi hozzászólásaidból is az jött le, hogy nem csak a Fireprooffal vagy elégedetlen - minek hallgatod? Időpocsékolás a szabadidődet olyan dolgokra fecsérelni, amit nem kedvelsz, de te tudod..
(Ezt most különösen neki címzem, mert az ő hozzászólását olvastam, de nyugodtan magára veheti az is, aki hasonlóan szépeket szól)
Négy éve mondják a rosszmájú emberek, hogy 1-2 év múlva sehol sem lesz a One Direction. Az a pár év eltelt és azt hiszem minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy a banda sikeresebb, mint valaha és a hanyatláslak enyhe nyoma sincs. És lefogadom, hogy az ismét emlegetett egy-két év múlva is még a pályájuk csúcsán lesznek, nem pedig a süllyesztőben...de ezt majd úgyis meglátjuk. Mot mindegy is.
Amúgy, ha ennyire unalmasnak és élvezhetetlennek tartod a One Direction számait - ugyanis eddigi hozzászólásaidból is az jött le, hogy nem csak a Fireprooffal vagy elégedetlen - minek hallgatod? Időpocsékolás a szabadidődet olyan dolgokra fecsérelni, amit nem kedvelsz, de te tudod..
Szerintem közel sem veszi őket körül akkora felhajtás, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. Egyrészről itt is kevesebb cikk jelenik meg róluk, másrészt pedig a neten is egyre kevésbé futok beléjük, holott régen mindenhol ő beléjük botlottam. Szóval nem rosszindulatúan jegyeztem meg, de magán a dalon is érezni az erőlködést. Tény, nem csináltak világmegváltó számokat, de a többségükben volt némi élet, ám az utolsó pár egyszerűen harmatgyenge lett. Nagy eséllyel a tinilányok is kezdik őket elfelejteni, vagy legalábbis már nem rajonganak annyira értük. Egyébként meg meghallgattam, eldöntöttem, hogy nem tetszik. Most ez miért akkora baj? Bezzeg, ha nem hallgatom meg és úgy alkotok véleményt (ami számomra abszurd egyébként) akkor meg az lenne a bajod. Egyébként reménykedtem én is, hogy talán egy kicsit komolyabbra vették a figurát és ezen felbuzdulván hallgattam meg. De még én kérek elnézést, hogy megnyomtam a play gombot és le mertem írni a véleményemet...
2014. szeptember 09. 23:25
Egész jó szám lett, kiváncsian várom a többit.
2014. szeptember 09. 23:53
stefaniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 142519 offline |
Kezd elmúlni körülöttük a felhajtás? Nem hinném. A 'rajongók' majdnem szétszedik őket, és még mindig (talán még jobban is, mint eddig) figyelik minden lépésüket. És ez nem feltétlen jó, mert rájuk férne, hogy legyen egy kis nyugtuk és legalább ne másszanak a képükbe. Viszont ennek semmi köze az új album és dal sikeréhez, mert ameddig azt mondjátok, hogy leáldozóban vannak, addig a Four album pár óra alatt number one lett 65 országban, szóval tárt karokkal várom az újabb Guinness rekordot, mert nem akarom elszólni magam, de megvannak az előjelei
Amúgy meg nekem tetszik a Fireproof, és rengetegszer meghallgattam, a hangzásviláguk egyre jobban kifejlődik, és egyre jobban bírom őket, bár ez szerintem sem lett olyan nagy robbanás. Gondolkozzunk logikusan, csak nem fogják a legjobb/legerősebb/legkülönlegesebb dalt feltenni sneek peeknek az albumról, főleg, hogy 24 órán át le lehetett ingyen tölteni. Viszont fejlődnek, mindenki észreveheti, és már nagyon kivácsi vagyok az új albumra teljes egészében!
btw: Akkor fogok a legjobban nevetni mikor pár év múlva is azt fogják mondani, hogy pár év múlva már senki sem fog rájuk emlékezni. De még ha 1-2 év múlva szét is mennek, az emberek nem fognak egyhamar elfelejteni egy világrekordokat döntögető bandát
Amúgy meg nekem tetszik a Fireproof, és rengetegszer meghallgattam, a hangzásviláguk egyre jobban kifejlődik, és egyre jobban bírom őket, bár ez szerintem sem lett olyan nagy robbanás. Gondolkozzunk logikusan, csak nem fogják a legjobb/legerősebb/legkülönlegesebb dalt feltenni sneek peeknek az albumról, főleg, hogy 24 órán át le lehetett ingyen tölteni. Viszont fejlődnek, mindenki észreveheti, és már nagyon kivácsi vagyok az új albumra teljes egészében!
btw: Akkor fogok a legjobban nevetni mikor pár év múlva is azt fogják mondani, hogy pár év múlva már senki sem fog rájuk emlékezni. De még ha 1-2 év múlva szét is mennek, az emberek nem fognak egyhamar elfelejteni egy világrekordokat döntögető bandát
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. szeptember 10. 07:16
Talán ez a legjobb dal, amit valaha hallottam tőlük.
2014. szeptember 10. 08:50
AnabellaBella4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 182747 offline |
PER-FECT ^.^
2014. szeptember 10. 12:10
Azt hittem a Midnight Memories-nál nincs lejjebb, hát tévedtem.
2014. szeptember 10. 15:06
Nincs amúgy semmi bajom a bandával meg a zenéükkel se csak annyi, hogy bűn rondák....xddd
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.