A hírek szerint mindössze 14 hónapnyi házasság után válnak el a kanadai énekesnő és a Nickelback frontemberének útjai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger?
2014. szeptember 21. 23:02
Lehet, hogy a pasi egy bunkó, de azért én Lavigne kisasszonyt se féltem. Akinek már a 2. válása lesz az azért elgondolkodtató.
2014. szeptember 21. 23:03
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
ömm...hát csak a fejemet tudom fogni :Derre nem lehet mit reagálni
2014. szeptember 21. 23:04
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Megjósoltuk néhányan, hogy ez fog történni. Chad lejáratta magát ezzel a vén tinédzserrel. A bohóc vigyor, ami a fenti képen van....
A pasit sajnálom, ő képes fejlődni, korához mérten viselkedni...na jó, ez a házasság butaság volt, de a munkásságán csorba nem esik.
A pasit sajnálom, ő képes fejlődni, korához mérten viselkedni...na jó, ez a házasság butaság volt, de a munkásságán csorba nem esik.
2014. szeptember 22. 00:11
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Hat, ha ez igaz megvagyok lepve :/ Tokre ugy indult, hogy micsoda szerelem, meg hogy milyen szerencsesek, hogy egymasra talaltak..kozos dal stb.
Nem lehet konnyu most nekik. Persze ha igaz.
Nem lehet konnyu most nekik. Persze ha igaz.
2014. szeptember 22. 00:53
A hello kitty ota sok a rossz dolog Avril korul...ami miatt borzasztoan sajnalom. [hello kitty videoklip fogadasa, a brazil m&g, csak hogy a ket nagyobbat mondjam] es nem ez az elso alkalom hogy nem.hordja a gyurut. a turne kozben is volt egy idoszak, amikor nem hordta, csak azt nem kapza fel tulsagosan a media. Szoval ha igaz, es Chad tenyleg ilyen bunko, akkot Avril melle allok, mert a nehez helyzetekben ki masra szamithatna az ember, mint az "elete parjara"? Bar nem tudom(vagy akarom) teljesen Chadet hibaztatni, mert ugye a hazassaghoz ket ember kell. Mindketten sokat dolgoznak, ez is valook lehet, es a feltekenyseg is, ami mindkettejuknel jelen volt. (azert remelem hogy azert okuk nem volt ra) Borzasztoan fajna a szivem (mar most is faj), hogyha elvalnanak, Avril mar gyereket szeretne, es Chadnek is ideje lenne megallappdnia, szerintem. Nagyon remelem, hogy nem valas lesz a vege.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 22. 06:34
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline |
Avie a számból vettedki a szót...
2014. szeptember 22. 06:54
Idézet (Avie @ 2014.09.22. 00:53)
A hello kitty ota sok a rossz dolog Avril korul...ami miatt borzasztoan sajnalom. [hello kitty videoklip fogadasa, a brazil m&g, csak hogy a ket nagyobbat mondjam] es nem ez az elso alkalom hogy nem.hordja a gyurut. a turne kozben is volt egy idoszak, amikor nem hordta, csak azt nem kapza fel tulsagosan a media. Szoval ha igaz, es Chad tenyleg ilyen bunko, akkot Avril melle allok, mert a nehez helyzetekben ki masra szamithatna az ember, mint az "elete parjara"? Bar nem tudom(vagy akarom) teljesen Chadet hibaztatni, mert ugye a hazassaghoz ket ember kell. Mindketten sokat dolgoznak, ez is valook lehet, es a feltekenyseg is, ami mindkettejuknel jelen volt. (azert remelem hogy azert okuk nem volt ra) Borzasztoan fajna a szivem (mar most is faj), hogyha elvalnanak, Avril mar gyereket szeretne, es Chadnek is ideje lenne megallappdnia, szerintem. Nagyon remelem, hogy nem valas lesz a vege.
Igen,igazad van!Mindennben!
De azért én is remélem,hogy nem válás lesz a vége.
2014. szeptember 22. 07:32
Hát ezt nem hiszem el...hiszen úgy szereti(te) Avril...:/ Mind1 ezt egyenlőre senki nem tudja bizonyítani:P
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!