Egy fehér tigris áldozatául esett egy 20 év körüli férfi Indiában, miután átesett a biztonsági kerítésen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragédiával végződött az állatkerti kirándulás
2014. szeptember 24. 17:58
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. szeptember 24. 18:05
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Szegény!!!!!!
2014. szeptember 24. 18:06
A videót nem nézem meg, inkább nem.
Idézet
Az áldozat 10-15 percig szenvedett és senki nem segített rajta”
Nem tudtak volna sokat segíteni. Be kellett volna mászniuk, hogy őket is megölje a tigris? Sajnálom a pasit, tényleg, de csak őt lehet hibáztatni. Azért nyugodjék békében. Remélem, a tigrissel nem csinálnak semmit, hiszen ő csak az ösztönei után ment.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 24. 18:07
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Nem hiszem el, hogy nem volt valami kábítólövedék. Hát ilyeneket..
2014. szeptember 24. 18:07
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Persze, videózni kell, nem segíteni. Nem hiszem el, hogy nem voltak a környéken gondozók, vagy valaki. Szerintem meg lehetett volna menteni a férfit, vagy legalább megpróbálhatták volna, ahelyett, hogy állnak és nézik, kamerázzák.
Ahogy LovelyBarbaraPalvin is írta, lehetett volna megoldást keresni, ha valaki nagyon akar. 10-15 perc... Ennyi idő alatt csak tudtak volna kezdeni valamit, egy perc alatt is történhetnek csodák, nem értem a dolgot.
Ahogy LovelyBarbaraPalvin is írta, lehetett volna megoldást keresni, ha valaki nagyon akar. 10-15 perc... Ennyi idő alatt csak tudtak volna kezdeni valamit, egy perc alatt is történhetnek csodák, nem értem a dolgot.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
katie993
2014. szeptember 24. 18:08
Felfordul a gyomrom attól, hogy ezt egyesek képesek voltak videóra venni.
Szandi0820,
katie993
2014. szeptember 24. 18:14
nem néztem meg a videót.nem bírtam volna. szegény fiú! de ha annyira meg akarták volna menteni, nem videózni kellett volna, hanem szerezni kábítólövedéket vagy ilyesmit. nem hiszem hogy nem volt ott valami dolgozó meg védőruha. ha állatorvos jön annak is be kell menni nem?
2014. szeptember 24. 18:15
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
A szemtanúk elmondása szerint a férfi az alacsonyan lévő kerítésre támaszkodott, majd nem sokkal később átesett azon.
Ezt a mondatot elolvasva, szerintem lehet sejteni, hogy valahol a kedves delikvens volt részben a hibás. Többször jártam állatkertbe életem során, sőt szafari parkban is voltam az Egyesült Államokban és megjegyzem, soha sem jutott eszembe az, hogy esetleg felmásszak a kerítésre vagy nekitámaszkodjak annak tudatában, hogy a ketrec másik oldalán veszélyes ragadozó állatok vannak.
Viszont az nekem is hihetetlen, hogy egy állatgondozó sem volt a környéken, aki be tudott volna menni csillapítani a kedélyeket és mondjuk kiszedni az állat szájából azt a szerencsétlen embert. Azt meg megint csak megértem, hogy az állatkert látogatói nem másztak be érte. Én aztán tényleg szeretek segíteni boldog, boldogtalanon, de nem lenne azaz Isten, hogy egy idegen emberért bemásszak, ahol hasonló kaliberű állatok tartózkodnak. Szerintem ti sem kockáztatnátok.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 24. 18:17
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline |
Úristen. Szörnyű volt végignézni. El sem merem képzelni, hogy mennyire szenvedhetett, méghozzá 10-15 percig! Tényleg hihetetlen, hogy ennyi idő alatt senki sem tudott segíteni vagy valami. Főleg, ha a rendőrség rekordidő alatt ért oda! Miért nem tettek valamit?
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
2014. szeptember 24. 18:20
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Mintha csak egy rongybaba lett volna szerencsétlen. Sajnálom őt. Szerintem is lehetett volna tenni valamit. Nagyon sok idő telt el. És ha pl egy gyerek kamerázott, akkor mi a gond? Ő mit tudott volna tenni? Egy ott dolgozónak lett volna a dolga tenni valamit, anélkül, hogy más is megsérüljön.
2014. szeptember 24. 18:23
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Véletlenül sem a tigris hibája, ketrecbe zárnak egy vadállatot(igaz, elismerem, hogy valószínűleg fogságban született, illetve színe miatt a vadonban nehezen élné túl). A fiú okozta magának a bajt, az pedig természetes, hogy senki sem segített rajta: a tigris gyorsan öl, talán gondozó sem volt a közelben, s még ha valaki el is rohant (amit nem hiszek, mivel titokban az emberek szomjaznak a vérre) egy gondozóért, akkor is késő lett volna, be mászni pedig senki sem fog, mert akkor a "megmentő" is életét vesztette volna.
AFCfan,
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 24. 18:24
Úristen, szóhoz sem jutok, ez borzalmas! És ami a legszörnyűbb, hogy tényleg senki sem tudott mit tenni...
2014. szeptember 24. 18:24
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Fogalmam sincs, hogy hibáztak-e az állatkertben, és lehetett volna-e segíteni rajta, vagy sem. Azt viszont nem tudom megérteni, hogy lehet képes valaki videóra venni a másik ember haláltusáját, aztán felpakolna a Youtube-ra...
2014. szeptember 24. 18:26
Jézusom,szegény!!De nem a tigris tehet róla...Ő vadállat..De akkor is...DE sajnálom....
2014. szeptember 24. 18:28
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline |
Szegény! Pedig akartam menni Indiába,de már nem akarok.
2014. szeptember 24. 18:30
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline |
Idézet (Queenie @ 2014.09.24. 18:17)
Úristen. Szörnyű volt végignézni. El sem merem képzelni, hogy mennyire szenvedhetett, méghozzá 10-15 percig! Tényleg hihetetlen, hogy ennyi idő alatt senki sem tudott segíteni vagy valami. Főleg, ha a rendőrség rekordidő alatt ért oda! Miért nem tettek valamit?
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
Egy másik forrás szerint a férfi valószínűleg alkohol hatása alatt volt, amikor a védőkerítés másik oldalára került. A tigris meg ragadozó, így nem csoda, hogy felkeltette a figyelmét. Tigrisként viselkedett. "Ő egy vadállat fogságban. Nem a tigris hibája.". Remélem mindenki tanul az esetből.
2014. szeptember 24. 18:32
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Szegény, Istenem...
De hát igen, nem nagyon tudtak volna rajta segíteni. Sajnálom.
De hát igen, nem nagyon tudtak volna rajta segíteni. Sajnálom.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.