Ezúttal a színésznőről és a reality-sztárról készült meztelen fotókat kaparintották meg ügyeskezű hackerek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Hudgens és Kim Kardashian a hackerek legújabb áldozatai
2014. szeptember 27. 23:52
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Két dolgot sikerült leszűrnöm ebből a dologból:
Egy: Szinte minden híresség pucéron fotózgatja magát/vagy más pucéron fotózza magát.
Kettő: Vagy nagyon rossz a biztonsága a felhő alapú szolgáltatásoknak, vagy nagyon jó hackerek vannak a világon.
Egy: Szinte minden híresség pucéron fotózgatja magát/vagy más pucéron fotózza magát.
Kettő: Vagy nagyon rossz a biztonsága a felhő alapú szolgáltatásoknak, vagy nagyon jó hackerek vannak a világon.
2014. szeptember 28. 00:05
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Diala @ 2014.09.27. 23:50)
Vanessa igazán tanulhatott volna a saját hibájából... Ő már anno a Disneynél is megúszta egyszer a pucérkodást.
Hát nyilván a saját hibája, ha megsértik a magánszféráját. Nem azt kell megváltoztatni, hogy ez megtörténhessen és az emberek mint egy szórakoztatási cikket kezeljék és nyugodt szívvel hibáztassák egy szexuális bűntett áldozatát, miközben nézegetik a fotókat, hanem magát a magánszférát, jól értem?
2 felhasználónak tetszik:
Névnélküli,
Szandi0820
2014. szeptember 28. 01:30
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Nem értem, hogy ez a sok meztelen fotós balhé után, miért fotózzák még magukat pucéran. Az egy, hogy a heckerek unatkoznak+ hülyék is, de a sztárok művelt emberek kéne legyenek. Legyen már annyi eszük, hogy hagyják ezt abba, könyörgöm! Ne csak siránkozzanak, hanem lépjenek, tegyenek valamit, akadályozzák meg. Ennek a problémának az elkerüléséért, első lépésben például ne fotozkodjanak hiányos öltözetben, mert akkor nem lesz kép, nem lesz mit ellopni, nem kerül fel a nettre, nem lesz megsértve a privát szférájuk, nem lesz balhé és máris mindenki boldog. Ugye milyen egyszerű? Csak egy kis ész kell hozzá.
2014. szeptember 28. 07:30
Felhábórító,hogy a hekkerek ennyire ügyesek mint ahogy az is,hogy ennyien fotózzák magukat mesztelenül.Ez is bizonyítja,hogy ha sztárok is vagyunk...kéne,hogy legyen egy kis eszünk.Ugyan Amerikában ez már szokásos de talán tudnának tanulni is belőle.És az,hogy még van valaki aki azt is levideózza ahogy a barátjával szeretkezik.....ez már az emberi hülyeség határa.
2014. szeptember 28. 07:59
Sajnálom őket!Azért marhaság,hogy bárkinek csak úgy feltörik az adatait
2014. szeptember 28. 08:34
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Nemcsak arról van szó, hogy hackerek feltörhetnek egy telefont. És ha elhagyja? Vagy netán ellopják? Nem feltétlenül kellenek ahhoz profi hackerek, hogy aztán a neten lássa magát viszont.
Egyébként meg tényleg gáz, hogy ez megtörténhet, de hát ennyit ér a modern technika.
Egyébként meg tényleg gáz, hogy ez megtörténhet, de hát ennyit ér a modern technika.
2014. szeptember 28. 08:46
Ez kezd már siralmas lenni. Most komolyan hány cikk lesz még erről? Rohadtul nem érdekelnek kiknek/kinek a fotója került fel egy közösségi oldalra..Az ő bajuk. Nekik kell megoldani,nem fogja senki más. FBI? Ennyire unatkozni. Nem azt mondom,hogy ne kapják el vagy büntessék meg akik ezeket tették,de nem ők csinálták róluk a képeket. Szóval azért sok sztár inkább ne háborogjon.
2014. szeptember 28. 09:21
Nem hiszem el, ez már kezd elfajulni, és felettébb bosszíntó, gondolom nem csak nekem.
Már nem is tudom hány ilyen cikket olvastam.. (a cikkel semmi bajom, jó lett) csak idegesít..
Leállhatnának.
Már nem is tudom hány ilyen cikket olvastam.. (a cikkel semmi bajom, jó lett) csak idegesít..
Leállhatnának.
2014. szeptember 28. 09:35
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Felháborító....
2014. szeptember 28. 09:43
Ez már nagyon kezd elfajulni. Jó lenne már ha végre eltudnák kapni azt aki emögött áll.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.