Dalpremier: One Direction - Steal My Girl
2014. október 01. 15:43
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Nagyabol szeretem meg hallgathato is a zenejuk de szerintem ez egy kicsit ures
2014. október 01. 15:56
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Eddig a 2 dal nagyon tetszik amit mutattak
Mondjuk nekem a Fireproof jobban, de ez is egy masodik bizonyitek, hogy tudnak fejlodni meg mindig, erettebb dalok es szovegek
Nagyon varom a teljes albumot!
Mondjuk nekem a Fireproof jobban, de ez is egy masodik bizonyitek, hogy tudnak fejlodni meg mindig, erettebb dalok es szovegek
Nagyon varom a teljes albumot!
2014. október 01. 16:02
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Az igazság szerint a részlet alapján én egy pörgősebb számra számítottam, de csalódnom kellett, bár kellemesen, hisz nagyon szép szám. Nekem legalábbis nagyon tetszik.
„Ha ki akarod hagyni a Steal My Girlt, rendben van, de akkor elengeded a füled mellett az év egyik legjobban hangzó dalát” Öhm oké, nagyon jó dal és szívhez szóló, de azért ez mégsem egy Anaconda..
A döntés pedig, hogy egy kicsit 'rockosabb', felnőttesebb számokat adnak elő, elképesztően jó ötlet volt, hisz rájuk fért már egy kis újítás. Igaz hogy a Midnight Memories is teljesen eltér az első kettőtől, - sőt még a Take Me Home is az Up All Night albumtól - mert már abban is volt 1-2 rockosabb hangzású dal, reménykedem benne, hogy ez még inkább az lesz, evvel még több rajongót maga köré gyűjtve..
„Ha ki akarod hagyni a Steal My Girlt, rendben van, de akkor elengeded a füled mellett az év egyik legjobban hangzó dalát” Öhm oké, nagyon jó dal és szívhez szóló, de azért ez mégsem egy Anaconda..
A döntés pedig, hogy egy kicsit 'rockosabb', felnőttesebb számokat adnak elő, elképesztően jó ötlet volt, hisz rájuk fért már egy kis újítás. Igaz hogy a Midnight Memories is teljesen eltér az első kettőtől, - sőt még a Take Me Home is az Up All Night albumtól - mert már abban is volt 1-2 rockosabb hangzású dal, reménykedem benne, hogy ez még inkább az lesz, evvel még több rajongót maga köré gyűjtve..
2014. október 01. 16:38
dreaming-girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 233993 offline |
A rockosabb jelzőt erre az öt gyerekre kicsit elég erős túlzás használni, mert se ebben a dalban, se az előzőben nem vélek felfedezni semmilyen rockos vonalat.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 01. 16:43
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Nekem nagyon tetszik imádom*-*♥♥♥ A Fireproof is nagyon tetszik. Nagyon várom már az albumot.) Amit Zayn mondott pedig igaz hisz tényleg felnőttek Bár ami az arcszőrt illeti Harrynek és Niallnek még nincs még egyszer sem növesztették meg de nem is baj.D<33
2014. október 01. 16:50
LucyStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 233973 offline |
Nekem nagyon tetszik főleg a refrén hangzik nagyon jól.
2014. október 01. 17:11
Marcellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 189081 offline |
fruzsikaaaah (jesus ez a név._.) tanulj meg írni, pls:'D
Sofi Chan, igazad van. Az Anaconda közelébe sem ér, mivel az a "szám" egy szutyok, amit zenének sem merek nevezni, már bocsánat.
Sofi Chan, igazad van. Az Anaconda közelébe sem ér, mivel az a "szám" egy szutyok, amit zenének sem merek nevezni, már bocsánat.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 01. 17:11
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline |
csak párszor hallgattam meg de máris a kedvenceim között van ( vagyis az összes daluk között, mert mindegyikért oda vagyok)! de ez a nanana rész kicsit emlékeztet egy másik dalra...
attól még szuper!
attól még szuper!
2014. október 01. 17:13
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
A dalszövegbe azonnal beleszerettem. Annyira szép. A srácok hangjába pedig eddig is szerelmes voltam.
Mondjuk én már remegve várom, hogy a kezeim között tudhassam a Four-t. ♥
Mondjuk én már remegve várom, hogy a kezeim között tudhassam a Four-t. ♥
2014. október 01. 17:28
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline |
Nekem személy szerint a Fireproof jobban tetszik,ezzel a számmal még nem találtam meg a közös vonalat,de ami késik,nem múlik!Minél többször hallgatom,annál jobban tetszik! Szép munka srácok <333333
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.