Oscar-esélyes lehet Kristen Stewart új filmje?
2014. október 05. 09:25
A sztorija alapján elég kemény drámának ígérkezik a film. Valószínű nem a szereplők miatt fogom megnézni, bár tény, hogy Julianne tapasztalt, jó színésznő.
2014. október 05. 11:36
Fúú, komolyan én nem értem, hová halad ez a világ. A tehetséget elnyomják, az ilyen kis semmitnemtudokeljátszani "színészeket" meg így ajnározzák, hát ez felháborító!Ez a csaj, mint legjobb női mellékszereplő meg Oscar-díj? Hány embert fizetett le, hogy ezt így kijelentsék? Mert mást nem tudok elképzelni.
2014. október 05. 14:45
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline |
Véleményem szerint Kristen nem színésznő. Egy színésznő sokoldalú és bármilyen szerepet el tud játszani. Kristen ezzel szemben egyetlen egy karaktert tudott jól (tűrhetően?) eljátszani, és az Bella karaktere az Alkonyatból. Először azt hittem, hogy tényleg ennyire jól játszik, mert a szerencsétlen Bella szerepét annyira hitelesen alakította, hogy meg is lepődtem. Persze később, mikor más filmekben láttam, rájöttem, hogy nem, éppenséggel csak teljesen ugyanolyan szerencsétlen idióta, mint a könyvbéli Bella. Ergo saját magát alakította. Azért lássuk be, ehhez nem kell tehetség. Természetesen minden színész/(nő) beletesz magából valamit, az általa játszott szerepbe, pontosan ettől lesznek egyéniségek, de Kristen nem csak egy részét viszi bele a karaktereibe, hanem valósággal átformálja őket és ennek eredményeképp mindig csak egy Kristen Stewart-ot látunk a képernyőn. Számomra nem itt kezdődik a színészet...
2014. október 05. 15:19
Sue18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 182326 offline |
Szerintem meg igen is jó szinésznő ha nem lenne az akkor nem játszhatta volna el bella szerepét sem, nekem szimpatikus és nem a magán élete miatt miatt válik jó vagy rossz színésznővé sok ember az a alapján itélkezik... és jó sziésznő Pánikszoba, Kapd el a kölyköt ésakkor még nem volt ismert szoval én szeretem mint színészt
2014. október 05. 16:53
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Remélem, nagyon megérdemelné..
2014. október 06. 08:40
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline |
A film érdekelni így a sztorija alapján, de Kristen unott fejét nem szeretném másfél órán keresztül lesni. Már nem azért de Barker is azt mondja h sok filmben láthattuk Kristent és idézem "és ez idő alatt megmutatta sokszínűségét, ami a műfajokat illeti". Szóval attól mert szerepelt különböző műfajú filmekben még nem jelenti azt hogy ő maga sokszìnű, mert nem az.
2014. október 06. 18:12
Juliannet nagyon bírom Kristent nem annyira de azért jó film, gratula!!
2014. október 07. 18:11
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
ou! ..lehet megnézem mondjuk nenagyon szeretem az ilyen filmeket ahol valaki súlyos beteg... de Kristenre kíváncsi vagyok.. nah majd meglátjuk az előzetest és az alapján döntök
2014. október 07. 22:01
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline |
Mikor jön már ki?? Meg akarom nézni!!
Amúgy örülnék neki, ha mondjuk egy Oscar-t kapnának!
Amúgy örülnék neki, ha mondjuk egy Oscar-t kapnának!
2014. október 11. 10:17
attilaLannerthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 234304 offline |
Tuti fuggo leszek
2014. október 23. 21:40
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline |
Meg fogom nézni az biztos.
2014. november 28. 11:37
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Már megnéztem és őszíntén szerintem Kristen nagyon jó volt persze mindenki csak azt fogja hajtogattni miért nem tudja becsukni a száját, nem állhat összeszorított szájjal egyfolytában. Nem az alkonyat alapján kéne megítélni egyébként kapott már olyan színésznő is oscart aki ha nincs szövege olyan pofát vág mint aki éppen a wc-n van minden filmjében ugyanaz az arc őt mégis istenítik semmi rosszat nem írnak róla csináljon bármit. Sok olyan színész és színésznő van több évtizede a pályán akik megérdemelnék a díjjat de mindig valami fiatal kis picsa kapja akit éppen istenítennek az újságok pedig a tehetsége meg sem közelíti a többi jelöltét
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.