Justin Bieber nem csak részt vett a párizsi divathéten, hanem a legfrisebb hírek szerint egyenesen Karl Lagerfeld divattervezővel dolgozik!
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber betör a divatszakmába?
2014. október 05. 16:25
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. október 05. 16:27
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
végre valami jó hír vele kapcsolatban, nekem justin annyira modelles, főleg a teste, bár nem tudom, mennyit dob rajta a photoshop de azok a kedvenc képeim is róla, amiken ruhamárkát reklámoz azok mindig annyira jók.
2014. október 05. 16:30
itsmechanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 234129 offline |
Egyrészt egyet értek Elody-val másrészt,a cikk írója igazán tudhatná annak a súlyát amit leír. Sem Justin sem Selena nem erősítette meg,hogy Justin a Jenner lánnyal randizgat. Egy vacsora. Könyörgöm egy vacsora. Nem feltétlen randi.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2014. október 05. 16:39
Én is örülök hogy végre nem a botránya(i)ról hallunk. Szerintem is megvan az adottsága ahhoz hogy modellkedjen, ebben a szakmában elhelyezkedjen.
Nem szeretem őt, de sok sikert kívánok neki.
Nem szeretem őt, de sok sikert kívánok neki.
2014. október 05. 16:41
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Jézusom...
2014. október 05. 16:43
vivcsenkoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 231713 offline |
Biztos hogy nem Kendall Jenner miatt volt itt.Selena Kardasian anyukával is fotózkodott,egy kocsiban ültek...Baráti vacsi is lehetett..Justin meg pont Kendallal?Hagyjuk már,èn ezt nem a cikk írójának mondom...de amugy miaz ogy Justin ráunt? Az egesz egy párizsi divathet volt,ahova mindenki eljött.Kendallal otthon is tudnak találkozni,ahoz Justinnak nem kell elrepülni Párizsba...Igen a modellkedes miatt is,de nem Kendall miatt jött el.
2014. október 05. 17:02
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline |
Szerintem modellnek biztosan jobb lenne, mint énekesnek. Nem tetszenek a dalai.
Bátor Ventillátor
2014. október 05. 17:25
Most miért ne modellkedjen? Hírneve van,pénze van,jól is néz ki és azért elég jó reklám lenne ha ő viselne egy két márkát. Azért kíváncsi lennék,hogy mutatna egy kifutón:'DD
2014. október 05. 17:29
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline |
na erre kíváncsi leszek! miért nem ebbe kezdett bele először:d de hajrá!
Bátor Ventillátor
2014. október 05. 17:32
Csupán az érdekelne továbbra is, kinek volt az a szuper elmélete, hogy Bieber kizárólag Kendall miatt utazott Párizsba? Mikor itt van a videó arról, hogy Gomezzel együtt érkeztek meg a párizsi reptérre. Azért azt megmerem kockáztatni, ha Justin Kendallért repült idáig, akkor Selena nem vele utazott volna... Kezdem azt hinni - mindezt úgy, hogy egyiket sem szívlelem - ezt az egész drámát már nagyrészt csak a média kreálja, ami egyre szánalmasabb, és szerencsére egyre kevesebb ember vevő rá, így hátha egyszer megunják és vége lesz ennek a kabarénak.
2014. október 05. 17:41
Szandiii_1992, ugyan már mondtam egy másik cikknél de ismétlem: teljesen igazad van! a média tönkreteszi a sztárok magánéletét, és összekavarnak mindent
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.