Justin Bieber nem csak részt vett a párizsi divathéten, hanem a legfrisebb hírek szerint egyenesen Karl Lagerfeld divattervezővel dolgozik!
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber betör a divatszakmába?
2014. október 05. 16:25
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2014. október 05. 16:27
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
végre valami jó hír vele kapcsolatban, nekem justin annyira modelles, főleg a teste, bár nem tudom, mennyit dob rajta a photoshop de azok a kedvenc képeim is róla, amiken ruhamárkát reklámoz azok mindig annyira jók.
2014. október 05. 16:30
itsmechanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 234129 offline |
Egyrészt egyet értek Elody-val másrészt,a cikk írója igazán tudhatná annak a súlyát amit leír. Sem Justin sem Selena nem erősítette meg,hogy Justin a Jenner lánnyal randizgat. Egy vacsora. Könyörgöm egy vacsora. Nem feltétlen randi.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2014. október 05. 16:39
Én is örülök hogy végre nem a botránya(i)ról hallunk. Szerintem is megvan az adottsága ahhoz hogy modellkedjen, ebben a szakmában elhelyezkedjen.
Nem szeretem őt, de sok sikert kívánok neki.
Nem szeretem őt, de sok sikert kívánok neki.
2014. október 05. 16:41
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Jézusom...
2014. október 05. 16:43
vivcsenkoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 231713 offline |
Biztos hogy nem Kendall Jenner miatt volt itt.Selena Kardasian anyukával is fotózkodott,egy kocsiban ültek...Baráti vacsi is lehetett..Justin meg pont Kendallal?Hagyjuk már,èn ezt nem a cikk írójának mondom...de amugy miaz ogy Justin ráunt? Az egesz egy párizsi divathet volt,ahova mindenki eljött.Kendallal otthon is tudnak találkozni,ahoz Justinnak nem kell elrepülni Párizsba...Igen a modellkedes miatt is,de nem Kendall miatt jött el.
2014. október 05. 17:02
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline |
Szerintem modellnek biztosan jobb lenne, mint énekesnek. Nem tetszenek a dalai.
Bátor Ventillátor
2014. október 05. 17:25
Most miért ne modellkedjen? Hírneve van,pénze van,jól is néz ki és azért elég jó reklám lenne ha ő viselne egy két márkát. Azért kíváncsi lennék,hogy mutatna egy kifutón:'DD
2014. október 05. 17:29
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline |
na erre kíváncsi leszek! miért nem ebbe kezdett bele először:d de hajrá!
Bátor Ventillátor
2014. október 05. 17:32
Csupán az érdekelne továbbra is, kinek volt az a szuper elmélete, hogy Bieber kizárólag Kendall miatt utazott Párizsba? Mikor itt van a videó arról, hogy Gomezzel együtt érkeztek meg a párizsi reptérre. Azért azt megmerem kockáztatni, ha Justin Kendallért repült idáig, akkor Selena nem vele utazott volna... Kezdem azt hinni - mindezt úgy, hogy egyiket sem szívlelem - ezt az egész drámát már nagyrészt csak a média kreálja, ami egyre szánalmasabb, és szerencsére egyre kevesebb ember vevő rá, így hátha egyszer megunják és vége lesz ennek a kabarénak.
2014. október 05. 17:41
Szandiii_1992, ugyan már mondtam egy másik cikknél de ismétlem: teljesen igazad van! a média tönkreteszi a sztárok magánéletét, és összekavarnak mindent
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!