Csak én érzem úgy, hogy az egész csak reklámfogás, hogy mindkét banda (de különösen az 1D) pénzt keressen?
Egyiküket sem akarom védeni, de ez a cikk kicsit úgy van beállítva, mintha a One Direction (de inkább a menedzserük) csak a pénzforrást látná a másik bandában...(ezzel nem a cikkírót akarom leszólni!!!)
Nagyot kaszál a One Direction a 5SOS sikerével
2014. október 08. 14:57
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline |
Én nem szeretnék kötözködni,de 1D és 5sos két különböző zenekar.Az 1D az a pop világában él,miközben az 5sos-nek a Nirvana,a Green Day s egyén híres zenekarok vannak reflektor fényben.Most,lehet,hogy én csak védem őket,de úgy van beállítva az egész,mintha a 1D a négy fiúból élne.
2014. október 08. 15:13
Na jó, azért álljunk már meg egy fikarcnyi pillanatra. Ez nem a cikk vagy annak írója ellen szól, de ez az egész tényleg úgy hangzik mintha a 1D csak a pénz miatt választotta volna őket még egykor előzenekarnak..ez pedig köztudottan nem igaz. Ugyanis annak ellenére hogy a két banda szinte teljesen más stílust képvisel kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást, illetve egymás munkásságát. Én legalábbis azt vettem le, hogy elég jó barátságban vannak, ami sajnos ebben a bizniszben elég ritka, nem kéne ezt ehhez hasonló híresztelésekkel tönkretenni amik mögött szerény véleményem szerint a menedzserek állhatnak.
2014. október 08. 15:14
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
És akkor mi van?? Az 1D segített nekik befutni cserébe részesedést kapnak. Pont. Ez így megy. Semmi sincs ingyen. Attól miért ne lehetnének barátok? 2. éve együtt turnéznak, még jó, hogy barátok. Olyannal nem megy senki turnézni, akit nem kedvel, még ha sok pénzt is kaszál vele. Másokkal is lehet sokat kaszálni. Egyik bandát sem kell ezért szidni.
2014. október 08. 15:33
Idézet
Szandiii_1992 írta:
Valamiért sosem szimpatizáltam a 5Sauce [csak, hogy egy klasszikust idézzek rohog.gif] csapatával - az Amnesia dalukat viszont imádom, főként a szövege miatt - és majd most fog kiderülni igazán, hogy a One Direction segítsége nélkül mire mennek, és fent tudják e tartani ezt a hatalmas rajongást, aminek nagy részét a 1D rajongók töltenek ki...
Valamiért sosem szimpatizáltam a 5Sauce [csak, hogy egy klasszikust idézzek rohog.gif] csapatával - az Amnesia dalukat viszont imádom, főként a szövege miatt - és majd most fog kiderülni igazán, hogy a One Direction segítsége nélkül mire mennek, és fent tudják e tartani ezt a hatalmas rajongást, aminek nagy részét a 1D rajongók töltenek ki...
ott a pont
2014. október 08. 16:25
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Mégis minek a 1d tagjainak fejenként 6 millió forint? Így is sokat keresnek, nemhogy az éhező, vagy szegény emberekre fordítanák. Bocs, 1D fajok!
2014. október 08. 16:42
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
undoritó, hánynom kell ezektől a majmoktól, nekik csak a pénz pénz pénz és elég undoritó dolgokra képesek is a pénzért. Fejbe kell őket vágni, vagy betörni a fejüket
2014. október 08. 16:48
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline |
én régebben igen 1D rajongó voltam de hogy is mondjam talán kinőttem belőle vagy csak változott az ízlésem, viszont az 5SOS-t szeretem, mert a bandákat idézik elő l.: Green Day, Blink 182, Sum 41, Busted és még sorolhatnám és ezt imádom..
az meg, hogy ki kaszál kin és mennyit már az üzlet, marketing része, statisztikák ami az undorítóbb oldala ennek az egésznek de nem hiszem, hogy ebbe lenne nekünk bármi részünk is, ergo nincs hozzá nagy közünk
az meg, hogy ki kaszál kin és mennyit már az üzlet, marketing része, statisztikák ami az undorítóbb oldala ennek az egésznek de nem hiszem, hogy ebbe lenne nekünk bármi részünk is, ergo nincs hozzá nagy közünk
2014. október 08. 17:01
Én régebben inkább 1D fan voltam, bár az idők során, nem is olyan rég már az 5SOSFambe tartozok. Minek az 1D-s srácoknak még 50%-lék a 5SOS-től? Így is; nem szegények, sok a fizetésük. Ezzel nem akarok egy Directionert se megbántani...
2014. október 08. 17:01
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Pfff.... Hát ez jó Csak pénz pénz meg pénz....
2014. október 08. 17:16
Igen....csak a pénz...
E.és Zendaya ever:Egyetértek!!! De nincs kizárva,hogy ebbol a pénzből jótékonykodni fognak!
E.és Zendaya ever:Egyetértek!!! De nincs kizárva,hogy ebbol a pénzből jótékonykodni fognak!
2014. október 08. 17:29
Én nem csípem az 5sos-t.Egy számuk van ami hallgatható de nem az én világom.Ezért az én részemről nem tudom megérteni,hogy mit esznek rajtuk. Ha meg azért mert helyesek,csak Calum néz ki valahogy.
2014. október 08. 17:41
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline |
hát ezen nem lepődök meg modjuk szeretem őket de ez egyértelmű a mai világban pénz pénz és pénz pl. ha valaki egy kicsit is ad magára akkor egyből azt mondják rá hogy sokat keresnek a szülei/keres meg hogy elkényeztetett
viszont az az 1Dre sem lehet azt mondani hogy szegények mert tuti hogy annyit keresnek egy hónapban mint egy normél ember évente összesen!!!
viszont az az 1Dre sem lehet azt mondani hogy szegények mert tuti hogy annyit keresnek egy hónapban mint egy normél ember évente összesen!!!
2014. október 08. 17:55
Idézet (Becka73 @ 2014.10.08. 17:41)
hát ezen nem lepődök meg modjuk szeretem őket de ez egyértelmű a mai világban pénz pénz és pénz pl. ha valaki egy kicsit is ad magára akkor egyből azt mondják rá hogy sokat keresnek a szülei/keres meg hogy elkényeztetett
Neked teljesen igazad van!! Mondjuk az utolsó mondatot kijavítanám arra, hogy a 1D annyit keres, mint egy normál ember 2 évente, viszont lehet, hogy jótékonykodni fognak azzal a pénzel
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.