Nagyot kaszál a One Direction a 5SOS sikerével
2014. október 10. 20:05
Én se az 1D-t,se az 5SOS-t nem csípem...szóval nekem tök mind egy.
2014. október 10. 20:19
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
én pl. a 1D-nek köszönhetem h megismertem ezt a nagyszerű zenekart,én csak mosom kezeim,az ő dolguk az anyagi rész elrendezése
2014. október 11. 07:47
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Azim: szinte ugyan ezt akartam írni, egy telt házas koncertnél egy éjszaka alatt keresnek 6 milliót (forintban) szóval, szerintem az 1D körül ettől sokkal nagyobb összegek forognak, ez szinte nem is cikknek való téma.
2014. október 11. 09:46
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline |
Én úgy tudtam, hogy a 5SOS az 1D-nek köszönhetően lett híres.
2014. október 11. 16:16
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline |
előszöris az 5sos az 1d nékül sehol sem lenne..jójó lehet hogy lennének rajongóik de azért valljuk be h a turné miatt lettek ennyire híresek..
másodszor azt nem az 1d dönti el h mennyit keresnek az 5soson hanem a maneger. és az sem igaz hogy csak a pénz érdekli őket mert akkor miért is koncerteznének?? csinálhatnának helyette mást is és jönne a pénz magától, de mégis turnéznak és persze azért az jó nekik h jól megfizetik őket mert kinek nem? és nem hiszem hogy csak azért hívták az 5sost h pénzük legyen meg ilyenek. egyébként is nekik ez kb egy koncert keresete fejenként nem hinném h az 5sosból élnek meg..
ezt nem utálkozásnak írtam én nem utálom az 5sost pár számukat szeretem is
ui: remélem senkit nem bántottam meg ezzel
másodszor azt nem az 1d dönti el h mennyit keresnek az 5soson hanem a maneger. és az sem igaz hogy csak a pénz érdekli őket mert akkor miért is koncerteznének?? csinálhatnának helyette mást is és jönne a pénz magától, de mégis turnéznak és persze azért az jó nekik h jól megfizetik őket mert kinek nem? és nem hiszem hogy csak azért hívták az 5sost h pénzük legyen meg ilyenek. egyébként is nekik ez kb egy koncert keresete fejenként nem hinném h az 5sosból élnek meg..
ezt nem utálkozásnak írtam én nem utálom az 5sost pár számukat szeretem is
ui: remélem senkit nem bántottam meg ezzel
2014. október 11. 18:13
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
én is az 1D miatt ismertem meg őket.
2014. október 12. 11:30
Oké szóval...a 5sos-t én speciel a SOSP-vel ismertem meg, és fogalmam se volt róla, hogy az 1D előzenekara, de véleményem szerint, aki elment a koncertjükre nem a 5sos miatt tette, mivel ők "csak" az előzenekar voltak. Másrészt a két banda teljesen eltérő zenét játszik, és közülük a 5sos tehetségesebb. Ezt nem azért mondom, mert elvetemülten védem őket, de az 1D tagjai egyenként semmire se vinnék, maximum Zayn, akinek tényleg van hangja, de mint egy banda, jól elő tudják adni a számaikat. Egyébként a manager-ük dönti el, ezért mennyit kaszálnak, és nem a fiúk!
2014. október 12. 12:35
<33 Nagyon szeretem a 1D nagyon jók a dalaik stb...
2014. október 12. 14:00
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline |
azért valljuk be lehet hogy elvétve lennének az 5sosnek rajongói de az 1D által lettek igazán híresek azelőtt én sem tudtam róluk semmit igaz hogy egyik bandát sem bírom de ne mondja senki hogy nem az 1D miatt figyelt fel rájuk a fél rajongótáboruk mert nem igaz
2014. október 12. 16:56
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Nem is tudtam,hogy az 1D elő zenekara az 5SOS...legalább most már tudomxd
2014. október 13. 18:36
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline |
Az 1D előbb volt ez valóban igaz. De attól még az 5SOS egy külön banda. Nem azért fognak nyilván járni egy 1D koncentre,mert az 5SOS-t akarják látni. Nem értem a két ellenséges rajongói tábort(persze tisztelet a kivételnek). Én pl. mindkettőt szeretem,de az 1D-hez közelebb húz a szívem
2014. október 14. 11:35
én a tvben láttam őket, szinte mindegyiküknek megvan a 1D-ös megfelelője:D
2014. október 14. 18:34
A 5sos is követni készül elődjét abba az irányba, hogy az emberek már nem a zenéjükért, hanem a cukipofijukért és a bohóckodásaik miatt szeretik őket. Sajnos a legtöbb fiúbandának ez a sorsa, előbb-utóbb őket is elkezdik majd utálni az emberek, pont ezért, mert minden tele lesz velük, minden második lány rajongani fog értük, közben meg zeneileg nem egy nagy durranás. Sem a 5sos, sem a 1D, és az elődjeik sem, lásd The Wanted. Magyar 1D-utántzatok dettó. A 5sos még pont az a kategória, hogy van egy-két jó számuk, de alapjában véve tucat, és egyre tucatosabb lesz. Én egyébként nem utálom a fentebb említettek közül egyik bandát sem, de néha már a falnak megyek attól, hogy mindenhol ottvannak.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. március 28. 10:03
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline |
Drága kommentelők, valaki tudja mi a különbség a boyband és a rock banda között? A 5sos egyáltalán nem boyband. A boybandeknek kell háttér zenekar, szövegírók, illetve táncolnak a színpadon. Mig a rock bandák maguk írják a zenéjüket, maguk játszanak gitáron/basszusgitáron/dobon. A 5sos-nek sosem kellett háttérzene, szövegírók.
Elsőnek gondolkozzatok mi a kettő között a különbség, utána üssétek bele az orrotokat, és sértegessetek másokat. Kinek nem inge, nem veszi magára.. (:
Elsőnek gondolkozzatok mi a kettő között a különbség, utána üssétek bele az orrotokat, és sértegessetek másokat. Kinek nem inge, nem veszi magára.. (:
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.