A fele közhely...
Amúgy én egy tanácsot tartok fejben évek óta:
"Ha azon gondolkodsz, hogy egy férfit válassz, vagy az álmaid, csak gondolj arra, hogy az álmaid nem fognak úgy felkelni egy reggelen, hogy már nem szeretnek téged." - Lady Gaga
50 inspiráló idézet popsztároktól
2014. október 10. 20:33
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
2014. október 10. 20:34
Senki nem mondta,hogy pont ők találták ki.Volt egy helyzet,pillanat vagy csak olvastak valamit,ami gondolkozásra késztette őket és ezekből születtek meg ezek az idézetek.Átkovácsolták a saját megfogalmazásukra azért,hogy ezzel másoknak segítsenek.Lehet,hogy téged nem inspirált vagy nem könnyített azon a dolgon ami nyomasztott,mégis mi van,ha van olyan akinek igen is sokat jelentett?! És hidd el,az összes olyan ember aki elolvassa,majd arra fog gondolni,hogy szerinted nevetséges.Hát pont nem.Nem lehet mindenki egyforma,nem lehet mindenki ugyanattól jobban vagy nem jelenthet mindenkinek ugyan azt egy-egy mondat.Csak kérlek fogjátok fel,hogy attól még,hogy neked nem tetszett nem kell porig alázni,hogy véleményed szerint szar volt.
Plusz nem mindig találhatjuk meg a tökéletes kifejezést mindenre,mint például ezek összefoglalására.Szerintem fantasztikus cikk lett és köszönöm szépen,hogy elolvashattam
Plusz nem mindig találhatjuk meg a tökéletes kifejezést mindenre,mint például ezek összefoglalására.Szerintem fantasztikus cikk lett és köszönöm szépen,hogy elolvashattam
2014. október 10. 20:35
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát ezek a bölcselkedések valahogy engem sem győztek meg túlzottan. Vannak köztük egyébként kifejezetten jók, de amikor ezek a kis tinisztárok mondják meg a frankót az életről... nevetséges és hiteltelen, mondhat akárki akármit.XD Egyébként biztos, hogy vannak olyan "inspiráló" idézetek, amiket adott sztárok szájába rágtak. A cikk ötlete amúgy nem rossz, csak nem egydirekcióval meg diznivel kellett volna javarészt megtölteni, hanem veteránokkal, akik úgymond már tudnak egy s mást az életről.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
menthol
2014. október 10. 20:52
Egyetlen egy volt, ami megfogott, mégpedig Lana idézete, ami a szerelemről szól. Az nagyon szép...
2014. október 10. 21:09
Remek cikk lett, gratulálok a szerzőnek Demii *-*
2014. október 10. 21:28
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
jó cikk lett érdekes dolgokat tudnak mondani egyesek
2014. október 10. 21:41
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline |
„Az emberek elítélnek és őrültnek hívnak, de a felét sem tudják, hogy a saját gyerekeik mit csinálnak a négy fal között.” - Miley Cyrus
Forrás: http://starity.hu/magazin/52716-50-inspiralo-idezet-popsztaroktol/#ixzz3FlyGQgEF
Forrás: http://starity.hu/magazin/52716-50-inspiralo-idezet-popsztaroktol/#ixzz3FlyGQgEF
2014. október 10. 21:44
Sophie2126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 230234 offline |
Selena, Taylor <3 nagyon jó cikk
2014. október 10. 21:47
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Volt 5 darab, amin nem forgattam a szemem Szóval ez inkább 45 klisé sztároktól, amit mindennap hallasz átlaghülyéktől is.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 10. 21:58
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
uristen..jb..magadrol beszelsz?xddddddd...amugy r*hadtjok..tenyleg sok erot adnak..
2014. október 10. 21:59
„Sok ember fél kimondani, mit szeretne. Éppen ezért nem kapják meg azt, amit szeretnének.” – Madonna
Ez de milyen igaz! Az elmúlt egy év megtanított arra, hogy nem kell szégyellni azt, ami csinálni akarunk, ha az álmaink után akarunk menni. Igenis, ki kell mondani! Láss, csodát, én is kimondtam, és a várt kiröhögés, megvetés helyett mérhetetlen sok támogatást kaptam. A támogatás pedig kell, mert egyedül nehéz valamit is elérni, lélekben egyedül.
Egyébként Jordinnak vannak sokkal jobb "elszólásai is", egyszer például ezt mondta: "Én azt választom, hogy boldog leszek, amig valami nem tesz boldogtalanná; ahelyett, hogy boldogtalan legyek addig, amig valami örömet okoz. Érzed a különbséget?"
Ez de milyen igaz! Az elmúlt egy év megtanított arra, hogy nem kell szégyellni azt, ami csinálni akarunk, ha az álmaink után akarunk menni. Igenis, ki kell mondani! Láss, csodát, én is kimondtam, és a várt kiröhögés, megvetés helyett mérhetetlen sok támogatást kaptam. A támogatás pedig kell, mert egyedül nehéz valamit is elérni, lélekben egyedül.
Egyébként Jordinnak vannak sokkal jobb "elszólásai is", egyszer például ezt mondta: "Én azt választom, hogy boldog leszek, amig valami nem tesz boldogtalanná; ahelyett, hogy boldogtalan legyek addig, amig valami örömet okoz. Érzed a különbséget?"
2014. október 10. 22:09
Ez nagyon nagyon jó cikk lett Köszönöm ezt a pár perc boldog pillanatot )))
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.