50 inspiráló idézet popsztároktól
2014. október 12. 18:00
Ezek nagyon tetszenek. A cikk is nagyon jó lett. Gratulálok hozzá
2014. október 12. 18:47
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Justin és Miley idézete tetszett a legjobban!
2014. október 12. 19:11
Idézet
„A bizalom olyan, mint egy tükör: ha eltörik, megjavíthatod, de a tükörképen akkor is látod a törést.” - Lady Gaga
Idézet
„Soha nem engedek magamhoz senkit annyira közel, hogy meg tudjon bántani.” – Adele
Szerintem ez a kettő idézet a legeslegjobb mind közül.
De persze vannak kevésbé jók,meg oltári nagy sületlenségek is.
Némelyik gondolaton eléggé észrevehető,hogy az illető valami nagyon nagy okosságot akart (volna..) mondani,de egyáltalán nem jött neki össze,és helyette valami oltári nagy hülyeség nyögött ki.
2014. október 12. 19:47
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline |
Vannak egész jó idézetek itt. (Bár azért egy kicsit furcsa volt Taylor Momsen-t a popsztárok között láétni, mikor nem is az... )
Jó lett a poszt, leginkább Taylor és Demi mondásai tetszettek. Köszönöm!
Jó lett a poszt, leginkább Taylor és Demi mondásai tetszettek. Köszönöm!
2014. október 12. 23:14
Hű, micsoda komoly, mély filozófiát rejtő, magvas gondolatok ezek! Oké, van egy-két egész értelmes is, de a legtöbb sablonos, közhelyes, szájbarágós, nyálas... Ha igazán jó idézeteket szeretnétek, olvassatok Woody Allen-t. Szvsz a legnagyobb életbölcsesség Slash-től származik: "Ha lehetne egyetlen kívánságom, azt kérném, hogy folyamatosan legyen Marlboro-m." Ebben, úgy hiszem, minden benne van.
2014. október 13. 15:36
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
Ezek nagyon jók és a cikk is:)
2014. október 13. 16:40
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline |
Jó cikk...
2014. október 13. 17:39
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Kit érdekel, hányszor kritizálnak téged. A legjobb bosszú, amit tehetsz, ha bebizonyítod, hogy nincs igazuk.” – Zayn Malik
A furcsa emberek hoznak színt a világba.” - Hayley Williams
Akik azt mondták neked, nem vagy elég jó, emlékezz, hogy ők sem jobbak.” – Hayley Williams
A tükör hazudhat, hiszen sosem mutatja meg, mi van belül.” – Demi Lovato
Azok az emberek, akik letörnek, vagy letörtek, folyamatosan arra inspirálnak, hogy jobban csináljam.” - Selena GomezÁtmentem nehéz, depresszív időszakokon, de utólag mindig megtanultam, az élet mit akart mutatni számomra.” - Katy PerryAzt mondják, a jó dolgokhoz idő kell, de az igazán nagyszerű dolgok egy szempillantás alatt történnek.” – Miley Cyrus
„Az élet egy utazás, és eldöntheted, merre akarsz menni.” - Christina Aguilera
Mi, lányok, megbocsájtunk, de sosem felejtünk.” - PinkHa éhes vagyok, eszem. Ha szomjas vagyok, iszom. Ha pedig mondani akarok valamit, akkor beszélek.” - MadonnaMindenkinek van sötét oldala, és olyan szelleme, ami elől nem futhat el.” - Nicole ScherzingerVigyázz, mit kívánsz, mert talán valóra válik.” – Nicole ScherzingerNem tudsz szembenézni a világgal, ha nem adod önmagadat.” - Taylor MomsenNem a férfiaknak öltözök ki, nem is a csajoknak. Magamért.” - Taylor MomsenSoha nem engedek magamhoz senkit annyira közel, hogy meg tudjon bántani.” – AdeleHa te nem hiszel önmagadban, senki más nem fog” – Jessie JAz utazás fontosabb a végállomásnál.” - Jessie JHa nem röhögsz naponta legalább tízszer, akkor az nem volt egy jó nap.” – Jordin SparksFontos a jó megjelenés, de ami ennél is fontosabb, hogy elhidd, te vagy a legjobban öltözött a teremben.” - Lea MicheleNem számít, mennyire vagy valamiben tehetséges, lesz olyan, akinek nem tetszik, amit csinálsz. Ettől még lehetsz sikeres.” - Justin Bieber
Miért élnél megbánásban? Ami megtörtént, az megtörtént és nem tudsz rajta változtatni.” - Gwen Stefani
Kit érdekel, hányszor kritizálnak téged. A legjobb bosszú, amit tehetsz, ha bebizonyítod, hogy nincs igazuk.” – Zayn Malik
A furcsa emberek hoznak színt a világba.” - Hayley Williams
Akik azt mondták neked, nem vagy elég jó, emlékezz, hogy ők sem jobbak.” – Hayley Williams
A tükör hazudhat, hiszen sosem mutatja meg, mi van belül.” – Demi Lovato
Azok az emberek, akik letörnek, vagy letörtek, folyamatosan arra inspirálnak, hogy jobban csináljam.” - Selena GomezÁtmentem nehéz, depresszív időszakokon, de utólag mindig megtanultam, az élet mit akart mutatni számomra.” - Katy PerryAzt mondják, a jó dolgokhoz idő kell, de az igazán nagyszerű dolgok egy szempillantás alatt történnek.” – Miley Cyrus
„Az élet egy utazás, és eldöntheted, merre akarsz menni.” - Christina Aguilera
Mi, lányok, megbocsájtunk, de sosem felejtünk.” - PinkHa éhes vagyok, eszem. Ha szomjas vagyok, iszom. Ha pedig mondani akarok valamit, akkor beszélek.” - MadonnaMindenkinek van sötét oldala, és olyan szelleme, ami elől nem futhat el.” - Nicole ScherzingerVigyázz, mit kívánsz, mert talán valóra válik.” – Nicole ScherzingerNem tudsz szembenézni a világgal, ha nem adod önmagadat.” - Taylor MomsenNem a férfiaknak öltözök ki, nem is a csajoknak. Magamért.” - Taylor MomsenSoha nem engedek magamhoz senkit annyira közel, hogy meg tudjon bántani.” – AdeleHa te nem hiszel önmagadban, senki más nem fog” – Jessie JAz utazás fontosabb a végállomásnál.” - Jessie JHa nem röhögsz naponta legalább tízszer, akkor az nem volt egy jó nap.” – Jordin SparksFontos a jó megjelenés, de ami ennél is fontosabb, hogy elhidd, te vagy a legjobban öltözött a teremben.” - Lea MicheleNem számít, mennyire vagy valamiben tehetséges, lesz olyan, akinek nem tetszik, amit csinálsz. Ettől még lehetsz sikeres.” - Justin Bieber
Miért élnél megbánásban? Ami megtörtént, az megtörtént és nem tudsz rajta változtatni.” - Gwen Stefani
2014. október 13. 19:40
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
“Az élet arról szól, hogy kockázatot vállalj azért, amit igazán akarsz.” -Adam Lambert
„Az emberek elítélnek és őrültnek hívnak, de a felét sem tudják, hogy a saját gyerekeik mit csinálnak a négy fal között.” -Miley Cyrus
Én ezzel a kettővel mélységesen egyetértek. A többi eléggé sablonos, bár még vannak kivételek. De szerintem ez a kettő nagyon igaz. :')
„Az emberek elítélnek és őrültnek hívnak, de a felét sem tudják, hogy a saját gyerekeik mit csinálnak a négy fal között.” -Miley Cyrus
Én ezzel a kettővel mélységesen egyetértek. A többi eléggé sablonos, bár még vannak kivételek. De szerintem ez a kettő nagyon igaz. :')
2014. október 13. 21:21
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline |
masni25: en viszont teljesen egyetertek Lea idezeteivel. Mindkettovel. Hiszen a baratok es a hamisbaratok is jonnek mennek aztan majd 20 evesen ott allsz egyedul az egyetemen es azt se tudod hogy mi van. A jovo rohadt fontos csak alig ertekelik.
2014. október 13. 21:25
Hát én nem tudok ehhez mit szólni, sok olyan sztár van aki nem önmagát adja.. de ezek az idézetek megmutatták , s valóban önmagukról vettek példát ès nem másról! Ez igen.
2014. október 13. 22:25
Enyhén közhelyek. Bár némelyik azért elgondolkodtató.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.