Klippremier: 5 Seconds Of Summer - Good Girls
2014. október 12. 19:42
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline |
IMÁDOM ŐKET!♥ a klip valami eszméletlen jó lett! ezt nem lehet szavakba önteni!:3 ez srácok hajrá!csak így tovább! 5SOS!♥
2014. október 12. 20:48
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Nem lett rossz
2014. október 12. 21:20
Tegnap óta már kismilliószor megnéztem a klippet és számomra továbbra is megunhatatlan. Látszik, hogy ebben mennyi munka van benne, baromi jó lett!
2014. október 12. 22:05
Egyszerűen imádom!! Fergeteges a klip, és a fiúk is helyesek benne (mondjuk mikor nem?? ) A 5SOS remek munkát végzett!!! Grat fiúk nagyon jó lett!!
2014. október 12. 22:09
Egyébként az albumuk címe nem Amnesia, hanem 5 Seconds of Summer...
2014. október 12. 23:35
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Sosem szimpatizáltam a bandával, nekem ezt a " mi aztán nagyon egyediek vagyunk és még hangszereken is tudunk játszani" érzést keltették bennem mindvégig. Viszont ez a dal eléggé vállalhatóra sikerült, a klip nem fogott meg, de egynek elmegy.
2014. október 13. 10:58
áááá*________________*
Imádom ezt a széámot, a klip pedig nagyon tetszik!!!!!!!
Imádom ezt a széámot, a klip pedig nagyon tetszik!!!!!!!
2014. október 13. 14:09
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
na tök jóóó kis klip lett,jóóó a szám is
2014. október 13. 14:44
Nekem tetszik bár a srácok nem a kedvenceim, ez a szám bejött.:-)
2014. október 13. 14:52
StellaFlowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 219144 offline |
Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥Imádom♥
2014. október 13. 17:53
Fantasztikus a szám is, és a klip valami eszméletlen lett. Imádom! :*
2014. október 13. 18:03
manócska04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 234198 offline |
Úristeeeeeeeeeeen!!!! =) imáááádoooom <3
2014. október 13. 19:22
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline |
az album neve nem Amnesia.. Oo D az is egy kislemez volt, de nem kötök bele, de megtettem bocsi D a cikk írójának üzenem, hogy kicsit jobban is belemehetett volna vagy jobban is megfogalmazhatta volna, nem szeretném kritizálni de a cikk nem igazán nyerte el a tetszésem; a dalt szeretem, a srácokat szeretek, bár ehhez a számhoz én kicsit többet vártam, de nagyon büszke vagyok a srácokra
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.