Demi Lovato: „Nem vagyok One Direction-rajongó!”
2014. október 24. 12:36
floralwhispersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 229857 offline |
azért lássuk be, hogy van benne valami
2014. október 24. 18:38
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline |
timi5:Szerintem nem kéne benned csalódnod, mert teljesen konkrét dolgot mondott el a nagyvilágnak.Tudod mindenkinek más az ízlése és hát úgy látszik hogy Demi nem pontosan azt szereti amit te.Amúgy is, most komolyan!Tudom hogy mindenkinek más a véleménye, de akkor is...az 1D förtelem-.-
2014. október 24. 18:53
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
Gratulálni tudok azoknak az embereknek, akik ilyen cikkeket írnak. A One Direction így is eléggé megosztja az embereket, nem értem, miért kell rátenni még egy lapáttal? Miért kell folyton az elvakult rajongókról írni? Miért folyton arról írnak, hogy mennyire gazdagok, blahblahblah... Nem értem, hát ekkora hülyeséget?! Igen. Vannak, akik túlságosan elvakulva rajonganak értük. Oké, ezt már tudjuk. Viszont arról érdekes módon mindenki elfeledkezik, hogy vannak, akik pedig elvakultan utálják őket, a nagy semmiért! Miért is kell őket utálni? Ártottak valakinek? Nem. Nem szeretik a zenéjüket? Hát ne hallgassák őket, nem kötelező. Miért baj ha valaki szereti őket? Szeretni bűn? Nem hiszem. Ez az egész esküszöm akkora hülyeség! És akik ilyen, és ehhez fogható cikkeket írnak, ahol tulajdonképpen azt mutatják meg, hogy a Directionerek mekkora kis faszok, hogy minden apróságon kiakadnak, csak még tovább feszítik a húrt. Miért nem tudják az emberek elfogadni, hogy van akinek ez tetszik, van akinek ez, és vannak olyanok is, mint például a One Direction, ami sokaknak-sokaknak tetszik. Ezzel miért van probléma? De most tényleg. Hát nem tökmindegy mit hallgatnak az emberek? Azt ami tetszik nekik. És ha pont a One Direction az? Akkor mivan? Semmi. Én egyetértek Demivel, nem kell mindenkinek hasra esnie a One Directiontől. Egyszerűen van akiknek bejön amit csinálnak, van, akiknek nem. De még mindig nem értem, hol ezzel a probléma?
2014. október 24. 19:46
Csak annyi, hogy ha csinálnának egy közös dalt szerintem nem sokan hallgatnák mert demi rajongói mások ment az 1d rajongók, és a kettő nem lenne jó együtt. A másik meg az, hogy itt olvasom a hozzászólásokat és eszembe juttatja, hogy nyáron meg még az előtt mennyire aktív voltam ezen az oldalon és minden szarhoz hosszá szóltam csak úgy. Most meg olvasom mások gondolatait és akkora hülyeségeket ír mindenki, hogy rá kellett jönnöm, hogy mennyi hülyeség van ezen az oldalon és annyira kiábrándultam belőle. Szerintem itt még több embernek kéne észre vennie magát, hogy azok is mekkora hülyeségeket írnak és azoknak is le kéne állniuk ezzel a sok tevékenykedéssel ezen a z oldalon.
2014. október 25. 17:06
whatever22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221899 offline |
Csak tiszteleni tudom Demi felnőttes gondolkodását..
2014. október 25. 17:11
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Miért mit vártak?Hogy egy 22 éves csaj one directiont fog hallgatni?Jobb esetben aki már elmúlt 12 éves,az nem hallgat ilyeneket.(nem mintha Iggy sokkal jobb lenne..)
2014. október 25. 17:31
timi5: Attól még,hogy Demi-nek ilyen(jó) ízlése van,hogy nem szereti a One Direction-t, attól még nem fog összeomlani a világ. Amúgy szerintem elég érdekes szám születne a Demi és a 1D stílusából...
2014. október 26. 09:44
En is Directioner vagyok de en elfogadom Demi donteset mert nem mindenki van elajulva a sracoktol szoval nem kell pattogni
2014. október 26. 16:29
lájoliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 224467 offline |
szeretem a one directont de demivel is egyetértek mert hát nem mindenkinek kell szeretnie őket és nem hinném hogy a one directon összetörne amiatt hogy valaki nem bírja őket akkor egy beképzeltek lannének ha demi miatt kiakadnának...
2014. október 26. 22:44
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Én ezen nem akadok ki,természetes,,hogy vannak aemberek,akiknek máy az ízlésük
A képeket elnézve pedig biztos jól érezték magukat
A képeket elnézve pedig biztos jól érezték magukat
2014. október 26. 22:45
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
*emberek
*más
*más
2014. október 27. 17:25
Mit kell rajta kiakadni? Én sem szeretem, meg még sokan mások se. Mindenki más
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.