Demi Lovato: „Nem vagyok One Direction-rajongó!”
2014. október 21. 07:20
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Idézet (Csillla @ 2014.10.21. 06:47)
Óóóó... Hogy dögölnélmeg ott ahol vagy te semmirekellő kis p*csa!!!!!! 1D 4ever
Szóval, ha te nem szereted azokat a zenéket, amiket én hallgatok (valószínűleg így van) és teszem azt, nem vagy hajlandó akár egybe is belehallgatni, vagy esetleg mégis, de nem tetszik, teljesen jogosan elküldhetlek a p*csába?
On: Egy műfaj nem feltétlenül csak a zenén múlik... és valljuk be, Deminek tízezerszer jobb dalszövegei vannak, nem is csodálom, hogy nem akar közösködni a One Directionnel...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. október 21. 08:49
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Nem gondoljátok,hogy néhányan nagyon gyerekesek vagytok? Nem mindenki szereti Demit,sem az 1D-t.Két teljesen másfajta előadóról van szó,személy szerint nekem nem is tetszene a duettjük.Egyáltalán nem illik össze Demi hangszíne a fiúkéval,nekem túl furcsa lenne. Én nem kedvelem túlzottan Demit,csak a zenéit,habár régen imádtam őt,az 1D-nek is leginkább csak a zenéit szeretem,meg Harry-t kedvelem,de velük is akad pár problémám,még se akarok legyilkolni senkit.Némelyik rajongó úgy viselkedik mint egy taknyos óvodás.Na és ha mindenkinek mások a kedvencei?Lehet véleményt nyilvánítani normálisan is.Nem kell egyből Demit legyilkolni,sem szarrá alázni az 1D-t.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. október 21. 09:45
Nem azért,de attól,hogy Demi nimcs oda az 1D -ért,attól még nem kell utálni. Nem mondott rájuk semmi rksszat.Szeretem a brit fiucsapatot,de attól még nem utálom meg Demit,mert most nem az ő stílusa. De engem inkább Demi stilusa jobban huz,mint a fiuké
2014. október 21. 09:53
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Ez az Demi!! Igazad van. Nem mindenki van oda azért az 1D-ért , mindenkinek más az ízlése! Pl: Én se szeretem őket mert nekem nem jönnek be, Se a zenéjük se ők. De ezt nem bántásból írom. Csak hogy senki sem egyforma
2014. október 21. 09:55
Nem tudom, hogy miért kell egymás torkának esni ilyen dolgok miatt.
Demi semmi sértőt nem mondott, kifejezte a véleményét azzal kapcsolatban, hogy nem készítene közös duettet velük, mert egyszerűen nem az ő stílusa. Aki kicsit is ismeri Demi munkásságát az pontosan tudja, hogy Demi inkább a rock műfajt kedveli (attól függetlenül, hogy nem kemény rockot játszik, meg vannak pop számai, illetve nagy részben pop műfajban alkot), mint magánember azt hallgat, azt részesítő előnyben. Ezzel nem lesz.rozta a bandát, annyit mondott, hogy tőle messzebb áll a műfaj amit képviselnek. Nem tudom, hogy ez miért egetrengető ok halálos fenyegetések küldésére, vagy hogy mindenki Anti Demi legyen...
Az a probléma, hogy sok rajongónak (mind Demi, mind One Direction) örülünk ha meghaladja az agysejtjei száma a tizet....
Demi semmi sértőt nem mondott, kifejezte a véleményét azzal kapcsolatban, hogy nem készítene közös duettet velük, mert egyszerűen nem az ő stílusa. Aki kicsit is ismeri Demi munkásságát az pontosan tudja, hogy Demi inkább a rock műfajt kedveli (attól függetlenül, hogy nem kemény rockot játszik, meg vannak pop számai, illetve nagy részben pop műfajban alkot), mint magánember azt hallgat, azt részesítő előnyben. Ezzel nem lesz.rozta a bandát, annyit mondott, hogy tőle messzebb áll a műfaj amit képviselnek. Nem tudom, hogy ez miért egetrengető ok halálos fenyegetések küldésére, vagy hogy mindenki Anti Demi legyen...
Az a probléma, hogy sok rajongónak (mind Demi, mind One Direction) örülünk ha meghaladja az agysejtjei száma a tizet....
2014. október 21. 10:18
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én megértem, ha a helyében lennék, én is csak olyan énekesekkel állnék össze, akikre felnézek, akiktől tapasztalatot szerzek és akiknek imádom a zenéjét. Pl. ha rock előadó vagyok nem duettezem pop bandával, nyilvánvalóan. Demi egy szóval sem mondta, hogy utálja az 1D-t, csak hogy nem az ő stílusa az ilyen zene és ezt maximálisan el kellene fogadni mindenkinek. Nem értem miért kelt ez ekkora felháborodást. Miért kellene nekik duettezniük?! Marhaság..
2014. október 21. 11:09
Jack99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 606 Csatolások: 0 Azonosító: 201240 offline |
Ezért nem kellene ilyet mondani hogy: "Dögöljön meg" AKI MOST DEMI TORKÁNAK ESETT. ÁLÁTÁMASZTJA LOVATO ÁLLÍTÁSÁT!!!... Nektek nem szimpatikus... és akkor mi van? Nem kell már egyből a halálát kívánni ezért!!!
( Mellesleg... IMDÁDOM EZT A NŐT!!!! )
( Mellesleg... IMDÁDOM EZT A NŐT!!!! )
2014. október 21. 11:26
Legalább nem félt kimondani hogy nem szereti hisz gondoljatok bele... tinik 10000 imádják az 1D (Én nem vagyogyok köztük)
2014. október 21. 12:11
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Szerintem nem mondott a One Direction-ről semmi rosszat, egyszerűen nem a rajongójuk, mint ahogy én sem, de ez még nem jelenti feltétlenül azt hogy utálja őket. A duette a The Vamps-szel az egyik kedvencem, szerintem nagyon jól összehozták azt a dalt. Ja, és a riporter neve tényleg Tony Stark? XD
2014. október 21. 13:58
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline |
"Directionerek ezreiből váltott ki haragot, akik zokon vették, hogy bizony létezik olyan, aki nincs elájulva kedvenceiktől." <--- Directioners ismertető Bocsi, de ezt nem bírtam kihagyni.
2014. október 21. 14:02
Én 1D fan vagyok.És nem értem meg azokat akik utálják.Nem mondom hogy dögöljön meg Demi de akkor is IMÁDOM A OUNDIRECTIONT! !!♥♥♥♥
2014. október 21. 14:05
A The Vamps és Iggy Azalea jelenleg nagyon menő, szóval ne várjátok el, hogy pont a One Direction-t szeresse. 2012-ben + tavaly is még az X - Factorban, hogy istenítette őket.
2014. október 21. 14:18
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
Harmadik világháború lesz már a 1D miatt.
2014. október 21. 14:24
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Semmi rosszat nem mondott az 1D-ről, én személy szerint nem utálom őket, nem is szeretem, de be kell vallani, hogy tehetségesek. Ha nem a kedvence akkor nem, nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
ui: Iggy? ........... Why?
ui: Iggy? ........... Why?
2014. október 21. 14:31
Lili00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 178174 offline |
nem azért, de Demi semmi rosszat nem mondott az 1D-ről, csak annyit hogy nem az ő stílusa- és nem akarom senki pártját fogni, én se vagyok oda se Demiért, sem az 1D-ért
2014. október 21. 14:42
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline |
Kinek a pap, kinek a papné.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.