Idézet (dani10 @ 2014.11.19. 17:41)
Sziasztok kedves moderátorok!Lehet,hogy nem vettétek észre,de igényem lenne két lapra.Az egyik B.O.B.,akit 2014 05 17-én a másik Mac Miller,akit pedig 2014 05 02-én szerkesztettek utoljára.Köszönöm szépen!
Az egyiket másfél hete cserélték el, ilyenkor pedig 1 hónap áll a szerkesztő rendelkezésére, hogy frissítse.
A másikat átcsatoltam.
Idézet (Beyla @ 2014.11.19. 18:25)
Kedves Toto és Bessie és még az a moderátor, aki errefelé tevékenykedik! Lenne egy kérésem, vagyis sokkal inkább csak érdeklődnék. Én is elvállaltam egy adatlap csomagot Gordon Ramsay adatlapjáért, és nem emlékszem, hogy volt e határidő ezzel kapcsolatban. Nem lenne baj, ha a csomaggal még egy ideig bíbelődnék? Az a helyzet, hogy egy héten egy napot vagyok suliban, de akkor egész nap, és a hét másik négy napján nyolc órás műszakba vagyok kirakva kórházba gyakorlat gyanánt. (hajnalba kelek és elég későn érek haza) Hétvégén pedig tanulok, mint a gép, mert májusra csak nem kilenc modulból lesz vizsgám, amihez 250 tétel dukál jelen pillanatban. Nos, a böki ezzel az, hogy hétfőkre x tételt meg kell tanulnom, amikből számon is kell adnom. Hát, fogalmam sincs, hogy mikor tudok leülni a géphez úgy, hogy ténylegesen foglalkozzak a csomagommal (nagy eséllyel a téli szünetben). Lehetne rá haladékot kérni karácsonyig? Nagyon-nagyon jó lenne!
Ezer köszi érte!
Nincsen határidő, de azért a végtelenségig se tartson
Idézet (CandUs @ 2014.11.19. 22:06)
Kedves adatlapszerkesztők! Lehet egy olyan indiszkrét kérdésem, hogy Horgas Eszter fuvolaművésznő adatlapja miért lett törölve? Beírtam már millió egyszer a keresőbe, és semmit nem dob ki a nevére...
Amíg valakinek kitöltetlen lajpai vannak, addig újat hiába küld be, törölve lesz. Ahogy kérni sem lehet meglévő lapokat ugyanezen okból.