Sziasztok!
El szeretném kérni őket mert már le járt a szerkesztési idejük és én nagyon szívesen vállalnám őket mert nagy rajongójuk vagyok:Katie Findlay,Freema Agyeman,Brendan Dooling-t előre is köszönöm szépen.
Adatlapos topik 2.
2015. november 19. 21:46
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Lee Ah Reum adatlapját, mert a szerkesztője 3 hónapja nem lépett fel. És még szeretném elkérni Ciara Bravo adatlapját, mert a szerkesztője több mint 6 hónapja nem szerkesztette.
Köszönöm szépen előre is!
Szeretném elkérni Lee Ah Reum adatlapját, mert a szerkesztője 3 hónapja nem lépett fel. És még szeretném elkérni Ciara Bravo adatlapját, mert a szerkesztője több mint 6 hónapja nem szerkesztette.
Köszönöm szépen előre is!
2015. november 20. 19:54
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline |
Kérlek csatoljátok hozzám! Köszi.
http://starity.hu/sztarok/jasmine-tookes/
http://starity.hu/sztarok/jasmine-tookes/
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. november 20. 22:37
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3955 Csatolások: 63254 Azonosító: 236119 offline |
Kedves Moderátorok !
Ha van rá lehetőség, akkor szeretném elkérni ezt a lapot. A frissítés annyiból áll, hogy a szerkesztője mindig rányom a szerkesztem gombra de semmi új infó nem kerül bele az életrajzába.(már régóta figyeltem) Igaz, hogy még csak 2 hónap múlva jár le, de az életrajzban csak 2014-ig vannak adatok a 2015-ös évről még mindig semmi pedig azóta már 4 albumuk is megjelent.
Ha megkaphatom előre is köszi
Ha van rá lehetőség, akkor szeretném elkérni ezt a lapot. A frissítés annyiból áll, hogy a szerkesztője mindig rányom a szerkesztem gombra de semmi új infó nem kerül bele az életrajzába.(már régóta figyeltem) Igaz, hogy még csak 2 hónap múlva jár le, de az életrajzban csak 2014-ig vannak adatok a 2015-ös évről még mindig semmi pedig azóta már 4 albumuk is megjelent.
2015. november 21. 11:13
Sziasztok ennek a lapnak Linkelt szöveg nincsen bioja és én írtam és ha meg felel akkor el kérhetném?
:Született 1996. november 30. RockPortba látta meg a napvilágot.
Később mikor be fejezte az iskolát el ment Los Angelesbe hogy folytassa színészi álmait.Karrierjét rövid filmekkel kezdte mint a The Wicked Waltz, Liberty Lane és Maddoggin.Szerepelt egy nagy sikerü tv-filmben: Cloud 9 és olyan nagy színészekkel dolgozott együtt mint Luke Benward és Dove Cameron. A népszerű TV-sorozat Teen Wolfban(5 évad) kapott szerepet mint Hayden Romero.Később pedig még egy híres sorozatban kapott szerepet mint Andie Liv és Maddiebe.
:Született 1996. november 30. RockPortba látta meg a napvilágot.
Később mikor be fejezte az iskolát el ment Los Angelesbe hogy folytassa színészi álmait.Karrierjét rövid filmekkel kezdte mint a The Wicked Waltz, Liberty Lane és Maddoggin.Szerepelt egy nagy sikerü tv-filmben: Cloud 9 és olyan nagy színészekkel dolgozott együtt mint Luke Benward és Dove Cameron. A népszerű TV-sorozat Teen Wolfban(5 évad) kapott szerepet mint Hayden Romero.Később pedig még egy híres sorozatban kapott szerepet mint Andie Liv és Maddiebe.
_ToTo_
2015. november 22. 13:28
Niki0718Kilencedik év...... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3955 Csatolások: 63254 Azonosító: 236119 offline |
Idézet (Niki0718 @ 2015.11.20. 22:37)
Kedves Moderátorok !
A szerkesztővel mégiscsak megbeszéltünk egy cserét úgyhogy légyszi ezt a lapomat csatoljátok hozzá őt pedig hozzám
Köszönjük
2 felhasználónak tetszik:
Fanni Cica 14,
_ToTo_
2015. november 22. 21:44
hmzoli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 3190 Csatolások: 9815 Azonosító: 168010 offline |
sziasztok három lány adatlapját szeretném el kérni két japán Takahashi Minami, Mizuki Watanabe és egy dél-koreai Pyun Soo Ji "Pyeonji" lapjaikat szeretném folytatni átvenni
2015. november 23. 05:18
Sziasztok! Szívesen szerkeszteném Rodrigo Velilla lapját. Előre is köszönöm.
_ToTo_
2015. november 23. 19:32
Sziasztok!
Szeretném elkérni Renata Notni adatlapját a Starity profilról, ha lehetséges.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Renata Notni adatlapját a Starity profilról, ha lehetséges.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. november 23. 19:51
Piqueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 233840 offline |
Hellósztok!Az lenne a kérésem,hogy csatoljátok DettyBetta97-hez Xonia és Connect-R és Xonia lapját,hozzám pedig Corina lapját,mert így egyeztűnk meg.Köszönöm szépen!
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
DettyBetta97
2015. november 24. 17:02
Kedves Moderátorok!
olyan kérdésem lenne, hogy az ezer alatti profikról akkor se kérhetek el adatlapot, hogyha, az adott sztár nem ezer alatti?
olyan kérdésem lenne, hogy az ezer alatti profikról akkor se kérhetek el adatlapot, hogyha, az adott sztár nem ezer alatti?
2015. november 24. 17:44
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Juanita @ 2015.11.15. 18:27)
Valamint ha mód van rá Andrew Lincoln lapját is, ugyanis a szerkesztője csak profilképet cserélt, és látható, hogy a többi lapján sem történt változás, hiszen 10 perc leforgása alatt "megcsinálta" az összes lapját ami nála van.
Köszönöm az eddigi csatolásokat!
Igazából benne van minden az életrajzban és a filmográfiában is. Az elmúlt 5 évben csak a Walking Dead-ben szerepelt.
Idézet (desiré. @ 2015.11.24. 17:02)
Kedves Moderátorok!
Nem sajnos, amik azon a profilon vannak, mind csomagért cserébe kérhetőek el. A részleteket és csomagokat itt a topikban találod 2015. november 14. 10:14-nél.
Új csomagok a hétvégére várhatóak és lesznek új 1000 alatti lapok is, kb 8 db és 1000 feletti is vagy 5db. Akinek van kedve, ideje, lehet az új csomagokhoz gyűjtögetni kitöltetlen, webfordítós vagy 2013 és régebben frissített adatlapokat. Külföldit és magyart egyaránt.
Shenaylán kívül van még valaki, akinek jövök egy lappal, mert elkészített egy csomagot, de még nem kapott érte lapot egy kis keveredés miatt, ki volt az? Nem találom felirva és lusta vagyok végignézni ennyi üzenetet
2015. november 24. 19:37
Csomagba tehető lejárt/gazdátlan lapok:
Lenora Crichlow
Jennifer Tilly
Irene Jacob
Lysette Anthony
Orla Brady
Bella Heathcote
Lucy Davis
Anders Holm
Fairuza Balk
Lucy-Girl
heyitsamyMT
dodookacsa
ericike
pekii97
ColeandJustinfan
börnics
Kansas
eva tarko
berkesbrigitta
americanstars
Selena111 (Elisabeth Sladen kivételével az összes lapja lejárt)
Chikiro
Elekes_Emese
LauYaouw
Saca
kicsikoki
Claudiia
Reniii
amira17
SnOoKiii
franzzz13
Lenora Crichlow
Jennifer Tilly
Irene Jacob
Lysette Anthony
Orla Brady
Bella Heathcote
Lucy Davis
Anders Holm
Fairuza Balk
Lucy-Girl
heyitsamyMT
dodookacsa
ericike
pekii97
ColeandJustinfan
börnics
Kansas
eva tarko
berkesbrigitta
americanstars
Selena111 (Elisabeth Sladen kivételével az összes lapja lejárt)
Chikiro
Elekes_Emese
LauYaouw
Saca
kicsikoki
Claudiia
Reniii
amira17
SnOoKiii
franzzz13
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.