Szeretném elkérni Kenji Fitzgerald és Andrew J. Morley adatlapját, mivel 2013 augusztus óta nem szerkesztették.
Andrew J. Morley életrajz:
1989 November 10.-én született. Brandon Benedict-ként szerepelt a Csajok a zűrből sorozatban. 20 évesen szerepelt színházakban.
Szeret motor biciklizni, snow boardozni és szörfözni. Aktív tagja a Twitter-nek és Facebook-nak. Szerepelt a Home and Away sorozatban Spencerként.
Adatlapos topik 2.
2014. november 30. 16:40
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline |
2014. november 30. 20:05
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Szép estét!
Egy utolsó kéréssel jöttem, az egyetlen megmaradt adatlapomat (Joaquin Phoenix) kérlek csatoljátok át Cannibal3-nak, mert neki adtam.
Így búcsúzóul szeretném megköszönni minden moderátornak az adatlapcsatolásokat, amiket az elmúlt években kaptam.
Sziasztok
Egy utolsó kéréssel jöttem, az egyetlen megmaradt adatlapomat (Joaquin Phoenix) kérlek csatoljátok át Cannibal3-nak, mert neki adtam.
Így búcsúzóul szeretném megköszönni minden moderátornak az adatlapcsatolásokat, amiket az elmúlt években kaptam.
Sziasztok
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. december 01. 14:08
Sziasztok!
Szeretném elkérni Mizushima Hiro lapját ugyanis nincs szerkesztője.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szeretném elkérni Mizushima Hiro lapját ugyanis nincs szerkesztője.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
_ToTo_
2014. december 01. 14:34
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Carries @ 2014.12.01. 06:19)
Sziasztok!
Elszeretném kérni az ő lapját ,mert lejárt!
Elszeretném kérni az ő lapját ,mert lejárt!
Az csak egy hónap múlva fog lejárni ... ha nem frissítik addig.
Idézet (Sztárok Rajongói39 @ 2014.11.30. 16:40)
Szeretném elkérni Kenji Fitzgerald és Andrew J. Morley adatlapját, mivel 2013 augusztus óta nem szerkesztették.
1989 November 10.-én született. Brandon Benedict-ként szerepelt a Csajok a zűrből sorozatban. 20 évesen szerepelt színházakban.
Szeret motor biciklizni, snow boardozni és szörfözni. Aktív tagja a Twitter-nek és Facebook-nak. Szerepelt a Home and Away sorozatban Spencerként.
Ez nagyon kevés életrajznak, ez max az 'amit tudni kell róla' részbe elég. Ez igaz a nálad lévő lapokra is, azok a 2-3 soros valamik, a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetőek életrajznak. Előbb azokat készítsd el rendesen.
2014. december 01. 15:04
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Idézet (Lilla06 @ 2014.11.29. 14:46)
Sziaaztok!
Légyszi csatolja át bubblesnek az egyik kedves moderátor az ő lapját, mivel neki adtam.
Előre is köszönöm.
Légyszi csatolja át bubblesnek az egyik kedves moderátor az ő lapját, mivel neki adtam.
Előre is köszönöm.
Kedves ToTo!
Talán elkerülte a figyelmed a kérés, mivel az utána lévőket már tetszikelted. Kérlek csatold át neki!
_ToTo_
2014. december 01. 16:30
Kedves moderátorok!
Kész vagyok a csomagommal, amit Király Viktor lapjáért vállaltam.
Atandwa Kani
Jona Weinhofen
Tommy Clufetos
Stephanie Niznik
Marius Moga
Josie Davis
Loukas Giorkas
Marina Hands
Meja
Kate Mulvany
Chad Gray
Andrea Torre
Illetve még a két lap a múltkoriból:
Skinti Csaba
Marlon Young
Kész vagyok a csomagommal, amit Király Viktor lapjáért vállaltam.
Atandwa Kani
Jona Weinhofen
Tommy Clufetos
Stephanie Niznik
Marius Moga
Josie Davis
Loukas Giorkas
Marina Hands
Meja
Kate Mulvany
Chad Gray
Andrea Torre
Illetve még a két lap a múltkoriból:
Skinti Csaba
Marlon Young
_ToTo_
2014. december 01. 19:25
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Hello!
Justin Bieber lapját szeretném elkérni, ugyanis lejárt a 6 hónap! (vagy jól emlékszem, hogy pályázat során lehet hozzájutni?!)
Justin Bieber lapját szeretném elkérni, ugyanis lejárt a 6 hónap! (vagy jól emlékszem, hogy pályázat során lehet hozzájutni?!)
2014. december 01. 19:43
Idézet (E. és Zendaya ever @ 2014.12.01. 19:25)
Hello!
Szia, Justin Bieber adatlapjának szerkesztője ToTo, és ő moderátor, ami azt jelenti, hogy egy év a szerkesztési határidő.
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 01. 22:22
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Idézet (sound of silence. @ 2014.12.01. 19:43)
Szia, Justin Bieber adatlapjának szerkesztője ToTo, és ő moderátor, ami azt jelenti, hogy egy év a szerkesztési határidő.
Esküszöm, amikor írtam, akkor még mikeyla felhasználónál volt a lap. Akkor, mindegy, de azért köszönöm.
2014. december 01. 22:51
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (E. és Zendaya ever @ 2014.12.01. 22:22)
Esküszöm, amikor írtam, akkor még mikeyla felhasználónál volt a lap. Akkor, mindegy, de azért köszönöm.
és? Akkor is 1000 alatti lap.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.