Sziasztok!
Utoljára még, légy szíves csatoljátokhozzá Jenna lapját.
Úgy tervezem egy ideig nem jövök, mivel mostanában sok csatolást kértem, és köszönöm az eddigieket, _ToTo_ és Bessie!
Adatlapos topik 2.
2014. december 04. 17:55
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (icecream78 @ 2014.12.04. 14:16)
Sziasztok kedves modik!
Elkérhettem Jorge Blanco lapját? Mert már lejárt a 6 hónap elore is koszonom a választ
Elkérhettem Jorge Blanco lapját? Mert már lejárt a 6 hónap elore is koszonom a választ
figyelmedbe ajánlanám az első oldal elolvasását. Szép, hogy fújod a 6 hónapot, de a többi szabállyal kissé hadilábon állsz úgy látom.
2014. december 04. 18:27
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Hy.
Toto avagy Bessie. Ha lesz egy kis időtök. Csatoljátok Jayy Von Monroe-t a starity profilra, ugyan is nem jelentkezik érte senki! Köszönöm
Toto avagy Bessie. Ha lesz egy kis időtök. Csatoljátok Jayy Von Monroe-t a starity profilra, ugyan is nem jelentkezik érte senki! Köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. december 04. 19:52
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2759 Csatolások: 5169 Azonosító: 22484 offline |
Átadnám az alábbi befejezetlen/hiányos adatlapokat másnak további szerkesztésre:
Jason Clarke
Phil Collins
Alec Guinness
Jason Clarke
Phil Collins
Alec Guinness
2014. december 04. 20:10
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
kezdődik
Szofia pedig legyen példa, hogy NEM ÍGY kell megírni az amit tudni kell róla részt (erős a gyanúm, hogy másolt szöveg egyébként)
Szofia pedig legyen példa, hogy NEM ÍGY kell megírni az amit tudni kell róla részt (erős a gyanúm, hogy másolt szöveg egyébként)
13 felhasználónak tetszik:
Elody,
Betti90,
Shenayla,
Lilla06,
Misuzu86,
Glamster,
kurrek,
LovelyBarbaraPalvin,
silenc,
Karina197,
lucymharding,
Szandi0820,
Lindsay019
2014. december 04. 20:15
Halihó.
A.J.2013 volt olyan kedves, hogy odaadta nekem Michelle McCool adatlapját.
Légyszi csatoljátok hozzám.
Köszönjük előre is
A.J.2013 volt olyan kedves, hogy odaadta nekem Michelle McCool adatlapját.
Légyszi csatoljátok hozzám.
Köszönjük előre is
_ToTo_
2014. december 04. 22:47
Sziasztok!
Szeretném elkérni az Ő lapját, ha lehetséges. Még pár hete írtam a szerkesztőjének, akkor rányomott a szerkesztés gombra, de friss infó azóta sem került a lapra. A filmográfia 2012-nél megáll, holott a hölgyemény nagyon is aktív. Előre is köszönöm, ha úgy ítélitek, hogy hozzám kerülhet a lap
Szeretném elkérni az Ő lapját, ha lehetséges. Még pár hete írtam a szerkesztőjének, akkor rányomott a szerkesztés gombra, de friss infó azóta sem került a lapra. A filmográfia 2012-nél megáll, holott a hölgyemény nagyon is aktív. Előre is köszönöm, ha úgy ítélitek, hogy hozzám kerülhet a lap
_ToTo_
2014. december 04. 22:48
Idézet (Bessie @ 2014.12.04. 17:55)
figyelmedbe ajánlanám az első oldal elolvasását. Szép, hogy fújod a 6 hónapot, de a többi szabállyal kissé hadilábon állsz úgy látom.
Bocsánat modik! Csak én nagyon hamar felejtek és már mostan leírtam egy papíra az 1.oldalos szabályokat hogy ne felejtsem el mégegyszer 1000 bocsánat további szép estét!
2014. december 04. 22:49
Idézet (Bessie @ 2014.12.04. 20:10)
kezdődik
WTF? Még Harry Potter? akit valójában nem is úgy hívnak és még mungli varázsló? Hát aki ezt csinálta szerintem tiltannám a modik helyébe Nagyon vicces a csaj
2014. december 05. 09:58
Idézet (icecream78 @ 2014.12.04. 22:49)
WTF? Még Harry Potter? akit valójában nem is úgy hívnak és még mungli varázsló? Hát aki ezt csinálta szerintem tiltannám a modik helyébe Nagyon vicces a csaj
Miért kéne tiltani? Nem akarok úgy viselkedni mint egy moderátor, de Te szerintem ne ossz ki senkit és ne írj ilyen hozzászólásokat, mert Te is tévedhetsz nem? Tény,hogy amit létrehoztak lapokat az egy nagy nulla, de ne te legyél aki itt mártíroskodik és adod a jót mintha az elmúlt időszak(ok)ban veled semmi nem történt volna, és te nem hibáztál volna akkorát mint azok a szerkesztők.
6 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
LovelyBarbaraPalvin,
Karina197,
johanna92,
lucymharding,
Szandi0820
2014. december 05. 10:08
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline |
Sziasztok!
Az alábbi adatlapok szerkesztését szeretném elvállalni. Előre is köszönöm!
http://starity.hu/sztarok/xenia-tchoumitcheva/
http://starity.hu/sztarok/wiley/
http://starity.hu/sztarok/dina-lohan/
Az alábbi adatlapok szerkesztését szeretném elvállalni. Előre is köszönöm!
http://starity.hu/sztarok/xenia-tchoumitcheva/
http://starity.hu/sztarok/wiley/
http://starity.hu/sztarok/dina-lohan/
_ToTo_
2014. december 05. 12:17
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Misuzu86 @ 2014.12.04. 12:44)
Kedves ToTo!
Ne haragudj, hogy ilyen későn, de elkészültem a lapokkal, amit megbeszéltünk. Most lesz 2-3 hetem, mikor lesz időm a többire is! Kérlek, az alábbi lapokat csatold át Starityra és a maradék lapokat (úgy emlékszem még 20 lap van kb.!) csatold hozzám, hogy neki is állhassak! Köszönöm előre is és még egyszer bocsánat, hogy ennyi ideig tartott!
Ne haragudj, hogy ilyen későn, de elkészültem a lapokkal, amit megbeszéltünk. Most lesz 2-3 hetem, mikor lesz időm a többire is! Kérlek, az alábbi lapokat csatold át Starityra és a maradék lapokat (úgy emlékszem még 20 lap van kb.!) csatold hozzám, hogy neki is állhassak! Köszönöm előre is és még egyszer bocsánat, hogy ennyi ideig tartott!
Ez 13. Nem 20 volt ez is? Vagy a többit megtartod?
Most el kell lépnem, de este kikeresem a többi lapot és átrakom.
Misuzu86
2014. december 05. 13:34
Sziasztok! Szeretném elkérni Harley Alexander-Sule lapját a Starity profilról, és Jordan Stephens lapját is.
Jordan Stephens
Jordan Stephens 1992. január 25-én született Brightonban. A Brit School tanulója volt, ahol médiát tanult. Karrierjét Nagy-Britanniában kezdte, amikor Harley Alexander-Sule társaságában megalapították a Rizzle Kicks nevű duó formációt 2006-ban. Innentől kezdve főleg a zenéléssel foglalkozott és 2011. októberében megjelent a Rizzle Kicks első albuma, amely a Stereo Typical címet kapta. Közel egymillió példányt adtak el belőle az Egyesült-Királyságban.
2012. márciusában megkezdődött az első turnéjuk, ami 3 hónapig tartott. Ezt követve még ugyanebben az évben nyáron rengeteg fesztiválon megfordultak. Ilyen volt a Wakestock, T In The Park és a V Festival. 2012. decemberében elindultak a 26 állomásból álló téli turnéjukra. 2013-ban megkezdték amerikai turnéjukat is Ed Sheeran és Foy Vance előzenekaraként. Még ebben az évben megjelent második albumuk Roaring 20s címen.
2014. júliusában megjelent új daluk, a Tell Her, amihez a klip is elkészült még idén nyáron.
Előre is köszönöm!
Jordan Stephens
Jordan Stephens 1992. január 25-én született Brightonban. A Brit School tanulója volt, ahol médiát tanult. Karrierjét Nagy-Britanniában kezdte, amikor Harley Alexander-Sule társaságában megalapították a Rizzle Kicks nevű duó formációt 2006-ban. Innentől kezdve főleg a zenéléssel foglalkozott és 2011. októberében megjelent a Rizzle Kicks első albuma, amely a Stereo Typical címet kapta. Közel egymillió példányt adtak el belőle az Egyesült-Királyságban.
2012. márciusában megkezdődött az első turnéjuk, ami 3 hónapig tartott. Ezt követve még ugyanebben az évben nyáron rengeteg fesztiválon megfordultak. Ilyen volt a Wakestock, T In The Park és a V Festival. 2012. decemberében elindultak a 26 állomásból álló téli turnéjukra. 2013-ban megkezdték amerikai turnéjukat is Ed Sheeran és Foy Vance előzenekaraként. Még ebben az évben megjelent második albumuk Roaring 20s címen.
2014. júliusában megjelent új daluk, a Tell Her, amihez a klip is elkészült még idén nyáron.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. december 05. 14:28
Idézet (A.J.2013 @ 2014.12.05. 09:58)
Miért kéne tiltani? Nem akarok úgy viselkedni mint egy moderátor, de Te szerintem ne ossz ki senkit és ne írj ilyen hozzászólásokat, mert Te is tévedhetsz nem? Tény,hogy amit létrehoztak lapokat az egy nagy nulla, de ne te legyél aki itt mártíroskodik és adod a jót mintha az elmúlt időszak(ok)ban veled semmi nem történt volna, és te nem hibáztál volna akkorát mint azok a szerkesztők.
Okés de azért aki szerkesztette azokat a lapokat nem volt komplet mert,még Harry Potter? Szánalmas...
2014. december 05. 14:40
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Idézet (icecream78 @ 2014.12.05. 14:28)
Okés de azért aki szerkesztette azokat a lapokat nem volt komplet mert,még Harry Potter? Szánalmas...
Miért lenne szánalmas? Úristen, mi van ha tévedett és azt hitte, hogy ilyen lapokat is létre lehet hozni. Nem hiszem, hogy ez szánalmas.
Egyébként köszönöm a gyors csatolást!
2014. december 05. 15:22
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.05. 14:40)
Miért lenne szánalmas? Úristen, mi van ha tévedett és azt hitte, hogy ilyen lapokat is létre lehet hozni. Nem hiszem, hogy ez szánalmas.
Hát szerintem azért szánalmas mert,nem olvasta el a szabályokat! énis így voltam ezzel de nem készítettem ilyen lapokat na de mind1 nem akarok veszekedni veletek <33 ám lehetséges hogy elkérjem ezt http://starity.hu/sztarok/coco-jones/ a lapot?
2014. december 05. 15:24
És még szeretném ezt http://starity.hu/sztarok/anna-falchi/ a lapot a Starity profilra csatolni mert,senki sem jeletkezet rá Kocíí
_ToTo_
2014. december 05. 15:25
Idézet (icecream78 @ 2014.12.05. 14:28)
Szerintem Te sem vagy még annyira nagyon tisztában az oldallal,mint ahogy én se,de nem kell azért kiosztani,lehet,hogy azt hitte,hogy szabad ilyen lapokat beküldeni. Ha mindenki tévedhet,akkor ő sem,ő is egy ember,mint minden más tag ezen az oldalon.Szerintem ez nem szánalmas,csak nincs még tisztában még az oldal szabályaival!
2014. december 05. 15:49
Nickimniajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 236424 offline |
Kedves moderátorok
Kérem csatoljátok át Kelemen Anna-t LovelyBarbaraPalvin-hoz, hozzám pedig Koch Izabella-t, ugyanis cseréltünk!
Előre is köszönjük!
Kérem csatoljátok át Kelemen Anna-t LovelyBarbaraPalvin-hoz, hozzám pedig Koch Izabella-t, ugyanis cseréltünk!
Előre is köszönjük!
2 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin,
_ToTo_
2014. december 05. 15:51
Idézet (LotusBlossom @ 2014.12.05. 15:25)
Szerintem Te sem vagy még annyira nagyon tisztában az oldallal,mint ahogy én se,de nem kell azért kiosztani,lehet,hogy azt hitte,hogy szabad ilyen lapokat beküldeni. Ha mindenki tévedhet,akkor ő sem,ő is egy ember,mint minden más tag ezen az oldalon.Szerintem ez nem szánalmas,csak nincs még tisztában még az oldal szabályaival!
Okés,megértem azt aki szerkesztette na de,most hol vannak azok a lapok??
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.