Starity

Adatlapos topik 2.

279 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. december 07. 14:52 #481
- törölt felhasználó -    
Sziasztok

Szeretném elkérni az ő lapját mert a szerkesztője(LaTasha) volt olyan kedves és nekem adta.Előre is köszönöm.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2014. december 07. 14:59 #482
- törölt felhasználó -    
Szeretném megkapni az ő adatlapját mivel nincs szerkeztője wink.gif
2014. december 07. 15:04 #483
- törölt felhasználó -    
Koszonom Bessie vagy ToTo hogy elcsatoltáok tolem Anna Falchi palját meghajolo.gif
2014. december 07. 16:17 #484
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Szeretném elkérni az alábbi lapokat:

- http://starity.hu/sztarok/simon-le-bon/
(másfél éve nem frissült, gyér az életrajz, diszkográfia nincs)

- http://starity.hu/sztarok/john-taylor/
(másfél éve nem frissült, nincs se életrajz, se diszkográfia)

Nigel John Taylor - művésznevén John Taylor - angol zenész, a Duran Duran egyik alapító tagja és basszusgitárosa, 1960. június 20-án született Birmingham külvárosában, Hollywoodban.
Tanulmányait az Our Lady of the Wayside Catholic iskolájában, majd az Abbey High School-ban végezte. Gyermekkorában vastag szemüveget viselt, imádta a James Bond-filmeket és kézzel festett játékkatonákkal háborúsdit játszani.
Tinédzserként fedezte fel a zenét. Önállóan tanult meg zongorázni, a pénzét lemezekre költötte és legszívesebben a Roxy Music-ot hallgatta.
1978-ban John és iskolatársa, Nick Rhodes megalapította a Duran Duran nevű bandát, mialatt a School of Foundation Studies & Experimental Workshop Birmingham Polytechnic (mai neve: Birmingham City University) diákjai voltak. Akkoriban John stílust váltott: a szemüvegét kontaktlencsére cserélte és az akkor divatos "új romantikus"-stílusban öltözködött, fésülte a haját, sőt, szemfestéket és rúzst is használt. Ekkor hagyta el a Nigel nevet is.
A Duran Duran megalakulásakor John gitározott, de hamarosan átváltott a basszusgitárra, amikor felfedezte a Chic zenéjét. A bandához csatlakozott a karizmatikus énekes, Simon Le Bon, a gitáros Andy Taylor, valamint a dobos Roger Taylor (nem összetévesztendő a legendás Queen dobosával, aki ugyanezt a nevet viseli.)
A Duran Duran önmagáról elnevezett debütáló albuma 1981-ben jelent meg, amit 1982-ben a Rio, majd 1983-ban a Seven and the Ragged Tiger követett. Népszerű, dallamos zenéjüknek és a jóképű, stílusos tagoknak köszönhetően a világsiker hamar rátalált a zenekarra.
Simon és Nick mellett John is bálványozott tini-ideál lett, a fényképei gyakran megjelentek a magazinokban és többek között a People magazin legszexisebb embereinek listáján is előkelő helyezést ért el. A sikernek köszönhetően olyan életet élhetett, amiről gyerekkorában álmodott: Londonban és Párizsban is volt háza, több autója (többek között egy James Bond-stílusú Aston Martin) és olyan fotómodellekkel randevúzott, mint a Bond-lány Janine Andrews és a nyolcvanas évek egyik legismertebb arcának számító Renee Simonsen.

1985-ben, miután a zenekar elkészítette a James Bond-film, A View to a Kill toplistákat döntögető (és ugyanezt a címet viselő) főcímdalát, a Duran Duran kettévált, hogy önálló projecteken dolgozzon.
John Taylor és Andy Taylor új bandát alapított a Chic korábbi dobosával, Tony Thompson-nal és az énekes Robert Palmerrel - ők alkották a The Power Station-t. Egyetlen albumot készítettek - The Power Station - amelyről olyan sikerdalok születtek, mint a "Some Like It Hot" és a T.Rex-feldolgozás, a "Bang A Gong (Get It On)".
Ugyanabban az évben John elkészítette első szólópróbálkozását - a "I Do What I Do..." című kislemez a 9½ Weeks című film betétdala lett. Egyéb, tisztán hangszeres zenét is komponált a filmhez Jonathan Elias közreműködésével.
Ezután John visszatért a Duran Duranhoz, amely - Andy Taylor és Roger Taylor nélkül - 1986-ban elkészítette a Notorious című albumot. (A kilencvenes évek végéig ebben a felállásban maradtak - a turnékon pedig Warren Cuccurullo gitáros csatlakozott hozzájuk. A Big Thing (1988) és a Liberty (1990)albumok mellett John mindvégig készített szólóanyagot, de ezek nem jelentek meg.)
1991. december 24-én feleségül vette a 19 éves barátnőjét, Amanda De Cadenet-et, aki akkor már a szíve alatt hordta a közös gyermeküket, Atlanta-t (1992. március 31-én született). A kis család Los Angelesbe költözött, és John mindent megtett, hogy segítse a felesége színésznői karrierjét és elmenekülhessen a brit pletykasajtó figyelme elől.
1993-ban megjelent a Duran Duran következő albuma, a The Wedding Album, amely hatalmas siker lett és a zenekar csillaga ismét emelkedni kezdett. Eközben John drogproblémákkal küzdött (1994-ben elvonókúrára jelentkezett és azóta tiszta) és a házassága is tönkrement: 1995 májusában elvált a feleségétől.
Az 1995-ös, feldolgozásokat tartalmazó album, a Thank You tovább növelte a Duran Duran sikerét. A turné után ismét a stúdióba vonultak, hogy elkészítsék a Medazzaland című lemezüket. Ugyanebben az időben John az új bandájával, a Neurotic Outsiders-zel foglalkozott, egy albumot készítettek és rövid turnét tartottak.
1996-ban John társalapítója lett a B5 Records nevű kaliforniai független lemezcégnek - a producer Hein Hoven társaságában. Ekkor készítette el első szólóalbumát, Feelings Are Good (And Other Lies) címmel, amelyen ő énekelt, elektromos és basszusgitáron játszott. Akkoriban játszott a gondolattal, hogy kiválik a Duran Duranból - a tagok közötti feszültségek és a Los Angelesbe való költözése mellett az is közrejátszott, hogy szeretett volna a szóló munkáira összpontosítani. Hivatalosan 1997 januárjában vált ki a zenekarból.
Ezután John a "John Taylor Terroristen" nevű bandával turnézott Kaliforniában és kiadtak egy koncert EP-t. Színészként is kipróbálta magát, amikor 1998-ban a Sugar Town című független filmben főszerepet alakított, majd kisebb szerepekben tűnt fel filmekben (The Flintstones in Viva Rock Vegas, Politically Incorrect, A Diva's Christmas Carol) és televíziós programokban (Time Slop, Miami Vice, Never Mind the Buzzcocks).
1999-ben két albumot jelentetett meg korábban készített anyagaiból: Résumé és Meltdown címmel, majd leszerződött a japán Avex Trax lemezcéghez, amelynek címkéjével jelent meg egy név nélküli albuma (a hivatalos diszkográfiájában The Japan Album címmel jelölik). Ezután a John Taylor Terroristen Japánban, Németországban és az USA-ban turnézott, majd újabb koncert EP-t (The Japan EP) jelentetett meg a weblapján. A következő években újabb anyagok jelentek meg az Avex címkéje alatt: Live Cuts (2000), Terroristen: Live at the Roxy (2001), Techno for Two (2001), Retreat into Art (2001), MetaFour (2002) - ez utóbbi lett John utolsó szólómunkája.
2000-ben Simon Le Bon felkereste Johnt Los Angeles-i otthonában, hogy rábírja: térjen vissza a Duran Duranba - kiderült, hogy Roger és Andy Taylor is hajlandó a visszatérésre. Örömében John egy hatalmas D's tetoválást varratott a jobb felkarjára.
A sikeres 2003-as japán turné után a újraegyesített Duran Duran leszerződött az Epic Records-hoz és 2004 októberében megjelentette az Astronaut című albumát. 2006-ban John és Nick elkészítette a zenekar "Only After Dark" című válogatásalbumát - ezt a Red Carpet Massacre (2007), majd az All You Need Is Now (2010) stúdióalbumok követték.
Az All You Need is Now már a saját lemezcégük, a Tapemodern kiadványa lett.
2012 októberében John önéletrajzot jelentetett meg Pleasure Groove: Love, Death and Duran Duran címmel. Ugyanebben az évben jelent meg a zenekar A Diamond in the Mind című koncertalbuma is.

2013-ban a Writers in Treatment szervezet az "Experience, Strength and Hope" díjjal tüntette ki az írásáért, majd a MusicRadar szavazása szerint ő kapta meg a legjobb basszusgitárosnak járó címet.
Jelenleg (2014) John a Duran Duran legújabb stúdióalbumán dolgozik.
Magánélete
1985 és 1989 között a dán modellel, Renée Toft Simonsennel randevúzott, akit el is jegyzett.

1991. december 24-én feleségül vette a színésznő Amanda De Cadenet-et, akitől kislánya, Atlanta Noo született 1992. március 31-én. A házaspár 1995 májusában vált el.
1996-ban találkozott második feleségével, Gela Nash-hel, a Juicy Couture társalapítójával, és 1999. március 27-én összeházasodtak Las Vegasban.

John és Gela Nash-Taylor Los Angelesben él, de évente több hetet töltenek a 2005-ben vásárolt birtokukon, South Wraxall Manorban.
2012-ben John amerikai állampolgár lett, de megtartotta a brit állampolgárságát is.
2014. december 07. 17:13 #485
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni Jaime Preciado adatlapját, mert nincsen szerkesztője, és nagyon hiányos az adatlapja.
Előre is köszönöm, ha megkaphatom! smileeee.gif
2014. december 07. 20:53 #486
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Ne feledjétek, 2015-ben az aktív sztároknál már 2014-es adatoknak kell szerepelniük az életrajzokban, különben a lapokat el lehet majd kérni. wink.gif
10 felhasználónak tetszik: Glamster, _ToTo_, Selz1992, Betti90, Beyla, Bogiboszi, Szandi0820, idone, Shenayla, LovelyBarbaraPalvin
2014. december 07. 21:07 #487
szuperszőlő
szuperszőlő
puta

Státusz♛K
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1299
Csatolások: 906
Azonosító: 179007
Helló! smileeee.gif
Szeretném elkérni ezeket a lapokat ha lehet.
http://starity.hu/sztarok/eduarda-amorim/
http://starity.hu/sztarok/kovacsics-aniko/
2014. december 08. 10:37 #488
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Sziasztok!

Szeretném elkérni ezt a két lapot:
http://starity.hu/sztarok/ilithya-manzanilla/eletrajz/
http://starity.hu/sztarok/lorena-meritano/eletrajz/

Köszönöm!
2014. december 08. 14:55 #489
- törölt felhasználó -    
Sziasztok megint!
Kedves Bessie,pár nappal ezzelot írtam ide hogy csatolják el tolem Anna Falchi lapját el is csatolták nagyon köszönöm.És elkérhettem Coco Jones lapját? Mert már írtam de ToTo biztosan elfoglalt volt és nem volt ideje visszaírni elore is köszönöm a választ meghajolo.gif
2014. december 08. 16:09 #490
- törölt felhasználó -    
Helló!
Szeretném elkérni az Ő lapját.
2014. december 08. 16:36 #491
Sugarbird
Sugarbird
Hozzászólás: 11153
Csatolások: 120184
Azonosító: 67006
http://starity.hu/sztarok/sui-he/
Lejárt a hat hónap, kérlek csatoljátok hozzám.
2014. december 08. 16:44 #492
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
El szeretném kérni az ő lapját, ha lehet, ugyanis az életrajza erősen hiányos. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2014. december 08. 19:29 #493
- törölt felhasználó -    
Üdv.
Szeretném elkérni az ő adatlapját. Előre is köszönöm:)
2014. december 08. 20:01 #494
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Sziasztok, ha ráértek kérlek:
csatoljátok hozzám Szekeres Nóra lapját, mert lejárt, és már november óta a tag nem aktív thumbsup.gif
2014. december 08. 20:06 #495
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Sziasztok! Szeretném el kérni ezt a lapot:
http://starity.hu/sztarok/leigh-lezark/

és kérlek csatoljátok hozzám http://starity.hu/sztarok/gorog-zita/ lapját, mert Empress volt kedves és nekem adta!
2014. december 08. 21:43 #496
- törölt felhasználó -    
Üdv.
Szeretném elkérni aző adatlapját ugyanis nincs szerkesztője.:) (Ez miatt már írtam üzenetet is _ToTo_,várom a válaszodat:))
2014. december 08. 21:46 #497
- törölt felhasználó -    
helló megint!
Szeretném elkérni ezt a lapot mert már lejárt elore is köszönöm meghajolo.gif
2014. december 08. 22:31 #498
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12520
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Evelin6816 @ 2014.12.08. 21:43)
Üdv.
Szeretném elkérni aző adatlapját ugyanis nincs szerkesztője.smileeee.gif (Ez miatt már írtam üzenetet is _ToTo_,várom a válaszodat:))

Mivel 1000 alatti, így se, úgy se kérhető el, de ...

Ezt kaptam ma valaiktől, nem tudtam kitől, mert közben törölte magát:

Idézet (,2014.12.08. 16:03)
Helló! smileeee.gif
Mivel eldöntöttem, hogy törölni fogom magam az oldalról, szeretném ha minden adatlapom átkerülne Elodyhoz. Tud róla, régebben sokat beszéltünk. 
Előre is köszönöm és kellemes ünnepeket! hi.gif

Majd te írtad, hogy Neil-nek nincs gazdája, ami ha jól tudom Matita lapja volt, ezért azt hiszem az üzenetet is ő írhatta, de fogalmam sincs milyen lapok voltak még nála.

Írtam Elodynak is, hátha tud valamit, addig is, ha valaki tud olyan lapot, ami Matita lapja volt, az megírhatja ide. Sajnos előbb törölte magát, minthogy elpakoljam a lapjait, ezért most gazdátlanul lehetnek, gomb nélkül, tehát felvenni sem lehet ilyenkor.
3 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin, Elody, Bessie
2014. december 09. 02:29 #499
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Ezt találtam. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Elody
2014. december 09. 13:02 #500
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Idézet (_ToTo_ @ 2014.12.08. 22:31)
Mivel 1000 alatti, így se, úgy se kérhető el, de ...
Ezt kaptam ma valaiktől, nem tudtam kitől, mert közben törölte magát:

Majd te írtad, hogy Neil-nek nincs gazdája, ami ha jól tudom Matita lapja volt, ezért azt hiszem az üzenetet is ő írhatta, de fogalmam sincs milyen lapok voltak még nála.
Írtam Elodynak is, hátha tud valamit, addig is, ha valaki tud olyan lapot, ami Matita lapja volt, az megírhatja ide. Sajnos előbb törölte magát, minthogy elpakoljam a lapjait, ezért most gazdátlanul lehetnek, gomb nélkül, tehát felvenni sem lehet ilyenkor.

Korutney Kardashian meghajolo.gif
279 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!