Toto.. Az előbbi hozzászólásodhoz írnék most.
Mondtad, hogy lehet beküldeni profilokat, lapberendezés miatt.
Nos én beküldenék párat, akiknek a lapjai régóta nincsennek szerkesztve, se rend berakva.
http://starity.hu/profil/34400-tyutyi2006/sztaradatlapok/ (van olyan lapja ami 2007 óta nincs szerkesztve)
http://starity.hu/sztarok/koszti-jozsef/ (nincs életrajz, mellesleg lejárt)
http://starity.hu/sztarok/scarlett-byrne/ (lejárt, nincs életrajz)
http://starity.hu/profil/129210-sewenteen/sztaradatlapok/ - neki egy csomó lapja hibás - nincs életrajz, vagy ha van akkor is kevés, vagy már régóta nincs frissítve.
Remélem, hogy segítettem
Adatlapos topik 2.
2014. december 16. 13:53
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. december 16. 14:19
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Helló! Ennek az adatlapnak lejárt a szerkesztési ideje mert útoljára 2014 januárjában volt szerkesztve - http://starity.hu/sztarok/ruzsa-magdolna/
_ToTo_
2014. december 16. 14:46
Nagyon szépen köszönöm Bessie az átnevezést + az elcsatolásokat. Valamint ToTo-nak is szeretném megköszönni Da Hae lapját.
Valamint ha lehetséges Kim Yong Sun és Jung Whee In lapját szeretném még elkérni.
Kim Young Sun neve egyébként el van írva ugyanis így lenne helyes: Kim Yong Sun
Valamint ha lehetséges Kim Yong Sun és Jung Whee In lapját szeretném még elkérni.
Kim Young Sun neve egyébként el van írva ugyanis így lenne helyes: Kim Yong Sun
2014. december 16. 15:11
Idézet
Lehet küldeni olyan profilokat is, amelyik már nem aktív, de vannak rajta lapok, illetve olyat is, amelyik aktív, de nencsenek kitöltve a lapjai vagy régóta nincsenek szerkesztve.
Neki Az összes lapja lejárt.
Ők ( 1 , 2 ) pedig mehetnének a starityre. (van életrajzuk)
_ToTo_
2014. december 16. 16:44
Kedves Moderátorok!
Legyetek szívesek Seherezádé lapját Cloudjumper8000-hoz csatolni,hozzám pedig Bastian lapját,mert cseréltünk.Előre is köszönjük!
Legyetek szívesek Seherezádé lapját Cloudjumper8000-hoz csatolni,hozzám pedig Bastian lapját,mert cseréltünk.Előre is köszönjük!
_ToTo_
2014. december 16. 20:25
Violencevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 143 Csatolások: 51 Azonosító: 237197 offline |
Edith Piaf adatlapja már több, mint 6 hónapja nem volt frissítve, és szeretnék rá szerkesztőnek jelentkezni.
_ToTo_
2014. december 16. 23:09
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Neki felelős szerkesztő kellene. Az életrajza kemény 4 sor (!), az Amit tudni... rész néhány sorában pedig iszonyatos helyesírási hibák hemzsegnek.
_ToTo_
2014. december 17. 15:52
Kedves moderátorok!
Legyetek szívesek Georgina Chapman és Ryan Rottman lapját a Starity profilra rakni, mivel már nem tartok rájuk igényt. Előre is köszönöm!
Legyetek szívesek Georgina Chapman és Ryan Rottman lapját a Starity profilra rakni, mivel már nem tartok rájuk igényt. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. december 17. 17:08
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.14. 14:36)
Bessie, vagy Toto!
Ha lesz egy kis időtök csatoljátok hozzám őt, mert lejárt.
Nem kell sietni, ráértek
Ha lesz egy kis időtök csatoljátok hozzám őt, mert lejárt.
Nem kell sietni, ráértek
Nem tudom, hogy láttátok e, mert nem láttam rajta lájkot, így megismétlem
_ToTo_
2014. december 17. 20:17
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.17. 17:08)
Nem tudom, hogy láttátok e, mert nem láttam rajta lájkot, így megismétlem
Hát szerintem látták csak biztosan nem volt idejük hozzád csatolni nefélj egyszer úgy is a tiéd lesz
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 18. 18:52
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline |
Sziasztok, most szerkesztettem 2 sztáradatlapot, kaptam érte kitüntetést is, de viszont nem mutatja a sztáradatlapjaimba.Akkor mit csináljak?
_ToTo_
2014. december 18. 19:11
Idézet (Ginaa29 @ 2014.12.18. 18:52)
Sziasztok, most szerkesztettem 2 sztáradatlapot, kaptam érte kitüntetést is, de viszont nem mutatja a sztáradatlapjaimba.Akkor mit csináljak?
Szia!
Semmit nem kell csinálnod csak türelmesen várni. Az újonnan létrehozott lapok nem lesznek elérhetőek csak akkor ha azt egy ezzel foglalkozó moderátor elfogadja. Akkor bekerül a rendszerbe és nálad is megjelennek majd.
Addig viszont türelem mivel ez a jóváhagyás pár naptól akár 1-2 hétig is eltarthat mert naponta elég sok lap kerül be elbírálásra és azért a moderátorok se tudnak nonstop itt lenni.
Violence
2014. december 18. 20:25
Sziasztok!
Szeretném elkérni Chelsea Gilligan adatlapját, mert közel fél éve nincs életrajza.
Előre is köszönöm!
Itt a rövid életrajz hozzá:
Chelsea Gilligan 1991. május 27-én látta meg a napvilágot Kaliforniában. Amerikai színésznő és modell. A színészi karrierjét 2010-ben kezdete, mikor kapott egy kisebb szerepet a Big Time Rush című népszerű sorozatban. Ezt követte a Glory Daze című televíziós sorozat, amiben szintén egy kisebb szerepben tűnt fel. Nem sokkal ezután megkapta Molly szerepét, mégpedig az Addicted című rövidfilmben. 2011-ben kapott egy kisebb szerepet a Barátság extrákkal című televíziós sorozatban. Ezt követően egy epizód erejéig szerepelt a V, mint Viktória című sorozatban. Ezután szerepet kapott az Így jártam anyátokkal című sorozatban, amelyben Annette karakterét formálta meg. 2014-ben szerepet kapott a Rossz csillagzat című televíziós sorozatban, amelyben Teri szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. A legújabb szerepét a 2014-es Looking for Lions-ban kapta, mint a főszereplő Mia Webb.
Szeretném elkérni Chelsea Gilligan adatlapját, mert közel fél éve nincs életrajza.
Előre is köszönöm!
Itt a rövid életrajz hozzá:
Chelsea Gilligan 1991. május 27-én látta meg a napvilágot Kaliforniában. Amerikai színésznő és modell. A színészi karrierjét 2010-ben kezdete, mikor kapott egy kisebb szerepet a Big Time Rush című népszerű sorozatban. Ezt követte a Glory Daze című televíziós sorozat, amiben szintén egy kisebb szerepben tűnt fel. Nem sokkal ezután megkapta Molly szerepét, mégpedig az Addicted című rövidfilmben. 2011-ben kapott egy kisebb szerepet a Barátság extrákkal című televíziós sorozatban. Ezt követően egy epizód erejéig szerepelt a V, mint Viktória című sorozatban. Ezután szerepet kapott az Így jártam anyátokkal című sorozatban, amelyben Annette karakterét formálta meg. 2014-ben szerepet kapott a Rossz csillagzat című televíziós sorozatban, amelyben Teri szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. A legújabb szerepét a 2014-es Looking for Lions-ban kapta, mint a főszereplő Mia Webb.
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.