Kedves moderátorok!
Legyetek szívesek Koch Izát átcsatolni Blackett-hez, ugyanis neki ajándékoztam!
Előre is köszönöm/köszönjük!
Adatlapos topik 2.
2014. december 23. 22:57
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Kedves Moderátorok!
Ian Holm lapja hamarosan több mint 2 éve lejárt így szeretném elkérni!
Illetve Adam Brown szerkesztővel sem rendelkezik így őt is magamhoz venném ha megoldható. Köszönöm előre is^^
Ian Holm lapja hamarosan több mint 2 éve lejárt így szeretném elkérni!
Illetve Adam Brown szerkesztővel sem rendelkezik így őt is magamhoz venném ha megoldható. Köszönöm előre is^^
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. december 24. 03:28
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (icecream78 @ 2014.12.22. 21:33)
Szia ToTo kerlek ha lesz időd akkor nezd meg Peter Sràmek lapjàt mert màr megkaptam és azt a pàr életrajzot tudtam csak leìrni mert nem talàltam róla infókat es nemtudtam hogy ìrni neki életrajzot kerlek ha talalsz valamit róla akkor majd küld el légyszi köszönöm
Jó lesz az, róluk és a hasonlókról nem sok minden van, egy a lényeg itt is, hogy ami van, az ne másolva legyen. Az nem baj, ha rövid, van akiről kevés infó van csak.
Idézet (Cat10 @ 2014.12.23. 14:16)
Már 2x írtam, hogy azt a két béna kisméretű képet cseréld ki normális profilképre, kértem, hogy ne rakjatok be rosszabb képeket, mint ami volt a lapona, de el sem olvasod amiket itt válaszolok vagy írok neked, csak kéregetsz, ez így nem fog menni. Ha nem vagy képes a legegyszrűbb dolgokra sem, akkor inkább ne legyél lapszerkesztő.
Idézet (Klauflau @ 2014.12.23. 19:31)
Helló! Szeretném megkérdezni hogy még mindig van az a lehetőség hogy egy bizonyos csomagért kapjunk 1000 alatti lapot? ...Ez ügyben nem nagyon értesültem mostanság és hát jelenleg nem tudom hogy mi fán terem!
Igen, a profilomban vagy itt a 14. oldalon van az 1000 alatti lapok listája. A csomagok jelenleg elfogytak, előreláthatólag 28-29-én tudok új csomagokkal szolgálni majd itt a topikban. Addig türelem minden érdeklődőnek.
2014. december 24. 11:33
Idézet (Cloudjumper8000 @ 2014.12.24. 10:49)
A szerkesztője kiemelt tag akiknek 8-9 hónap a határidő.
Aham bocsi azt elfelejtettem De köszi hogy szóltál : )
2014. december 24. 14:00
white beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 480 Csatolások: 42 Azonosító: 230284 offline |
Sziasztok.
Szeretném elkérni az Ő adatlapját, ugyanis lejárt. Előre is köszönöm szépen.
Szeretném elkérni az Ő adatlapját, ugyanis lejárt. Előre is köszönöm szépen.
_ToTo_
2014. december 24. 14:22
Sziasztok!
Szeretném elkérni Starity profilról Schrott Péter lapját.
Rövid életrajz:
Schrott Péter 1980. áprilisában született Kőszegen, jelenleg a Tűzmadár nevű heavy metal zenekar énekese.
Budapesten nőtt fel, gimnázium után a Szent István Egyetemre járt Kommunikáció-technika szakra, ahol 2003-ban diplomázott. 2007-ben kezdett otthon stúdiózni, mostanra pedig saját stúdiója van.
A Tűzmadarat 1999-ben alapította, jelenleg ő az egyetlen, aki kezdetektől fogva tagja a zenekarnak. 2012-ben a TV2 tehetségkutatójában, a The Voice-ban is láthattuk, ahol a legjobb 12 között végzett. 2013-ban megjelent első szólódala, mely a Szívdobbanás címet kapta, és Malek Andrea írta meg a szövegét.
Szeretném elkérni Starity profilról Schrott Péter lapját.
Rövid életrajz:
Schrott Péter 1980. áprilisában született Kőszegen, jelenleg a Tűzmadár nevű heavy metal zenekar énekese.
Budapesten nőtt fel, gimnázium után a Szent István Egyetemre járt Kommunikáció-technika szakra, ahol 2003-ban diplomázott. 2007-ben kezdett otthon stúdiózni, mostanra pedig saját stúdiója van.
A Tűzmadarat 1999-ben alapította, jelenleg ő az egyetlen, aki kezdetektől fogva tagja a zenekarnak. 2012-ben a TV2 tehetségkutatójában, a The Voice-ban is láthattuk, ahol a legjobb 12 között végzett. 2013-ban megjelent első szólódala, mely a Szívdobbanás címet kapta, és Malek Andrea írta meg a szövegét.
2014. december 24. 16:53
Kedves moderátorok!
Legyetek szívesek Cloudjumper8000-hez átcsatolni Cinthya Dictator-t, hozzám pedig Nagy Seherezádé lapját, ugyanis cseréltünk!
Előre is köszönjük!
Legyetek szívesek Cloudjumper8000-hez átcsatolni Cinthya Dictator-t, hozzám pedig Nagy Seherezádé lapját, ugyanis cseréltünk!
Előre is köszönjük!
_ToTo_
2014. december 24. 20:07
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (RockMe @ 2014.12.24. 19:27)
Sziasztok!
Szeretném elkérni az ő lapját, ugyanis nincs szerkesztője. Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni az ő lapját, ugyanis nincs szerkesztője. Előre is köszönöm!
Ha nincs életrajz, elkéréshez írnod kell egy rövidet.
2014. december 24. 20:27
Idézet (Darkness @ 2014.12.24. 20:07)
Ha nincs életrajz, elkéréshez írnod kell egy rövidet.
Jaj, köszönöm, hogy szóltál, kiment a fejemből.
Jason White 1973. nov. 11-én született Little Rock-ban. Jelenleg a Green Day nevű együttes tagja, 1999-ben csatlakozott hozzájuk, és a háttérgitáros szerepét tölti be. Előtte azonban több punk rock zenekarban is zenélt, mint gitáros, basszusgitáros vagy vokalista, többek között a The Influents-ben. 2005 februárjában feleségül vette Janna White-ot, azóta pedig két gyermekük is született: Sonny (2013) és Shelby (2014).
_ToTo_
2014. december 24. 23:12
Sziasztok!
Ha van rá mód szeretném elkérni Lee Geon lapját. Mivel nincs életrajza azt is mellékelem
Amit tudni kell róla
Lee Kyung Tak vagy ismertebb nevén Lee Geon egy dél-koreai énekes és táncos. 2014-ben a hét tagú Mad Town tagjaként debütált. A csapat első dalaként a Yolo jelent meg, Geon pedig mint a csapat fő énekese és táncos foglal helyet.
Életrajz
Lee Geon 1992. május 4-én született a Dél-Chungcheong tartományban található Cheonanban. Eredetileg pedig Lee Kyung Takként lett anyakönyvezve.
2014. októberében viszont Lee Geonként ismerte meg Dél-Korea ugyanis zenei debütálása előtt ezt a művésznevet vette fel. Lee Geon október 6-án a J.Tune Camp által létrehozott új hét tagot számláló fiú csapat tagjaként debütált. A csapat első dalaként a Yolo jelent meg, Lee Geon pedig a banda fő énekesi posztját tölti be.
Érdekességek
~ Példaképei az MBLAQ és Bruno Mars.
~ Specialitásaként a színészkedést említette meg.
~ A Lee Geon művésznév onnan jött, hogy az édesapját így hívják, aki nem tudta valóra váltani énekesi álmait, így jelképesen most ezt ő teszi meg apja helyett.
~ A csapatból Daewonnal van a legjobb barátságban ugyanis általános iskolás koruk óta ismerik egymást.
~ Célja, hogy olyan énekes legyen aki lenyűgözi és eléri az emberek szívét.
~ Béka fóbiája van, így ki nem állhatja őket.
~ Kicsi kora óta imád focizni.
Előre is köszönöm!
Ha van rá mód szeretném elkérni Lee Geon lapját. Mivel nincs életrajza azt is mellékelem
Amit tudni kell róla
Lee Kyung Tak vagy ismertebb nevén Lee Geon egy dél-koreai énekes és táncos. 2014-ben a hét tagú Mad Town tagjaként debütált. A csapat első dalaként a Yolo jelent meg, Geon pedig mint a csapat fő énekese és táncos foglal helyet.
Életrajz
Lee Geon 1992. május 4-én született a Dél-Chungcheong tartományban található Cheonanban. Eredetileg pedig Lee Kyung Takként lett anyakönyvezve.
2014. októberében viszont Lee Geonként ismerte meg Dél-Korea ugyanis zenei debütálása előtt ezt a művésznevet vette fel. Lee Geon október 6-án a J.Tune Camp által létrehozott új hét tagot számláló fiú csapat tagjaként debütált. A csapat első dalaként a Yolo jelent meg, Lee Geon pedig a banda fő énekesi posztját tölti be.
Érdekességek
~ Példaképei az MBLAQ és Bruno Mars.
~ Specialitásaként a színészkedést említette meg.
~ A Lee Geon művésznév onnan jött, hogy az édesapját így hívják, aki nem tudta valóra váltani énekesi álmait, így jelképesen most ezt ő teszi meg apja helyett.
~ A csapatból Daewonnal van a legjobb barátságban ugyanis általános iskolás koruk óta ismerik egymást.
~ Célja, hogy olyan énekes legyen aki lenyűgözi és eléri az emberek szívét.
~ Béka fóbiája van, így ki nem állhatja őket.
~ Kicsi kora óta imád focizni.
Előre is köszönöm!
2014. december 25. 08:39
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
sziasztok! szeretném elkérni az ő adatlapját, mivel már nagyon régen volt frissitve. köszönöm
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.