Kedves moderátorok!
Kérlek titeket,hogy csatoljátok hozzám Eckert Anikó lapját,ugyanis LovelyBarbaraPalvin nekem adta!
És kérlek titeket,hogy Rada Klaudia lapját csatoljátok hozzám,ugyanis a szerkesztője,Cloudjumper8000 nekem adta. A csatolásokat előre is köszi! És ha nem lenne gond,csatoljátok Cloudjumper8000-hez Natalie Hall lapját,hozzám pedig Monica Keena lapját,ugyanis már irtunk,de nem lett átcsatolva!
Adatlapos topik 2.
2014. december 27. 14:17
2 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin,
_ToTo_
2014. december 27. 14:33
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Sziasztok!
Az ő adatlapja 22.-én lejárt. Szeretném megkapni, viszont ha nem lehetséges akkor szeretném, ha frissítenék, mert a diszkográfia hiányos. köszönöm
Az ő adatlapja 22.-én lejárt. Szeretném megkapni, viszont ha nem lehetséges akkor szeretném, ha frissítenék, mert a diszkográfia hiányos. köszönöm
2014. december 27. 14:43
Idézet (awwparadise @ 2014.12.27. 14:33)
Sziasztok!
Ezer alatti lapokat nem lehet csak úgy elkérni,hanem pályázni lehet majd rájuk,vagy egy csomagrendbetételért lehet megkapni őket.Az első oldalon ajánlani tudom,hogy olvasd el a szabályokat.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. december 27. 16:14
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Idézet (Cloudjumper8000 @ 2014.12.27. 14:43)
Ezer alatti lapokat nem lehet csak úgy elkérni,hanem pályázni lehet majd rájuk,vagy egy csomagrendbetételért lehet megkapni őket.Az első oldalon ajánlani tudom,hogy olvasd el a szabályokat.
ezerbocsánat, nem vettem észre
2014. december 27. 18:28
Idézet (Porkéz @ 2014.12.24. 14:22)
Sziasztok!
Szeretném elkérni Starity profilról Schrott Péter lapját.
Rövid életrajz:
Schrott Péter 1980. áprilisában született Kőszegen, jelenleg a Tűzmadár nevű heavy metal zenekar énekese.
Budapesten nőtt fel, gimnázium után a Szent István Egyetemre járt Kommunikáció-technika szakra, ahol 2003-ban diplomázott. 2007-ben kezdett otthon stúdiózni, mostanra pedig saját stúdiója van.
A Tűzmadarat 1999-ben alapította, jelenleg ő az egyetlen, aki kezdetektől fogva tagja a zenekarnak. 2012-ben a TV2 tehetségkutatójában, a The Voice-ban is láthattuk, ahol a legjobb 12 között végzett. 2013-ban megjelent első szólódala, mely a Szívdobbanás címet kapta, és Malek Andrea írta meg a szövegét.
Szeretném elkérni Starity profilról Schrott Péter lapját.
Rövid életrajz:
Schrott Péter 1980. áprilisában született Kőszegen, jelenleg a Tűzmadár nevű heavy metal zenekar énekese.
Budapesten nőtt fel, gimnázium után a Szent István Egyetemre járt Kommunikáció-technika szakra, ahol 2003-ban diplomázott. 2007-ben kezdett otthon stúdiózni, mostanra pedig saját stúdiója van.
A Tűzmadarat 1999-ben alapította, jelenleg ő az egyetlen, aki kezdetektől fogva tagja a zenekarnak. 2012-ben a TV2 tehetségkutatójában, a The Voice-ban is láthattuk, ahol a legjobb 12 között végzett. 2013-ban megjelent első szólódala, mely a Szívdobbanás címet kapta, és Malek Andrea írta meg a szövegét.
Köszönöm szépen.
2014. december 27. 18:52
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Hali!
Bocsánatot szeretnék kérni az előző kommentem miatt!
De ha lehet, Mike Tyson lapját szeretném elkérni, mivel nagyon sok adat hiányzik belőle (2009 óta semmi infó)! (és le is mondtak a lapjáról, csak nincs gomb)
Szóval ha megkaphatom, akkor köszönöm szépen, de ha nem, az sem baj.
Bocsánatot szeretnék kérni az előző kommentem miatt!
De ha lehet, Mike Tyson lapját szeretném elkérni, mivel nagyon sok adat hiányzik belőle (2009 óta semmi infó)! (és le is mondtak a lapjáról, csak nincs gomb)
Szóval ha megkaphatom, akkor köszönöm szépen, de ha nem, az sem baj.
_ToTo_
2014. december 27. 20:25
Sziasztok.
Egy kéréssel érkeztem csupán.A.J.2013-hoz Layla lapját,hozzám pedigTaryn Terrell lapját tegyétek át.Köszönöm mindkettőnk nevében előre is a segítséget.
Egy kéréssel érkeztem csupán.A.J.2013-hoz Layla lapját,hozzám pedigTaryn Terrell lapját tegyétek át.Köszönöm mindkettőnk nevében előre is a segítséget.
_ToTo_
2014. december 27. 21:07
Sziasztok!
bocsi, megint én vagyok...
Szeretném elkérni az ő lapját, ugyanis két éve volt utoljára frissítve, ráadásul életrajz sincs.
Előre is köszönöm!
Rövid életrajz:
John Joseph Lydon, ismertebb nevén Johnny Rotten 1956. január 31-én született Londonban. A Sex Pistols énekeseként vált világhírűvé, ezenkívül több híres slágerüket is ő szerezte. 1975-től '78-ig zenélt az együttesben, egészen a feloszlásukig. Később megalapította a Public Image Ltd nevű posztrock zenekart. A műsorvezetésben is kipróbálta magát, a rádióban és a televízióban feltűnt.
bocsi, megint én vagyok...
Szeretném elkérni az ő lapját, ugyanis két éve volt utoljára frissítve, ráadásul életrajz sincs.
Előre is köszönöm!
Rövid életrajz:
John Joseph Lydon, ismertebb nevén Johnny Rotten 1956. január 31-én született Londonban. A Sex Pistols énekeseként vált világhírűvé, ezenkívül több híres slágerüket is ő szerezte. 1975-től '78-ig zenélt az együttesben, egészen a feloszlásukig. Később megalapította a Public Image Ltd nevű posztrock zenekart. A műsorvezetésben is kipróbálta magát, a rádióban és a televízióban feltűnt.
_ToTo_
2014. december 27. 23:52
Sziasztok elszeretném kérni "Mary-Kate Olsen" adatlapját ahogy láttam már több mint 6 hónapja nem szerkesztették! Köszönöm!
2014. december 28. 08:23
Idézet (TWDBeth @ 2014.12.27. 23:52)
Sziasztok elszeretném kérni "Mary-Kate Olsen" adatlapját ahogy láttam már több mint 6 hónapja nem szerkesztették! Köszönöm!
A lap ezer alatti, úgyhogy nem kérheted el, maximum pályázat útján szerezheted meg. Ezen kívül a szerkesztője kiemelt tag, náluk pedig 9 hónap a határidő.
_ToTo_
2014. december 28. 10:44
Idézet (Porkéz @ 2014.12.28. 08:23)
A lap ezer alatti, úgyhogy nem kérheted el, maximum pályázat útján szerezheted meg. Ezen kívül a szerkesztője kiemelt tag, náluk pedig 9 hónap a határidő.
Oh, tényleg ezer bocsánat!
2014. december 28. 10:58
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Üdv ismét!
Szeretném elkérni VV Viki adatlapját, mert nincs szerkesztőnek jelentkezem gomb. Köszönöm.
Szeretném elkérni VV Viki adatlapját, mert nincs szerkesztőnek jelentkezem gomb. Köszönöm.
_ToTo_
2014. december 28. 12:57
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Üdvözletem!
Igényt tartanék Jai Waetford adatlapjára, mivel látom nincs szerkesztője, hálás lennék érte.
Összedobtam neki egy kis életrajzot, ha még szükséges ez:
Élete:
Jai Waetford, aki 1999. január 25-én született Ausztráliában, az Ausztráliai X Factor 5. szériájában próbált szerencsét egészen a 3. helyig menetelt. Majd később aláírta a Sony Music szerződését, és sikeresen kiadta bemutató kis albumát, ami a Your Eyes névre hallgat. Legújabb albuma a Shy nevet viseli.
Korai élete:
Jai Waetford 1999-ben született New South Wales-ben. Jait édesanyja, Alana Dow, és nagyszülei, Hannah és Roger Dow nevelték fel. Az egykori X Factor csillagát és édesanyját az édesapja elhagyta. Érdekességnek számít, hogy Jai magát tanította meg gitározni, pontosabban YouTube videók segítségével. Az ifjú Waetford a Performing Arts High School iskolában tanult.
Zenés karrierje:
X Factor - 2013:
Jai 2013-ban próbált szerencsét az Ausztráliai X Factorban, ahol egészen az élő show-ig vette az akadályokat hibátlanul. Számos híres dalt adott el, olyan híres előadóktól, mint például David Guetta, Paulo Nutini, Bruno Mars vagy Taylor Swift. Jai mentora Ronan Keating volt, akivel remek csapatot alkottak, Ronan többször is hangoztatta interjúk során, hogy Jai-ből még remek popsztár lehet, és a jövő nyitott számára. A csillag egészen a harmadik helyig menetelt, sajnos azt az akadályt nem tudtam már venni.
Önálló karrierje:
2013 november 1-jén bejelentették, hogy Jai Waetford aláírta a Sony Music Ausztria szerződését, így megjelenhetett saját albuma, és kezdetét vehette karrierje. És meg is jelent debütáló kis albuma, ami a Your Eyes nevet kapta, nagy sikereket ért vele, napok alatt arany lemez lett belőle. És már egészen 35000 darabot adtak el belőle. Waetford 2013 november 23-án a többi X Factor versenyzővel világ körüli turnéra indultak, ez idő alatt elmondása szerint rengeteg tapasztalatot szerzet. Legújabb albuma idén jelent meg Shy névre keresztelve, bár az első album sikereit nem előzte meg, de a rajongók túlnyomórészét megnyerte vele. 2014-ben saját turnéja útjára indult, aminek a neve Justice Crew's #HypeTour.
Igényt tartanék Jai Waetford adatlapjára, mivel látom nincs szerkesztője, hálás lennék érte.
Összedobtam neki egy kis életrajzot, ha még szükséges ez:
Élete:
Jai Waetford, aki 1999. január 25-én született Ausztráliában, az Ausztráliai X Factor 5. szériájában próbált szerencsét egészen a 3. helyig menetelt. Majd később aláírta a Sony Music szerződését, és sikeresen kiadta bemutató kis albumát, ami a Your Eyes névre hallgat. Legújabb albuma a Shy nevet viseli.
Korai élete:
Jai Waetford 1999-ben született New South Wales-ben. Jait édesanyja, Alana Dow, és nagyszülei, Hannah és Roger Dow nevelték fel. Az egykori X Factor csillagát és édesanyját az édesapja elhagyta. Érdekességnek számít, hogy Jai magát tanította meg gitározni, pontosabban YouTube videók segítségével. Az ifjú Waetford a Performing Arts High School iskolában tanult.
Zenés karrierje:
X Factor - 2013:
Jai 2013-ban próbált szerencsét az Ausztráliai X Factorban, ahol egészen az élő show-ig vette az akadályokat hibátlanul. Számos híres dalt adott el, olyan híres előadóktól, mint például David Guetta, Paulo Nutini, Bruno Mars vagy Taylor Swift. Jai mentora Ronan Keating volt, akivel remek csapatot alkottak, Ronan többször is hangoztatta interjúk során, hogy Jai-ből még remek popsztár lehet, és a jövő nyitott számára. A csillag egészen a harmadik helyig menetelt, sajnos azt az akadályt nem tudtam már venni.
Önálló karrierje:
2013 november 1-jén bejelentették, hogy Jai Waetford aláírta a Sony Music Ausztria szerződését, így megjelenhetett saját albuma, és kezdetét vehette karrierje. És meg is jelent debütáló kis albuma, ami a Your Eyes nevet kapta, nagy sikereket ért vele, napok alatt arany lemez lett belőle. És már egészen 35000 darabot adtak el belőle. Waetford 2013 november 23-án a többi X Factor versenyzővel világ körüli turnéra indultak, ez idő alatt elmondása szerint rengeteg tapasztalatot szerzet. Legújabb albuma idén jelent meg Shy névre keresztelve, bár az első album sikereit nem előzte meg, de a rajongók túlnyomórészét megnyerte vele. 2014-ben saját turnéja útjára indult, aminek a neve Justice Crew's #HypeTour.
_ToTo_
2014. december 28. 17:08
Liannetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 311 Azonosító: 229702 offline |
Sziasztok!Szeretném ha átcsatolnátok Bogeszka20 felhasználóhoz Stefania Fernandez lapját! Előre is köszönjük!
http://starity.hu/sztarok/stefania-fernandez/
http://starity.hu/profil/69683-bogeszka20/
http://starity.hu/sztarok/stefania-fernandez/
http://starity.hu/profil/69683-bogeszka20/
_ToTo_
2014. december 28. 17:14
Idézet (awwparadise @ 2014.12.26. 13:35)
Sziasztok, ha nem nagy probléma, szeretném elkérni Kathy Bates adatlapját, mivel már lejárt és hiányos. köszönöm!
hát úgy látom mégse kaphatom meg Katy-t pedig 2011-ig van csak megírva a diszkográfiája...az életrajza pedig nincs befejezve... #justsaying
2014. december 28. 18:03
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (awwparadise @ 2014.12.28. 17:14)
hát úgy látom mégse kaphatom meg Katy-t pedig 2011-ig van csak megírva a diszkográfiája...az életrajza pedig nincs befejezve... #justsaying
Türelem rózsát terem. A moderátorok nem ülhetnek a gép előtt egész nap, majd teljesítik a kérésedet, ha ráérnek a fórumra jönni.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.