Sziasztok!
Elszeretném kérni az ő lapját,mert lejárt!
Adatlapos topik 2.
2015. január 04. 11:29
Violetta13új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 227670 offline |
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. január 04. 12:41
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Hello! Ma neki álltam a csomagomnak és erről a személyről nem találtam semmit még IMDB-n is csak kemény egy kis értelmetlen mondant van, még asem írja hogy mú vagy bá, semmi... van valakinek őtlete?
http://starity.hu/sztarok/varadi-vivien/
Am. a másik adatlapal kész vagyok:
http://starity.hu/sztarok/avar-istvan/
2015. január 04. 12:49
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (Klauflau @ 2015.01.04. 12:41)
Hello! Ma neki álltam a csomagomnak és erről a személyről nem találtam semmit még IMDB-n is csak kemény egy kis értelmetlen mondant van, még asem írja hogy mú vagy bá, semmi... van valakinek őtlete?
Itt lehet, hogy tudsz pár információt gyűjteni, amiből néhány sort meg lehet fogalmazni: http://varadi-vivien.gportal.hu/
2015. január 04. 13:39
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Idézet (rammievengeance @ 2015.01.04. 12:49)
Itt lehet, hogy tudsz pár információt gyűjteni, amiből néhány sort meg lehet fogalmazni: http://varadi-vivien.gportal.hu/
Köszönöm szépen, ebben tényleg találok pár információt!
2015. január 04. 14:07
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Starity profilról Juan Soler lapját (van életrajza).
Valamint ha lehet akkor még Anthony Delon és Alyson lapját is.
Anthony Delon 1964. szeptember 30.-án született Los Angelesben. Amerikai és francia állampolgár. Szülei Alain Delon és Nathalie Delon (született: Francine Canovas) színészek.
1986-ban az Una spina nel cuore című filmmel kezdődött színészi karrierje, majd ezt követte egy év múlva az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája. ... Egyik legismertebb alakítása az 1997-es Tűzsivatag című francia-német kalandfilmsorozat. A mini-sorozatban együtt játszott Mandala Tayde-val és Virna Lisi-vel, illetve Franco Nero is feltűnt a produkció legelején. ...
MAGÁNÉLETE
1986. szeptember 4.-én született meg első gyermeke, Marie-Hélène Le Borges táncosnőtől. Lányuk, Alyson Le Borges modellként dolgozik, 2010-ben az Intimissimi arca volt. 1996. február 4.-én akkori kedvese Sophie Clerico életet adott első közös gyermeküknek, Lou Delonnak, majd 2001. augusztus 25.-én megszületett Liv Delon. Anthony 2006-ban feleségül vette gyermekei édesanyját, akitől aztán 2012-ben elvált.
Alyson Le Borges 1986. szeptember 4.-én született Párizsban. Szülei Marie-Hélène Le Borges, táncosnő és Anthony Delon francia-amerikai színész. Apai nagyapja a híres színész Alain Delon. Alyson házasságon kívül született, így édesanyja egyedül nevelte fel Neuilly-sur-Seine-ben. 11 éves volt amikor először találkozott Alain Delonnal.
14 évesen Nadine Trintignant, francia filmrendező/forgatókönyvíró felfigyelt rá és egy kisebb szerepet ajánlott neki a L'île bleue című filmben. Ezután úgy döntött színésznő lesz, de, hogy tanulmányait fizetni tudja pincérnőként dolgozott, s belekóstolt a modellkedésbe is. Pózolt a Vogue, a Grazia, az Estilo és a Vanity Fair magazinoknak. 2010-ben az Intimissimi arca lett.
Anthony Delon 1964. szeptember 30.-án született Los Angelesben. Amerikai és francia állampolgár. Szülei Alain Delon és Nathalie Delon (született: Francine Canovas) színészek.
1986-ban az Una spina nel cuore című filmmel kezdődött színészi karrierje, majd ezt követte egy év múlva az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája. ... Egyik legismertebb alakítása az 1997-es Tűzsivatag című francia-német kalandfilmsorozat. A mini-sorozatban együtt játszott Mandala Tayde-val és Virna Lisi-vel, illetve Franco Nero is feltűnt a produkció legelején. ...
MAGÁNÉLETE
1986. szeptember 4.-én született meg első gyermeke, Marie-Hélène Le Borges táncosnőtől. Lányuk, Alyson Le Borges modellként dolgozik, 2010-ben az Intimissimi arca volt. 1996. február 4.-én akkori kedvese Sophie Clerico életet adott első közös gyermeküknek, Lou Delonnak, majd 2001. augusztus 25.-én megszületett Liv Delon. Anthony 2006-ban feleségül vette gyermekei édesanyját, akitől aztán 2012-ben elvált.
Alyson Le Borges 1986. szeptember 4.-én született Párizsban. Szülei Marie-Hélène Le Borges, táncosnő és Anthony Delon francia-amerikai színész. Apai nagyapja a híres színész Alain Delon. Alyson házasságon kívül született, így édesanyja egyedül nevelte fel Neuilly-sur-Seine-ben. 11 éves volt amikor először találkozott Alain Delonnal.
14 évesen Nadine Trintignant, francia filmrendező/forgatókönyvíró felfigyelt rá és egy kisebb szerepet ajánlott neki a L'île bleue című filmben. Ezután úgy döntött színésznő lesz, de, hogy tanulmányait fizetni tudja pincérnőként dolgozott, s belekóstolt a modellkedésbe is. Pózolt a Vogue, a Grazia, az Estilo és a Vanity Fair magazinoknak. 2010-ben az Intimissimi arca lett.
_ToTo_
2015. január 04. 14:12
Idézet (Shenayla @ 2015.01.04. 14:07)
Sziasztok!
MAGÁNÉLETE
MAGÁNÉLETE
Juan Soler lapjának te írtad az életrjazot és a Starity profilon van és megint elszeretnéd kérni?
2015. január 04. 14:16
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Igen, de szerintem ebben semmi rossz nincsen.
Van néhány információ amit szeretnék beleírni a lapba.
Van néhány információ amit szeretnék beleírni a lapba.
Idézet (icecream78 @ 2015.01.04. 14:12)
Juan Soler lapjának te írtad az életrjazot és a Starity profilon van és megint elszeretnéd kérni?
2015. január 04. 14:42
KlauflauCinderella♥ |
Hello! Elkészítetem a lapokat Weisz Fanni lapjáért, remélem jók lettek.
2 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Rory gilmore 12
2015. január 04. 15:30
itsMarilynúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.01.04. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 238528 offline |
Sziasztok!
Szeretnék elválalni lapcsomagot Zsedényi Adrienn lapjáért .
Szeretnék elválalni lapcsomagot Zsedényi Adrienn lapjáért .
2015. január 04. 15:40
Sziasztok!
Elkészültem a 69-es csomag e részével, amit Rúzsa Magdolna adatlapjáért vállaltam.
Ez a két lap volt:
Szirtes Tamás
Gubík Ági (Ági lapját a Starity profil helyett Shenayla-hoz csatoljátok, mert írt nekem, hogy szívesen szerkesztené.)
Előre is köszönöm!
Elkészültem a 69-es csomag e részével, amit Rúzsa Magdolna adatlapjáért vállaltam.
Ez a két lap volt:
Szirtes Tamás
Gubík Ági (Ági lapját a Starity profil helyett Shenayla-hoz csatoljátok, mert írt nekem, hogy szívesen szerkesztené.)
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. január 04. 15:46
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
NEM tudom, hogy most melyik csomag szabad, de Lilu lapjáért bármelyik csomagot elvállalnám! Mindegy melyiket, rátok bízom
_ToTo_
2015. január 04. 17:54
Kedves Toto/Bessie!
Az alábbi lapokat szeretném starity profilra csatoltatni, ugyanis elkészítettem hozzájuk az életrajzot: Clark Gregg / Freddie Fox. Valamint kérlek titeket, hogy csatoljátok Olly Alexander lapját idone-hoz, Cierra Ramirezét pedig kurrekhez, mert nekik adtam.
Az alábbi lapokat szeretném starity profilra csatoltatni, ugyanis elkészítettem hozzájuk az életrajzot: Clark Gregg / Freddie Fox. Valamint kérlek titeket, hogy csatoljátok Olly Alexander lapját idone-hoz, Cierra Ramirezét pedig kurrekhez, mert nekik adtam.
2015. január 04. 19:03
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Hellóka! neki nincs se szerkesztője, se gomja. megkaphatnám? köszönöm!
_ToTo_
2015. január 04. 19:14
Idézet (icecream78 @ 2015.01.04. 14:28)
Aham,oké és szeretném elkérni ezt a lapot mert már lejárt
Miért nem írsz a szerkesztőjének? Pixie1013 aktív, így szerintem okosabb húzás lenne, ha megdobnád egy levéllel, hogy elszeretnéd kérni Katie lapját. Még mindig jobb, mintha a háta mögött kéred el.
_ToTo_
2015. január 04. 19:20
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (June @ 2015.01.04. 19:14)
Miért nem írsz a szerkesztőjének? Pixie1013 aktív, így szerintem okosabb húzás lenne, ha megdobnád egy levéllel, hogy elszeretnéd kérni Katie lapját. Még mindig jobb, mintha a háta mögött kéred el.
Mondjuk azért az is vicces, hogy valakinek el kell kérnie itt a topikban, vagy esetleg privit kell írnia, hogy fél évenként egyszer kegyeskedjen hozzányúlni. Még ha 10-15 lapja lenne az illetőnek, megérteném, de egy adatlap esetében szerintem ez inkább gáz. Szerkeszteni nem szeretné, de azért ül rajta, hogy nehogy másé legyen. Gáz.
9 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Klauflau,
awwparadise,
Shenayla,
idone,
AmyVie,
Lizania,
Betti90,
Rory gilmore 12
2015. január 04. 19:55
Idézet (Beyla @ 2015.01.04. 19:20)
Mondjuk azért az is vicces, hogy valakinek el kell kérnie itt a topikban, vagy esetleg privit kell írnia, hogy fél évenként egyszer kegyeskedjen hozzányúlni. Még ha 10-15 lapja lenne az illetőnek, megérteném, de egy adatlap esetében szerintem ez inkább gáz. Szerkeszteni nem szeretné, de azért ül rajta, hogy nehogy másé legyen. Gáz.
Igazad van,de nemértem amit June írt,minek írjak a szereksztonek ha úgysem adná ide?
2015. január 04. 20:28
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (icecream78 @ 2015.01.04. 19:55)
Igazad van,de nemértem amit June írt,minek írjak a szereksztonek ha úgysem adná ide?
Így fair, hiszen igaz, hogy nincs több tucat lapja, de tegyük fel, hogy van, és nem vette észre, hogy lejárt, vagy bármi történhet. Ezért illik előbb írni, mert lehet, hogy szerkeszti, csak kiment a fejéből, de előfordulhat, hogy neked adja, mert nem kell neki.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.