Sziasztok!
Elszeretném kérni az ő lapját!
Adatlapos topik 2.
2015. február 05. 17:01
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Polo adatlapját.
Polo Morin 1990. november 3.-án született Mexikóban. Szülei Dr. Leopoldo Morín és María Laura Garza. 16 éves volt amikor Mexikó városba költözött a tanulmányai miatt, ekkor kezdett el a tanulás mellett modellkedni, különböző ruha és cipő reklámokban volt látható.
Színészként 2011-ben debütált a La rosa de Guadalupe című családi sorozatban.
2012-ben a hazánkban is levetített Último Año-ban alakította Nico Montes szerepét. A sorozatban Mauricio Hénao-val, Kendra Santacruzzal és Martín Barba-val szerepelt együtt.
2013-ban a Como dice el dicho egy epizódjában tűnt fel illetve Eric López-Haro-t alakította a Gossip Girl: Acapulco-ban.
2014-ben főb szerepet kapott a Televisa nagysikerű telenovellájában a Mi corazón es tuyo-ban, ami hazánkban Szerelem ajándékba címen fut. A sorozatban Nando Lascuraint a Jorge Salinas által alakította Fernando Lascurain egyik gyermekét alakítja a hétből.
Köszönöm!
Szeretném elkérni Polo adatlapját.
Polo Morin 1990. november 3.-án született Mexikóban. Szülei Dr. Leopoldo Morín és María Laura Garza. 16 éves volt amikor Mexikó városba költözött a tanulmányai miatt, ekkor kezdett el a tanulás mellett modellkedni, különböző ruha és cipő reklámokban volt látható.
Színészként 2011-ben debütált a La rosa de Guadalupe című családi sorozatban.
2012-ben a hazánkban is levetített Último Año-ban alakította Nico Montes szerepét. A sorozatban Mauricio Hénao-val, Kendra Santacruzzal és Martín Barba-val szerepelt együtt.
2013-ban a Como dice el dicho egy epizódjában tűnt fel illetve Eric López-Haro-t alakította a Gossip Girl: Acapulco-ban.
2014-ben főb szerepet kapott a Televisa nagysikerű telenovellájában a Mi corazón es tuyo-ban, ami hazánkban Szerelem ajándékba címen fut. A sorozatban Nando Lascuraint a Jorge Salinas által alakította Fernando Lascurain egyik gyermekét alakítja a hétből.
Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. február 05. 22:05
white beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 480 Csatolások: 42 Azonosító: 230284 offline |
Sziasztok. Szeretém elkérni az ő adatlapját, mert már lassan 2 hónapja nem aktív a szerketője. Köszönöm előre is.
2015. február 05. 22:40
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Idézet (white beauty @ 2015.02.05. 22:05)
Sziasztok. Szeretém elkérni az ő adatlapját, mert már lassan 2 hónapja nem aktív a szerketője. Köszönöm előre is.
Csak 3 hónap inaktívság után lehet elkérni egy szerkesztő lapját.
_ToTo_
2015. február 06. 17:21
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Idézet (Angel @ 2015.02.04. 11:53)
Sziasztok!
El szeretném kérni Clark Gregg lapját, amennyiben nem kérte el előttem már más, ill. ha csomagot kell érte vállalni, akkor az lenne a kérdésem, hogy még melyik válaszható?
Előre is köszönöm!
El szeretném kérni Clark Gregg lapját, amennyiben nem kérte el előttem már más, ill. ha csomagot kell érte vállalni, akkor az lenne a kérdésem, hogy még melyik válaszható?
Előre is köszönöm!
S elkérhetném még Thomas Cavanagh lapját is? 2012 óta nem volt szerkesztve.
Még egyszer nagyon köszönöm!
_ToTo_
2015. február 06. 18:35
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Szeretném elkérni az ő lapját mivel lejárt és a szerkesztője sem aktív már. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. február 06. 19:56
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Hello! Elnézést de szeretném ha el lenne csatolva tölem azok a lapok amik egy csomaghoz tartoznak és mikor lemondtam a csomagról az volt hogy el csatoljátok. Szóval gondoltam szólok és itt vannak a linkek is:
http://starity.hu/sztarok/rick-astley/
http://starity.hu/sztarok/corri-english/
http://starity.hu/sztarok/danay-garcia/
http://starity.hu/sztarok/zehira-djelloul/
http://starity.hu/sztarok/lou-bega/
http://starity.hu/sztarok/rick-astley/
http://starity.hu/sztarok/corri-english/
http://starity.hu/sztarok/danay-garcia/
http://starity.hu/sztarok/zehira-djelloul/
http://starity.hu/sztarok/lou-bega/
_ToTo_
2015. február 06. 21:20
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Idézet (Angel @ 2015.02.06. 17:21)
Én már pár kommentel feljebb elkértem Tom lapját.
2015. február 06. 22:08
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Ha lehetséges és elkérhető, akkor szívesen elvállalnám Gábor Alfréd lapját, mert nagyon kedvelem a munkásságát, viszont a jelenlegi információhiány miatt egyelőre csak jelentéktelen adatokat tudnék róla leírni. Ó, és a képcsere is ráférne, mert elég csúnya minőségű a profilfotó.
Természetesen ezt még ki tudom egészíteni néhány infóval, csak így estére elég sok lenne nekem visszakeresgélni bizonyos oldalakat, azokat átnyálazni, majd beleírni az életrajzba. De mindenesetre rajta vagyok az ügyön.
*elnézést, ha van benne pár hiba, nekem is este van. *
------------------------------------
Fehérvári Gábor Alfréd (született 1990. április 8.) magyar énekes, akit a jelenleg is a TV2-n futó tehetségkutató műsorból, a Rising Starból ismerhetünk. Gábor legelőször a legjobb 12, majd 6 közé is bejutott.
Rising Star előtt
Még mielőtt bekerült volna a tehetségkutató versenybe, asszisztensként dolgozott és Győr volt az otthona. Saját bevallása szerint nagyon visszahúzódó személy volt és miután elkezdett edzeni, akkor kezdett el nőni az önbizalma.
Már a Rising Star előtt is voltak kisebb fellépései.
Rising Star
Gábor Alfréd szerette volna megmutatni tehetségét a nagyvilágnak, ezért jelentkezett a műsorba. A meghallgatáson a Too Close című számot adta elő. Előadása annyira lenyűgözte a zsűrit, hogy a kékajtón távozhatott.
A bejuttató show során nemcsak a zsűri, hanem a szavazók is nagyon pozitívan fogadták az előadását, így a „Jó nekem” című dallal sikerült tovább menetelnie a fődíj felé.
A következő adáson Abbe Lewis, amerikai énekesnőt kapta párbaj ellenfelének, akit a Kings of Leon – Use Somebody dalával le is győzött és egy lépéssel közelebb került a győzelemhez.
A soron következő adásban James Arthur egyik ismert szerzeményével, a „You are nobody ’til somebody”-val lépett fel és ismételten bizonyított a közönségnek.
Következő alkalommal, Bruno Marstól a Grenade című zeneszámot hallhattuk tőle, melyet édesanyjának szánt, ezzel is szeretett volna mindent megköszönni neki.
Ezután John Newman slágerével, a „Cheating”-gel ismételten sikerült neki elkerülnie a veszélyzónát és nyugodtan hátradőlve élvezhette tovább a műsort. Azonban a következő adás nem volt annyira kedvező számára, ugyanis Rúzsa Magdi „Szerelem” című számával nem sikerült összeszednie annyi pontot, hogy elegendő legyen ahhoz, hogy falat emeljen, ezért veszélyzónába került, viszont végül nem rá esett a választás a párbaj során.
Ismételten James Arthur egyik híres dalát dolgozta fel, az „Impossible”-t, melyet Mező Misi, a Magna Club Laude énekese „világszínvonalúnak” nevezte.
Ákos lassú, de csontighatoló slágerével, „A fénybe nézz”-zel nem tudta legyőzni párbajellenfelét, Singh Vikit, ezért újra veszélyzónába került, ám a fantasztikus OneRepublic-dal feléneklése után ismételten bebizonyította, hogy neki igenis van helye a Rising Star versenyzői közt.
A sztárhéten Keresztes Ildikó énekesnőt kapta meg társként, aki megpróbálta arra ösztönözni, hogy merjen valaki lenni. Közösen a „Nem a miénk az ég” című dalt adták elő. Az előadásuk nem bizonyult elégnek, hogy Gábor a biztos továbbjutók közt lehessen. Végül Kid Rock dalát dolgozta fel, az All summer longot, mellyel hatalmas sikert aratott és bekerült a legjobb 6 énekes közé.
Természetesen ezt még ki tudom egészíteni néhány infóval, csak így estére elég sok lenne nekem visszakeresgélni bizonyos oldalakat, azokat átnyálazni, majd beleírni az életrajzba. De mindenesetre rajta vagyok az ügyön.
*elnézést, ha van benne pár hiba, nekem is este van. *
------------------------------------
Fehérvári Gábor Alfréd (született 1990. április 8.) magyar énekes, akit a jelenleg is a TV2-n futó tehetségkutató műsorból, a Rising Starból ismerhetünk. Gábor legelőször a legjobb 12, majd 6 közé is bejutott.
Rising Star előtt
Még mielőtt bekerült volna a tehetségkutató versenybe, asszisztensként dolgozott és Győr volt az otthona. Saját bevallása szerint nagyon visszahúzódó személy volt és miután elkezdett edzeni, akkor kezdett el nőni az önbizalma.
Már a Rising Star előtt is voltak kisebb fellépései.
Rising Star
Gábor Alfréd szerette volna megmutatni tehetségét a nagyvilágnak, ezért jelentkezett a műsorba. A meghallgatáson a Too Close című számot adta elő. Előadása annyira lenyűgözte a zsűrit, hogy a kékajtón távozhatott.
A bejuttató show során nemcsak a zsűri, hanem a szavazók is nagyon pozitívan fogadták az előadását, így a „Jó nekem” című dallal sikerült tovább menetelnie a fődíj felé.
A következő adáson Abbe Lewis, amerikai énekesnőt kapta párbaj ellenfelének, akit a Kings of Leon – Use Somebody dalával le is győzött és egy lépéssel közelebb került a győzelemhez.
A soron következő adásban James Arthur egyik ismert szerzeményével, a „You are nobody ’til somebody”-val lépett fel és ismételten bizonyított a közönségnek.
Következő alkalommal, Bruno Marstól a Grenade című zeneszámot hallhattuk tőle, melyet édesanyjának szánt, ezzel is szeretett volna mindent megköszönni neki.
Ezután John Newman slágerével, a „Cheating”-gel ismételten sikerült neki elkerülnie a veszélyzónát és nyugodtan hátradőlve élvezhette tovább a műsort. Azonban a következő adás nem volt annyira kedvező számára, ugyanis Rúzsa Magdi „Szerelem” című számával nem sikerült összeszednie annyi pontot, hogy elegendő legyen ahhoz, hogy falat emeljen, ezért veszélyzónába került, viszont végül nem rá esett a választás a párbaj során.
Ismételten James Arthur egyik híres dalát dolgozta fel, az „Impossible”-t, melyet Mező Misi, a Magna Club Laude énekese „világszínvonalúnak” nevezte.
Ákos lassú, de csontighatoló slágerével, „A fénybe nézz”-zel nem tudta legyőzni párbajellenfelét, Singh Vikit, ezért újra veszélyzónába került, ám a fantasztikus OneRepublic-dal feléneklése után ismételten bebizonyította, hogy neki igenis van helye a Rising Star versenyzői közt.
A sztárhéten Keresztes Ildikó énekesnőt kapta meg társként, aki megpróbálta arra ösztönözni, hogy merjen valaki lenni. Közösen a „Nem a miénk az ég” című dalt adták elő. Az előadásuk nem bizonyult elégnek, hogy Gábor a biztos továbbjutók közt lehessen. Végül Kid Rock dalát dolgozta fel, az All summer longot, mellyel hatalmas sikert aratott és bekerült a legjobb 6 énekes közé.
_ToTo_
2015. február 07. 11:00
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Kérlek szépen csatoljátok Direction Rajongo6-hoz az ő lapját, mivel neki adtam! köszönöm!
2 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6,
_ToTo_
2015. február 07. 17:52
Kedves modik!Régen jártam itt.
Szeretném,ha hozzám csatolnátok Curtis lapját.Cloudjumper8000-hez pedig Zachary Merrick és Mackenzie Mauzy lapját.
Előre is köszönjük.
Szeretném,ha hozzám csatolnátok Curtis lapját.Cloudjumper8000-hez pedig Zachary Merrick és Mackenzie Mauzy lapját.
Előre is köszönjük.
_ToTo_
2015. február 08. 09:49
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Jo reggelt!
Szeretnem elkerni Lindsay Price lapjat, illetve Szandi0820-hoz csatoltatni Michelisz Norbi lapjat mert neki adtam.
Koszonom!
Szeretnem elkerni Lindsay Price lapjat, illetve Szandi0820-hoz csatoltatni Michelisz Norbi lapjat mert neki adtam.
Koszonom!
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
_ToTo_
2015. február 08. 15:13
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Angel @ 2015.02.06. 17:21)
N.k már elkérte előtted pár hozzászólással.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Szállodai alkalmazott ellen akarnak vádat emelni.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.