Sziasztok!
Szeretném elkérni őt és őt,mivel már több mint 6 hónapja nem lettek frissítve.Előre is köszönöm szépen!
Adatlapos topik 2.
2015. február 13. 10:06
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Az összes lapja lejárt elég régen. A tag maga viszont aktív...
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. február 13. 11:57
Üdv, Starity csapat!
Szeretnék a szerkesztője lenni a következő adatlapnak: Danielle Evans
Szeretnék a szerkesztője lenni a következő adatlapnak: Danielle Evans
_ToTo_
2015. február 13. 18:12
Sziasztok!
Lenne egy kérésem/kérdésem. Olivia Holt adatlapjáról lenne szó. Tudom hogy nem kérhetek ilyet, de azért megpróblom. Tudom hogy egy adatlap kezelése nem arról szól, hogy cseréljük a képeket, de énerre a képre gondoltam, mint a lap profilképe. Meg persze lecserélném Paloma Sirvén adatlapját, mert igazából semmit sem foglalkoztam még vele, de remélem hogy egy jobb emberhez kerülne, aki foglalkozna is vele. Csak a kép csere lett volna a kérésem, és tudom hogy nem történhet meg, de a remény hal meg utoljára!
Lenne egy kérésem/kérdésem. Olivia Holt adatlapjáról lenne szó. Tudom hogy nem kérhetek ilyet, de azért megpróblom. Tudom hogy egy adatlap kezelése nem arról szól, hogy cseréljük a képeket, de énerre a képre gondoltam, mint a lap profilképe. Meg persze lecserélném Paloma Sirvén adatlapját, mert igazából semmit sem foglalkoztam még vele, de remélem hogy egy jobb emberhez kerülne, aki foglalkozna is vele. Csak a kép csere lett volna a kérésem, és tudom hogy nem történhet meg, de a remény hal meg utoljára!
_ToTo_
2015. február 13. 19:59
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
_ToTo_
2015. február 13. 20:30
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (niiikiii @ 2015.02.11. 16:24)
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok őt őt és őt a Starity profilra. Őt és őtpedig szeretném elkérni mert a szerkesztő egy ideje inaktív. Köszönöm szépen!
Kérlek csatoljátok őt őt és őt a Starity profilra. Őt és őtpedig szeretném elkérni mert a szerkesztő egy ideje inaktív. Köszönöm szépen!
Február 28.-án jár le a 3 hónap, csak az után számít valaki inaktívnak.
Idézet (Gabcs-Gabi-Göbesz @ 2015.02.13. 18:12)
Sziasztok!
A profilképeknek színes arcképnek, azon belül stidióképnek (photoshoot) képnek kell lennie. Ha ilyen nem található, akkor lehet egyéb kép. Az általad belinkelt kép semmiben nem felel meg ezeknek a kitételeknek - ami viszont jelenleg a lapon van, az megfelelő.
Tettem be az előző (60.) oldalra egy új csomagot, két részre bontva, melyet visszamondtak. Így ezeket is lehet választani, illetve Muri Enikő lapja is visszekerült a listába.
2015. február 13. 21:17
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Kedves ToTo!
Szeretném elvállalni a
68 c;) Szepesi Ivett, Kerekes Éva
csomagot Muri Enikő lapjáért.
Előre is köszönöm szépen!
Szeretném elvállalni a
68 c;) Szepesi Ivett, Kerekes Éva
csomagot Muri Enikő lapjáért.
Előre is köszönöm szépen!
_ToTo_
2015. február 13. 23:01
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Idézet (allinone @ 2015.02.13. 22:26)
Mivel nincs életrajza, írj neki egy rövidet, úgy lehet elkérni. A szabályok az első oldalon vannak!
_ToTo_
2015. február 14. 10:40
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni az alábbi lapot rendbetételre, ugyanis a szerkesztője 2013 óta inaktív. Előre is köszönöm, ha megkaphatom!
Andreea Diaconu román származású modell. 1991. március 28-án született Románia fővárosában, Bukarestben. Jelenleg az IMG Modelsszel van szerződése, amely a szakma egyik legjobbja. Pályafutása korán kezdődött, mindössze 11 évesen fedezték fel, ezután pedig otthagyta az iskolát és a modellkedésre kezdett el fókuszálni. 2013-ban szerepelt először a Vogue magazinban, majd olyan divatmárkáktól kapott felkéréseket, mint a Gucci, a Dolce & Gabbana és a Belstaff, az utóbbiban David Beckham oldalán láthattuk. Ő lett a második legkeresettebb romániai modell Diana Moldovan mögött, miután a Victoria's Secret 2012-ben leszerződtette fürdőruha katalógusába. Jelenleg is a VS-nek dolgozik, valamint 2015-ben a H&M és a Next reklámarca.
Szeretném elkérni az alábbi lapot rendbetételre, ugyanis a szerkesztője 2013 óta inaktív. Előre is köszönöm, ha megkaphatom!
Andreea Diaconu román származású modell. 1991. március 28-án született Románia fővárosában, Bukarestben. Jelenleg az IMG Modelsszel van szerződése, amely a szakma egyik legjobbja. Pályafutása korán kezdődött, mindössze 11 évesen fedezték fel, ezután pedig otthagyta az iskolát és a modellkedésre kezdett el fókuszálni. 2013-ban szerepelt először a Vogue magazinban, majd olyan divatmárkáktól kapott felkéréseket, mint a Gucci, a Dolce & Gabbana és a Belstaff, az utóbbiban David Beckham oldalán láthattuk. Ő lett a második legkeresettebb romániai modell Diana Moldovan mögött, miután a Victoria's Secret 2012-ben leszerződtette fürdőruha katalógusába. Jelenleg is a VS-nek dolgozik, valamint 2015-ben a H&M és a Next reklámarca.
2015. február 14. 13:23
Sziasztok!
Hozzám létszíves csatoljátok Gina Rodriguez lapját,hozzá pedig Vanessa Morgan lapját,mert cseréltünk!
Hozzám létszíves csatoljátok Gina Rodriguez lapját,hozzá pedig Vanessa Morgan lapját,mert cseréltünk!
_ToTo_
2015. február 14. 16:27
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
átcsatolnák hozzám légyszíves az ő lapját? Úgyis nálam van még másik két abndatag lapja is, semmi bio és a fél év is lejárt
_ToTo_
2015. február 14. 16:33
Krisztián97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 230701 offline |
Jó napot kívánok.Azt szeretném kérni,hogy át legyen csatolva hozzám Cristian Tello,mert a képe szürke,és ezt az oldal szabályai tiltják,meg rossz a bemutatása és az évről évre képei!Köszöntem.
2015. február 14. 18:20
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Hello! Nem tudom hogy ezt a kérdés jó helyen rakom e fel, de van egy adatlapom akit most szeretnék szerkeszteni és nem igazán találtam róla információt. IMDb-n nincs róla sok infó és Wikipédián nem találtam meg...szóval valakinek ötlete?
_ToTo_
2015. február 15. 10:14
Idézet (Liz k @ 2015.02.15. 02:22)
Elszeretném kérni Elizabeth Gillies sztáradatlapját mert nagy rajongója vagyok és a szerkesztóje nem foglalkozik vele.
Mivel a lap 1000 alatti sorszámát tekintve így ha el is veszik a szerkesztőtől nem kérhető el azonnal. Jelenleg folynak a lapok rendbetételei,csomagok vállalásával kérhető el egy-egy hasonló sorszámú lap. Úgylátom ez a lap még nincs áthelyezve az erre kijelölt profilra így vélhetőleg még nincs az elkérhető lapok között(de lehet hogy tévedek,nem ismerem pontról pontra azt a listát amiben a nevek vannak ) mindenesetre várnod kell,figyeld a topikot és ha látod hogy már ez a lap is szerepel akkor egy csomag vállalásának fejében(ami azt takarja hogy bizonyos lapokat hozzádcsatolnak amiknek nincs életrajza s ezeknek neked kell írnod olyan hosszúságot amilyet lehetséges attól függően mennyi információ van róla) majd megkaphatod a lapot.Elkérni ilyen esetben akkor nem tudod ha előtted valaki már jelzi hogy igényt tartana a lapra s csomagot is vállalt,akkor csak azon esetben ha visszamondja. Minden előzmény nélkül elkérni nem lehet,sosem lehetett,amikor nem a laprendbeszedés volt érvényben akkor is pályázat útján voltak ezek a lapok megszerezhetőek.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Szállodai alkalmazott ellen akarnak vádat emelni.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.