Sziasztok!
Szeretném elkérni és rendbe tenni Aamir Khan, Ranbir Kapoor és Salman Khan lapját.
Aamir Khan 1965. március 14.-én született az indiai Maharashtra-ban. Édesapja Tahir Hussain (1938-2010) indiai producer, rendező, forgatókönyvíró és színész, édesanyja Zeenat Hussain. Egy öccse van a szintén színész Faisal, és két nővére, a színész-producer Nikhat és Farhat.
FILMEK
Aamir 1973-ban kapta első szerepét a Yaadon Ki Baaraat című filmben, ezt követte 1974-ben a Madhosh.
[...]
2012-ben Kareena Kapoor volt a partnere A nyomozás - Egy rejtély részletei című filmben, majd 2013-ban kettős szerepet alakított a Dhoom: 3-ban, Katrina Kaif mellett.
MAGÁNÉLETE
Aamir 1986-ban nősült először, Reena Duttát vette feleségül. A házasságból két gyermek született egy fiú Junaid és egy lány Ira. 2002 decemberében a színész beadta a válókeresetet.
2005. december 28.-án Aamir újranősült, Kiran Rao indiai színész és rendezőnőt vette el. 2011. december 5.-én megszületett közös fiúk, Azad Rao Khan.
-------------------------------------------------------------
Salman Khan 1965. december 27.-én született Indiában.
FILMEK
1988-ban kezdődött színészi karrierje a Biwi Ho To Aisi című produkcióban. Ezt követte 1989-ben a Maine Pyar Kiya, 1990-ben a Baaghi: A Rebel for Love, 1991-ben a Sanam Bewafa illetve a Kurbaan.
[...]
1999-ben Aishwarya Rai mellett alakította a Már másé a szívem főszerepét. A 2007-es évben a Sonam Kapoor és Ranbir Kapoor főszereplésével készült Örök szerelem című romantikus drámában alakította Imaan szerepét.
[...]
MAGÁNÉLETE
1999-ben randevúzgatott Aishwarya Rai-jal, kapcsolatuk 2002-ig tartott. 2003-tól hét évig, 2010-ig Katrina Kaif színésznővel élt kapcsolatban.
Köszönöm!
Adatlapos topik 2.
2015. február 23. 22:10
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2015.02.23. 05:20)
Sok oka lehet annak, ha nem lett elfogadva. Először is a saját lapjaidnak megfelelően kitöltve kell lennie, ezen belül az innen-onnan másolt és összeollózott életrajzok nem megfelelőek, az olyan, mintha nem is lenne. Másodszor megvan kiknek lehet lapjuk. Bloggerekeknek, vloggereknek, noname modellekeknek, íróknak (1-2 nagyon ismert kivétel lehet) divattervezőknek (szintén akad 1-2 kivétel) nem kell/lesz adalap. Ahogy Mici néni macskájának, Overdosenak, Hanna Montánának, a szomszéd Kati néni 4 éves kislányának Lajosmizséről, aki már 3 táncórán is volt mielőtt sztár lett, és akinek a legjobb és barátnője Selena Gomez és Miley Cyrus. Illetve a tehetségkutatókban feltűnt, majd kiesett személyeknek sem lesz lapjuk.
Rendben. Akkor a lapjaimat összébb szedtem és az esetleges hibákat javítottam, ha talán ez lett volna a gond.
Egy énekesnő lapját szerettem volna létrehozni. Egy olyanét, akiért nem rajonganak fiatalkorúak ezrei.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2015. február 23. 22:13
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline |
Idézet (Darkness @ 2015.02.23. 20:28)
Valaki elmagyarázná, hogy ilyen lapok hogy kerülhetnek elfogadásra, míg Edgar Allan Poe, akit JBT1 akar létrehozni meg nem? Vagy csak azok az ìrok számítanak, akiket minden tíz éves kiscsaj ismer?
Igazából ez nekem is megfordult a fejemben (nem is egyszer), de hát... ebbe nekem nincs beleszólásom.
2015. február 24. 13:04
Sziasztok!
Elszeretném kérni "Kaitlyn Maher" adatlapját valamint "Kosza Edina" és "Mark Harmon". Köszönöm előre is!!
Elszeretném kérni "Kaitlyn Maher" adatlapját valamint "Kosza Edina" és "Mark Harmon". Köszönöm előre is!!
2015. február 24. 16:52
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline |
Sziasztok.
Kérlek csatoljátok az összes lapomat (sound of silence. volt a régi profilom, de törlésre került) (x, x, x, x, x, x, x, x, x, x) erre a profilra, illetve hoztam létre nemrég egy adatlapot (Austin Williams néven), ha megoldható, azt is az előbb linkelt profilra tegyétek, ha esetleg elfogadásra kerül.
Köszönöm!
Kérlek csatoljátok az összes lapomat (sound of silence. volt a régi profilom, de törlésre került) (x, x, x, x, x, x, x, x, x, x) erre a profilra, illetve hoztam létre nemrég egy adatlapot (Austin Williams néven), ha megoldható, azt is az előbb linkelt profilra tegyétek, ha esetleg elfogadásra kerül.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. február 25. 13:53
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Sziasztok! Kérlek, hogy csatoljátok hozzám ezt a lapot, mert rég nem volt szerkesztve és kicsit helyrepofoznám! Köszi előre is!
_ToTo_
2015. február 25. 20:29
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Sziasztok!
Egy körülbelül fél éve lett az ő lapja szerkesztve, ráadásul az életrajz is tudomásom szerint egy évnél régebbi adatokat tartalmaz. És a szerkesztője már jó pár hónapja nem lépett fel. Ezért igényt tartanék rá.
Egy körülbelül fél éve lett az ő lapja szerkesztve, ráadásul az életrajz is tudomásom szerint egy évnél régebbi adatokat tartalmaz. És a szerkesztője már jó pár hónapja nem lépett fel. Ezért igényt tartanék rá.
_ToTo_
2015. február 27. 14:30
LadyNory15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 131 Csatolások: 29 Azonosító: 142061 offline |
Sziasztok!
Szeretném ha ezt az adatlapot -> http://starity.hu/sztarok/alana-haim/ csatolnátok hozzám, mivel nincs szerkesztője az adatlapnak, és én szívesen vállalnám a szerkesztését, másrészt meg gombot sem találok hozzá. Előre is köszönöm szépen!
Szeretném ha ezt az adatlapot -> http://starity.hu/sztarok/alana-haim/ csatolnátok hozzám, mivel nincs szerkesztője az adatlapnak, és én szívesen vállalnám a szerkesztését, másrészt meg gombot sem találok hozzá. Előre is köszönöm szépen!
2015. február 27. 14:45
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!
Azt szeretném kérni, hogy csatoljátok Edurne lapját Sally Sparrow-hoz, mert neki adtam.
Ezt és ezt a lapot pedig szeretném Starity profilra csatoltatni.
Köszönöm!
Azt szeretném kérni, hogy csatoljátok Edurne lapját Sally Sparrow-hoz, mert neki adtam.
Ezt és ezt a lapot pedig szeretném Starity profilra csatoltatni.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. február 27. 22:42
PrettyLittleFan4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.16. Hozzászólás: 88 Csatolások: 1 Azonosító: 226166 offline |
Szeretném elkérni Eugen Bauder lapját, mivel 2014. május óta nem szerkesztették.
2015. február 28. 11:32
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Darkness @ 2015.02.23. 20:28)
Valaki elmagyarázná, hogy ilyen lapok hogy kerülhetnek elfogadásra, míg Edgar Allan Poe, akit JBT1 akar létrehozni meg nem? Vagy csak azok az ìrok számítanak, akiket minden tíz éves kiscsaj ismer?
Íróknak alapból nem szoktunk lapot néhány kivételtől eltekintve. Agatha Christie, JK Rowling vagy pl Danielle Steele is kivétel, róluk gyakran van új cikk, hír, téma.
Mivel elsősorban bulvároldal vagyunk, ők azok akik érdekesek lehetnek az olvasók számára.
Idézet (niiikiii @ 2015.02.28. 07:17)
Sziasztok! Szeretnem oket elkerni mert a szerkeszto (mostmar) 3 honapja nem volt fent : o es o lennenek azok. 1000 koszonet!
3 hónapja? Szerinted február 15. három hónapja volt? Szerintem csak másfél hete.
2 felhasználónak tetszik:
idone,
Szandi0820
2015. február 28. 13:02
Szeretném kérni,hogy amennyiben lehetséges,Szente Vajk és Amelle Berrabah lapját csatoljátok hozzám a starity profilról.Előre is köszönöm!
_ToTo_
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Nyilvánosságra hozták, milyen drogot fogyaszthatott Liam Payne a halála előtt
Szállodai alkalmazott ellen akarnak vádat emelni.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.