Adatlapos topik 2.
2015. március 13. 22:01
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.03.13. 21:20)
Még mindig várom Tóth Marcelt!!!
Akkor várj még tovább. Nem kell ennyire türelmetlennek lenni. A moderátorok sem lógnak itt egész nap!!
16 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
kurrek,
AmyVie,
Darkness,
Leonetta48,
idone,
AFCfan,
FruFruChan,
Jolie_77,
Betti90,
lucymharding,
johanna92,
Shenayla,
_ToTo_,
LovelyBarbaraPalvin,
Pocok2001
2015. március 14. 10:20
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Sziasztok az ő lapját hozzám tudnátok csatolni, mert nincs szerkesztője:
http://starity.hu/sztarok/cseh-laszlo/
Előre is köszönöm
http://starity.hu/sztarok/cseh-laszlo/
Előre is köszönöm
2015. március 14. 22:24
Kim Hyun-Ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.14. Hozzászólás: 367 Csatolások: 6 Azonosító: 241421 offline |
http://starity.hu/sztarok/seike/
Nincs "szerkesztőnek jelentkezem" gomb. Nagyon szeretném szerkeszteni.
Nincs "szerkesztőnek jelentkezem" gomb. Nagyon szeretném szerkeszteni.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. március 15. 11:54
Idézet (NutellaHoney @ 2015.03.14. 10:52)
Továbbá az ő lapját is légyszíves, mert a szerkesztője régóta rá se nézett.
mostmár biztos a moderátorok agyára megyek,de légyszíves őt is csatolnátok hozzám ,mert megbeszéltük.
LovelyBarbaraPalvin
2015. március 15. 12:08
kocka Daniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 228063 offline |
Sziasztok...
Üzenem a moderátoroknak hogy két lapot szeretnék elkérni!
Az egyik Keri Hilson
A másik T.I.
Köszönöm szépen!
Az egyik Keri Hilson
A másik T.I.
Köszönöm szépen!
_ToTo_
2015. március 15. 14:02
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Sziasztok!
kauflau-val megbeszéltünk egy cserét, így kérlek csatoljátok hozzá Olesya lapját, hozzám pedig Kay Panabaker-t! Előre is köszönjük!
kauflau-val megbeszéltünk egy cserét, így kérlek csatoljátok hozzá Olesya lapját, hozzám pedig Kay Panabaker-t! Előre is köszönjük!
2015. március 15. 15:17
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Felipe adatlapját.
Felipe Nasr 1992. augusztus 21-én született Brazíliában. A brazil gokartbajnokságban kezdődött versenyzői karrierje hét évesen.
2000 és 2007 között több bajnoki címet nyert hazájában. 2008-ban indult a Formula BMW amerikai sorozatának két futamán, nagybátyja Amir Nasr csapatánál, az Amir Nasr Racing-nél. A következő évben a EuroInternational csapat színeiben állt rajthoz a Formula BMW európai és a csendes-óceáni versenyein. A brazil az európai sorozat 16 futamából 5 futamot megnyert, 9 futamon intették le a második helyen, két alkalommal pedig nyolcadikként végzett. A szezonban gyűjtött 392 pontjával megnyerte a bajnokságot. Az európai sorozat mellett Nasr rajthoz állt a Formula BMW két csendes-óceáni futamán is, mindkét futamot megnyerte.
2010-ben a brit Formula Three sorozatban folytatta, a Räikkönen Tobertson Racing színeiben. Négy dobogós helyet szerzett, 135 pontot gyűjtött ami a bajnokság 5. helyére volt elég. Ebben az évben aláírt a Robertson Management-tel, mely a további karrierjét egyengeti. A novemberben megrendezett Macau Grand Prix-n szintén a Räikkönen Robertson csapattal állt rajthoz, s a 11. helyet szerezte meg.
Köszönöm!
Szeretném elkérni Felipe adatlapját.
Felipe Nasr 1992. augusztus 21-én született Brazíliában. A brazil gokartbajnokságban kezdődött versenyzői karrierje hét évesen.
2000 és 2007 között több bajnoki címet nyert hazájában. 2008-ban indult a Formula BMW amerikai sorozatának két futamán, nagybátyja Amir Nasr csapatánál, az Amir Nasr Racing-nél. A következő évben a EuroInternational csapat színeiben állt rajthoz a Formula BMW európai és a csendes-óceáni versenyein. A brazil az európai sorozat 16 futamából 5 futamot megnyert, 9 futamon intették le a második helyen, két alkalommal pedig nyolcadikként végzett. A szezonban gyűjtött 392 pontjával megnyerte a bajnokságot. Az európai sorozat mellett Nasr rajthoz állt a Formula BMW két csendes-óceáni futamán is, mindkét futamot megnyerte.
2010-ben a brit Formula Three sorozatban folytatta, a Räikkönen Tobertson Racing színeiben. Négy dobogós helyet szerzett, 135 pontot gyűjtött ami a bajnokság 5. helyére volt elég. Ebben az évben aláírt a Robertson Management-tel, mely a további karrierjét egyengeti. A novemberben megrendezett Macau Grand Prix-n szintén a Räikkönen Robertson csapattal állt rajthoz, s a 11. helyet szerezte meg.
Köszönöm!
_ToTo_
2015. március 15. 15:23
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Sziasztok!
Észrevettem, hogy ő a Starity profilon van, így gondoltam, szívesen magamra vállalom a szerkesztését.
Előre is köszönöm ha megkapom!
Észrevettem, hogy ő a Starity profilon van, így gondoltam, szívesen magamra vállalom a szerkesztését.
Előre is köszönöm ha megkapom!
_ToTo_
2015. március 15. 21:51
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
Sziasztok!
Szívesen elvállalnám Ophelia Lovibond adatlapját, mert úgy látom starity profilon van és bőven 1000 feletti, én pedig örömmel szerkeszteném. Előre is köszönöm!
Szívesen elvállalnám Ophelia Lovibond adatlapját, mert úgy látom starity profilon van és bőven 1000 feletti, én pedig örömmel szerkeszteném. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2015. március 16. 13:39
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (pezzie @ 2015.03.11. 14:00)
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet -e előre kérni, hogy egy bizonyos ezer alatti lejárt lapért (amely a Starity_Ezer_Alatt profilon található - vagy esetleg olyan felhasználónál van, aki mondjuk inaktív, vagy nem foglalkozik az adatlappal) majd később én vállaljak csomagot? Vagy csak akkor lehet jelentkezni, amikor már meglesznek a csomagok? Olyan adatlapért, amit pedig már más elkért (pl Justin Timberlake), én nem jelentkezhetek? Bocsi, ha ezek már valahova le lettek írva, de nekem nem egészen tiszta, mik is a szabályok ezen a téren
Az lenne a kérdésem, hogy lehet -e előre kérni, hogy egy bizonyos ezer alatti lejárt lapért (amely a Starity_Ezer_Alatt profilon található - vagy esetleg olyan felhasználónál van, aki mondjuk inaktív, vagy nem foglalkozik az adatlappal) majd később én vállaljak csomagot? Vagy csak akkor lehet jelentkezni, amikor már meglesznek a csomagok? Olyan adatlapért, amit pedig már más elkért (pl Justin Timberlake), én nem jelentkezhetek? Bocsi, ha ezek már valahova le lettek írva, de nekem nem egészen tiszta, mik is a szabályok ezen a téren
Ha valaki jelzi, hogy XY 1000 alatti lapja lejárt vagy a szerkesztője inaktív és szeretné megkapni a lapot - ami ugye egy csomag rendbetételéért lehetséges, akkor azt felírom, hogy ki kérte, hiszen ő találta a lejárt lapot.
A többi 1000 alatti lejárt lap, amit én vagy más moderátor talál, vagy olyan lap, amit vki felajánl, mert nem kell neki - megy a starity profilra vagyis a közösbe. Ebből majd bárki válogathat, mikor kiirom az új csomagokat és 1000 alatti lapokat.
Idézet (Pique @ 2015.03.11. 16:03)
Sziasztok!Az lenne a kérésem,hogy csatoljátok át hozzám Faydee lapját,ugyanis több nagy hiba is van az adatai között,és életrajza sincs.
Itt lenne az életrajzának a bevezetője:
Személyes élete:
1987.február.2-án Ausztriália legnagyobb városában Sydney-ben látta meg a napvilágoz.A szülei libanoni származásúak.A családjában az 5 gyermek közül ő volt a legidősebb.
Köszönöm szépen!
Itt lenne az életrajzának a bevezetője:
Személyes élete:
1987.február.2-án Ausztriália legnagyobb városában Sydney-ben látta meg a napvilágoz.A szülei libanoni származásúak.A családjában az 5 gyermek közül ő volt a legidősebb.
Köszönöm szépen!
Ez az 'életrajz' az 'amit tudni kell róla' részbe is kevés lenne. Legközelebb ennyivel nem kapsz meg egy lapot.
Idézet (white beauty @ 2015.03.12. 17:46)
Sziasztok!
Szeretném elkérni az ő sztáradatlapját. Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni az ő sztáradatlapját. Előre is köszönöm!
Valóban lejárt, viszont benne van minden, amit tudni lehet. 2014 óta se a wikin, se máshol nincsenek új információk, ilyenkor sajnos nem tudjuk átadni a lapot.
Idézet (Pique @ 2015.03.13. 15:43)
Úgy látom én vagyok az első,aki Britney Spears lapját akarja.
Nem, nem te vagy.
Idézet (NutellaHoney @ 2015.03.15. 11:54)
mostmár biztos a moderátorok agyára megyek,de légyszíves őt is csatolnátok hozzám ,mert megbeszéltük.
Egyszerre 3db lap kérhető hetente. Ez már a 4. lenne. Előbb töltsd ki a másik hármat.
Idézet (kocka Dani @ 2015.03.15. 12:08)
Sziasztok...
Az egyik Keri Hilson
A másik T.I.
Köszönöm szépen!
Az egyik Keri Hilson
A másik T.I.
Köszönöm szépen!
T.I. Lapját átraktam, mert le is járt, meg az életrajz is véget ért 2006-nál. Keri lapja viszont rendben van. 2012 óta nem adott ki új dalt, filmben sem szerepelt, nem koncertezik stb. A wikin sincs újabb információ róla 2013 óta, így a lap is rendben van, mert tartalmaz mindent, amit tudni lehet róla, így az nem adható át.
Emlékeztetőül újra leírnám, hogy aki teheti a tavaszi szünet végéig fejezze be a csomagját, hogy tudjak egy összesítést csinálni. A tavaszi szünet utáni első hétvégén pedig jönnek az új csomagok és 1000 alatti lapok.
Ha valaki talál kitöltetlen, webfordítós vagy nagyon hiányos pár soros életrajzzal rendelkező lapokat, amit be lehet tenni csomagokba majd, azt küldjétek el nekem. Köszi.
10 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
lucymharding,
Darkness,
Shenayla,
kurrek,
Selz1992,
idone,
FruFruChan,
Klauflau,
Bogiboszi
2015. március 16. 18:41
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Légyszíves tegyétek át őt hozzám, mivel LovelyBarbaraPalvin nekem adta.
2 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin,
_ToTo_
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.