Starity

Adatlapos topik 2.

279 oldal 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2015. március 29. 10:21 #1421
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lilla06 @ 2015.03.28. 10:33)
Ez még mini életrajznak sem mondható, nem hiszem, hogy csatolni fogják ennyivel. (egyébként nem kell minden mondat végére felkiáltójelet tenni)

Jól van de én még szerkeszteni fogom én sem az igazinak írtam hanem csak úgy mert ha nem nekem adják oda én másnak nem fogom meg írni . Érted?
2015. március 29. 10:23 #1422
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.03.29. 10:21)
Jól van de én még szerkeszteni fogom én sem az igazinak írtam hanem csak úgy mert ha nem nekem adják oda én másnak nem fogom meg írni . Érted?

Ha te kérted el először akkor mindenféle képpen te fogod megkapni, ezért kérd el normálisan szerintem.
2 felhasználónak tetszik: Darkness, _ToTo_
2015. március 29. 10:38 #1423
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.03.29. 10:21)

Dicséretes hozzáállás my friend dry.gif
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Szandi0820
2015. március 29. 16:16 #1424
- törölt felhasználó -    
Kérlek csatoljátok át hozzá Suga, JungKook és J-Hope lapját, mivel neki adtam őket.
Előre is köszönöm. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Betti90
2015. március 29. 17:06 #1425
Timi love
Timi love
visszatérő vendég
Hozzászólás: 369
Csatolások: 95
Azonosító: 218390
Kérlek csatoljátok hozzám Katsia Damenkova lapját! Előre is köszönöm szépen! smileeee.gif

1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2015. március 29. 18:06 #1426
- törölt felhasználó -    
Kedves ToTo/Bessie!
Szeretném elkérni Sydney Sierota lapját, ugyanis a szerkesztő inaktív, a lap lejárt és életrajza sincsen. Előre is köszönöm, ha megkaphatom! meghajolo.gif

Sydney Grace Ann Sierota 1997. április 21-én született Californiában, az Amerikai Egyesült Államokban. 2013-ban robbant be a köztudatba Echosmith indie-rockzenekarával, melyet ő és 3 fiútestvére alkot. Legismertebb daluk a Cool Kids, amely mára többszörös platinalemez. 2013. októberében jelent meg első nagylemezük, a Talking Dreams. A 2014-es évben a banda leginkább turnézott, valamint kiadta Come Together című dalát. Ugyanebben az évben - ahogyan 2013-ban is - részt vettek a neves Vans Warped turén. 2015 februárjában jelent meg legújabb single-jük, a Bright. Jelenleg is az utakat járnák, hiszen ők a The Colourist zenekar kísérői. 2015-ben az MTV Push egyik újonc felfedezetje az Echosmith.
2015. március 29. 18:16 #1427
- törölt felhasználó -    
Idézet (awwparadise @ 2015.03.29. 10:23)
Ha te kérted el először akkor mindenféle képpen te fogod megkapni, ezért kérd el normálisan szerintem.

Igen de csak úgy lehet ha írok életrajzot de félek más hamarabb ír majd életrajzot és az övé lesz sad.gif
2015. március 29. 19:27 #1428
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.03.29. 18:16)
Igen de csak úgy lehet ha írok életrajzot de félek más hamarabb ír majd  életrajzot és az övé lesz  sad.gif

Nem kell férned, te kérted el a lapot akkor te fogod megkapni. DE a szabály az, hogy amelyik lapon nincsen életrajz, oda írnod kell 5-6 sort, hogy megkaphasd. Ez SZABÁLY! Ha nem írsz nem kapod meg a lapot, ennyi.

Idézet (aloerie @ 2015.03.29. 18:06)
Kedves ToTo/Bessie!
Szeretném elkérni Sydney Sierota lapját, ugyanis a szerkesztő inaktív, a lap lejárt és életrajza sincsen. Előre is köszönöm, ha megkaphatom! meghajolo.gif
Sydney Grace Ann Sierota 1997. április 21-én született Californiában, az Amerikai Egyesült Államokban. 2013-ban robbant be a köztudatba Echosmith indie-rockzenekarával, melyet ő és 3 fiútestvére alkot. Legismertebb daluk a Cool Kids, amely mára többszörös platinalemez. 2013. októberében jelent meg első nagylemezük, a Talking Dreams. A 2014-es évben a banda leginkább turnézott, valamint kiadta Come Together című dalát. Ugyanebben az évben - ahogyan 2013-ban is - részt vettek a neves Vans Warped turén. 2015 februárjában jelent meg legújabb single-jük, a Bright. Jelenleg is az utakat járnák, hiszen ők a The Colourist zenekar kísérői. 2015-ben az MTV Push egyik újonc felfedezetje az Echosmith.

Körülbelül neked is ilyen mini életrajzot kellene írnod! good.gif
4 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Pocok2001, Szandi0820, Misuzu86
2015. március 29. 19:32 #1429
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Csak egy moderátor figyelmét szeretném felhívni pár, Hala Real Madrid által szerkesztett lapra (mert ő lelkesen kér el lapokat, node aztán....kérem ne vedd sértésnek, kedves Hala Real Madrid, nem akarom gonosz módon elcsaklizni a lapjaidat, csupán javítanék rajta. Ha rossz helyre írom, sajnálom, szóljon valaki blush.gif )
A problémák, amiket hirtelen találtam:

Tae Dye

Úgy látom a múlt idejű igékkel problémák vannak ("rendezet, találkozot, kezdet"). A "18-án"-nál nem kell pont, de évszám után igen. "Énekesként több eseményeket rendezet. Például a
Himnusz éneklését a versenyző fesztiválon."
Ezt írhatod egy mondatba, és "több eseményt rendezett". (A versenyző fesztivál lehet, hogy csak számomra homályos)
Sikeres áttörés 2014-ben jött a "Girl In A Country Song". Nem tudom, mondjuk sikeres áttörés a Girl in a Country Song dallal, vagy valami.
"...aki énektanár volt neki és aztán el kezdet.." Aki az énektanára volt és aztán elkezdett... (egy szóban!)
És az emellett egy szó és két t wink.gif És a rövid áttekintés az elején: Tae Dye a népszerű Maddie & Tae nevű countryegyüttes egyik tagja, méghozzá a vele egykorú Maddie Marlow oldalán. Ezt úgy érted, hogy a Maddie Marlow a másik tag? smileeee.gif Úgy lehetne átfogalmazni, hogy (pl.) ". A másik tag a vele egykorú M.M." vagy "...countryegyüttes tagja, mit M.M.val alkot. (Jó, ez nem olyan jó. De érted, mire gondolok) Vagy "....oldalán a vele...."

Danielle Dwyer

Ha nem tudod, hol él, ne add meg. Ha nem tudod, mikor született, ne add meg. (Tudtommal lehet olyat csinálni, hogy kihúzod az évszámot - nem biztos).
A vesszőhibákat és hogy a mondatvégi írásjelek és a vesszők után (tehát nem előtt) illik szóközt hagyni, szinte meg sem említem. És a magyar nyelvben (értesüléseim szerint) nem szabályos két felkiáltójelet rakni, mindenesetre hivatalos bemutatkozásban tuti nem.

Nayer

Évszám után pont. A "brazíl" rövid i. Brazil. (A "mondám" nyilván "mondván", de ilyen elírásokat mindenki vét, so nevermind, csak javítsd ki ^^)
Ezt a mondatot pedig nehezen tudom értelmezni: "Több nagy sztárral is volt már dala az eddigi legjobb énekesnő aki nem mutogatja magát!" Több nagy sztárral is volt már dala. A második rész meg...."Az eddigi legjobb énekesnő, aki nem mutogatja magát".....én ezt úgy, ahogy van, kiszedném.

Brigitte Bozzo

"Éete első szerepét 8 évesen kapta a kislány az Amar de Nuevo-ban ahol Flor-t alakította."
Az éetén kívül a szövegkörnyezetben [Briggette Bozzo már kiskorában is nagyon szeretett színészkedni.Éete első szerepét 8 évesen kapta a kislány az Amar de Nuevo-ban ahol Flor-t alakította.] felesleges a "kislány" szó ott.
Az "újjabb" egy j. Tudod, ujj és új wink.gif
"Itt már Brigette 9 éves volt." Szórendi csere nyilván, de ez a legkevesebb (Itt B. már...)
Bújhatott, hosszú ú-val. És döntsd el, hogy Brigette vagy Briggette. És nem Violetába (valószínűleg két t-vel, de nem biztos), hanem a szerepébe bújhatott, a "kisvöröske" pedig feltételezem kis [*szóköz*] vöröske.
Az ismertté két t.

Monika Sanchez

Már kezdek belefáradni a hosszas kivesézésbe, olvassa el mindenki, aki akarja. Dőlttel van írva, vesszőhibák, helyesírási hibák, mintha a Google Translate fordította volna és a biográfiához van írva a filmográfiai is, ami tagolatlan és átláthatatlan.
Az amit tudni kell rész:
"Monika Sanchez Mexico City-ben született.Legismertebb szerepe a La Gata Másnéven A Macska című telenovellába Giselát játsza a másik szereplése A Pokolban a szépfiúkkal-ban volt amelyben Rosario szerepét vehette fel !" Az írásjel hiányzik. Utána, és nem előtte illik szóközt tenni. TelenovellábaN. ....játssza [*VESSZŐ*]... Játssza két sz.

Ludwika Paleta

Itt is vannak vesszőhibák, és a filmográfia a biográfiánál (uganakkor a filmográfiánál is...), de a vicc az az, hogy, bár Hala Real Madrid szerkesztette utoljára, a bemutatás alá az előző szerkesztő aláírta, a mostani szerkesztő (Hala R. M.) pedig nem javította ki a hibákat....Most kitörölheti a szerkesztő, de én apám arcára esküszöm, hogy ez van az aljára írva: írta és fordítota : icecream78 [yapp, egy t-vel..]

VV Charlotte

Vele nincs sok baj, de....megint ott az előző szerkesztő aláírás (jó nagyban és dőlten, kiemelve valami betűtíussal: Írta: itsMelody), így aztán biztos sokat foglalkozhatott vele...

Ráadás: Braghini Rozinával és Tóth Marcellel szintén sokat foglalkozhatott, hiszen 2014. júliusában, illetve novemberében szerkesztette utoljára.

Általános problémák: vesszőhibák, helyesírás hagy némi kívánnivalót maga után, tagolás (szóköz az írásjel és vessző után, nem előtte - ahogy írtam), és a foglalkozás hiánya.

Ismétlem, ezt azért írtam le ilyen részletesen, hogy ki lehessen javítani, nem szemétkedek, azt szeretném, hogy még a legkevésbé népszerű sztároknak is kidolgozott, igényes profiljuk lehessen. Természetesen, ha már nem aktív, vagy nem tudni róla dolgokat, én kérek elnézést, ebben az esetben természetesen nem probléma, hogy 2011-12-es információkkal ér véget a biográfia. Ha valami hibát, elírást etc. követtem el az üzenetben, sajnálom, jelezzétek, javítom, (amíg tudom,) ne kössetek bele, kérlek. És ez figyelemfelhívás is egyben a moderátorok felé, mielőtt odaadnának a hölgynek egy lapot....és vissza lehet nézni a topicban a hozzászólásait, én azt vettem ki belőle, hogy olyan lapgyűjtő ("Jól van de én még szerkeszteni fogom én sem az igazinak írtam hanem csak úgy mert ha nem nekem adják oda én másnak nem fogom meg írni . Érted?" "Remélem így jó lesz de még javítani fogok rajta csak legyen az én kezeim alatt mert úgy jobban megy!")

Köszönöm, és még egyszer: nem támadás meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: _ToTo_, idone, awwparadise, Szandi0820, Shenayla, lucymharding
2015. március 29. 21:21 #1430
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocok2001 @ 2015.03.29. 19:32)
Csak egy moderátor figyelmét szeretném felhívni pár, Hala Real Madrid által szerkesztett lapra (mert ő lelkesen kér el lapokat, node aztán....kérem ne vedd sértésnek, kedves Hala Real Madrid, nem akarom gonosz módon elcsaklizni a lapjaidat, csupán javítanék rajta. Ha rossz helyre írom, sajnálom, szóljon valaki blush.gif )
A problémák, amiket hirtelen találtam:
Tae Dye
Úgy látom a múlt idejű igékkel problémák vannak ("rendezet, találkozot, kezdet"). A "18-án"-nál nem kell pont, de évszám után igen. "Énekesként több eseményeket rendezet. Például a
Himnusz éneklését a versenyző fesztiválon."
Ezt írhatod egy mondatba, és "több eseményt rendezett". (A versenyző fesztivál lehet, hogy csak számomra homályos)
Sikeres áttörés 2014-ben jött a "Girl In A Country Song". Nem tudom, mondjuk sikeres áttörés a Girl in a Country Song dallal, vagy valami. 
"...aki énektanár volt neki és aztán el kezdet.." Aki az énektanára volt és aztán elkezdett... (egy szóban!)
És az emellett egy szó és két t wink.gif És a rövid áttekintés az elején: Tae Dye a népszerű Maddie & Tae nevű countryegyüttes egyik tagja, méghozzá a vele egykorú Maddie Marlow oldalán. Ezt úgy érted, hogy a Maddie Marlow a másik tag? smileeee.gif Úgy lehetne átfogalmazni, hogy (pl.) ". A másik tag a vele egykorú M.M." vagy "...countryegyüttes tagja, mit M.M.val alkot. (Jó, ez nem olyan jó. De érted, mire gondolok) Vagy "....oldalán a vele...."
Danielle Dwyer
Ha nem tudod, hol él, ne add meg. Ha nem tudod, mikor született, ne add meg. (Tudtommal lehet olyat csinálni, hogy kihúzod az évszámot - nem biztos). 
A vesszőhibákat és hogy a mondatvégi írásjelek és a vesszők után (tehát nem előtt) illik szóközt hagyni, szinte meg sem említem. És a magyar nyelvben (értesüléseim szerint) nem szabályos két felkiáltójelet rakni, mindenesetre hivatalos bemutatkozásban tuti nem.
Nayer
Évszám után pont. A "brazíl" rövid i. Brazil. (A "mondám" nyilván "mondván", de ilyen elírásokat mindenki vét, so nevermind, csak javítsd ki ^^) 
Ezt a mondatot pedig nehezen tudom értelmezni: "Több nagy sztárral is volt már dala az eddigi legjobb énekesnő aki nem mutogatja magát!" Több nagy sztárral is volt már dala. A második rész meg...."Az eddigi legjobb énekesnő, aki nem mutogatja magát".....én ezt úgy, ahogy van, kiszedném. 
Brigitte Bozzo

"Éete első szerepét 8 évesen kapta a kislány az Amar de Nuevo-ban ahol Flor-t alakította."
Az éetén kívül a szövegkörnyezetben [Briggette Bozzo már kiskorában is nagyon szeretett színészkedni.Éete első szerepét 8 évesen kapta a kislány az Amar de Nuevo-ban ahol Flor-t alakította.] felesleges a "kislány" szó ott.
Az "újjabb" egy j. Tudod, ujj és új wink.gif
"Itt már Brigette 9 éves volt." Szórendi csere nyilván, de ez a legkevesebb (Itt B. már...)
Bújhatott, hosszú ú-val. És döntsd el, hogy Brigette vagy Briggette. És nem Violetába (valószínűleg két t-vel, de nem biztos), hanem a szerepébe bújhatott, a "kisvöröske" pedig feltételezem kis [*szóköz*] vöröske.
Az ismertté két t.
Monika Sanchez
Már kezdek belefáradni a hosszas kivesézésbe, olvassa el mindenki, aki akarja. Dőlttel van írva, vesszőhibák, helyesírási hibák, mintha a Google Translate fordította volna és a biográfiához van írva a filmográfiai is, ami tagolatlan és átláthatatlan. 
Az amit tudni kell rész:
"Monika Sanchez Mexico City-ben született.Legismertebb szerepe a La Gata Másnéven A Macska című telenovellába Giselát játsza a másik szereplése A Pokolban a szépfiúkkal-ban volt amelyben Rosario szerepét vehette fel !" Az írásjel hiányzik. Utána, és nem előtte illik szóközt tenni. TelenovellábaN. ....játssza [*VESSZŐ*]... Játssza két sz. 
Ludwika Paleta
Itt is vannak vesszőhibák, és a filmográfia a biográfiánál (uganakkor a filmográfiánál is...), de a vicc az az, hogy, bár Hala Real Madrid szerkesztette utoljára, a bemutatás alá az előző szerkesztő aláírta, a mostani szerkesztő (Hala R. M.) pedig nem javította ki a hibákat....Most kitörölheti a szerkesztő, de én apám arcára esküszöm, hogy ez van az aljára írva: írta és fordítota : icecream78 [yapp, egy t-vel..]
VV Charlotte
Vele nincs sok baj, de....megint ott az előző szerkesztő aláírás (jó nagyban és dőlten, kiemelve valami betűtíussal: Írta: itsMelody), így aztán biztos sokat foglalkozhatott vele...
Ráadás: Braghini Rozinával és Tóth Marcellel szintén sokat foglalkozhatott, hiszen 2014. júliusában, illetve novemberében szerkesztette utoljára.
Általános problémák: vesszőhibák, helyesírás hagy némi kívánnivalót maga után, tagolás (szóköz az írásjel és vessző után, nem előtte - ahogy írtam), és a foglalkozás hiánya.
Ismétlem, ezt azért írtam le ilyen részletesen, hogy ki lehessen javítani, nem szemétkedek, azt szeretném, hogy még a legkevésbé népszerű sztároknak is kidolgozott, igényes profiljuk lehessen. Természetesen, ha már nem aktív, vagy nem tudni róla dolgokat, én kérek elnézést, ebben az esetben természetesen nem probléma, hogy 2011-12-es információkkal ér véget a biográfia. Ha valami hibát, elírást etc. követtem el az üzenetben, sajnálom, jelezzétek, javítom, (amíg tudom,) ne kössetek bele, kérlek. És ez figyelemfelhívás is egyben a moderátorok felé, mielőtt odaadnának a hölgynek egy lapot....és vissza lehet nézni a topicban a hozzászólásait, én azt vettem ki belőle, hogy olyan lapgyűjtő ("Jól van de én még szerkeszteni fogom én sem az igazinak írtam hanem csak úgy mert ha nem nekem adják oda én másnak nem fogom meg írni . Érted?" "Remélem így jó lesz de még javítani fogok rajta csak legyen az én kezeim alatt mert úgy jobban megy!")
Köszönöm, és még egyszer: nem támadás meghajolo.gif

Szia nem veszem sértésnek és köszi javítani fogom smileeee.gif Még egyszer köszi smileeee.gif
2015. március 29. 22:03 #1431
Timi love
Timi love
visszatérő vendég
Hozzászólás: 369
Csatolások: 95
Azonosító: 218390
Kedves moderátorok!
Meg szeretnélek kérni benneteket arra, hogy Victoria Ruffo adatlapját csatoljátok hozzám ha lehetséges, mivel a lap szereksztője utoljára 2014. márciusában szerkesztette, és bár Kiemelt tag, tudtommal csak 8-9 hónapig nem veszik el a lapját ha nem szerkeszti.
Előre is köszönöm szépen! smileeee.gif
2015. március 29. 23:00 #1432
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Idézet (Darkness @ 2015.03.29. 09:35)
Igen, egyedül a lap szerkesztőjének van joga alapadatokat, életrajzot írni, de ahhoz teljes hozzáférése van. Profilodról a sztáradatlapjai menüben megtekintheted, melyik lapokról kell jelenleg gondoskodnod. Ez minden lapnál és minden tagnál így működik. Egyedül moderátorok tudnak más lapjába beleszerkeszteni.

Igen-igen, ez világos volt eddig is, egyedül az lepett meg, hogy csak egy kattintással, minden kérés nélkül az enyém lett a lap. De köszönöm a választ! : )
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2015. március 30. 15:11 #1433
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Kedves ToTo!
Kérlek csatold Cherry Ice-hoz az ő lapját.
Előre is köszönöm. smileeee.gif
2015. március 30. 16:48 #1434
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Sziasztok!

Szeretném Starity profilra csatoltatni az alábbi lapokat:

http://starity.hu/sztarok/cseke-katinka/
http://starity.hu/sztarok/toth-roland-ii/
http://starity.hu/sztarok/charlotte-casiraghi/
http://starity.hu/sztarok/david-feito/
http://starity.hu/sztarok/ana-bekoa/

Köszönöm!
2015. március 30. 17:23 #1435
- törölt felhasználó -    
Kérlek csatoljátok még át hozzá az Ő lapját.
Előre is nagyon köszönjük.^^
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Betti90
2015. március 31. 00:31 #1436
Niki0718
Niki0718
Kilencedik év......
Hozzászólás: 3955
Csatolások: 63254
Azonosító: 236119
Sziasztok!4
Ha még nincs lefoglalva, akkor elkérhetném ezt az adatlapot a staritytól: http://starity.hu/sztarok/lee-bo-young/
mert már lassan 7 hónapja nem volt frissítve!
Köszönöm!
2015. március 31. 01:16 #1437
Niki0718
Niki0718
Kilencedik év......
Hozzászólás: 3955
Csatolások: 63254
Azonosító: 236119
Sziasztok!!
Elkérhetném Lee Min Jung adatlapját a starity profilról? 3 hónapja nem volt frissítve!
Köszönöm meghajolo.gif
2015. március 31. 10:08 #1438
- törölt felhasználó -    
Továbbra is Justin Timberlake lapja iránt érdeklődnék a moderátoroknál, hogy készül-e érte a csomag,vagy van-e már érdeklődő.
2015. március 31. 10:18 #1439
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Őt és őt kérlek csatoljátok a starity profilra. Köszönöm!
2015. március 31. 14:21 #1440
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Szeretném elkérni az ő lapját.

meghajolo.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Betti90, Misuzu86
279 oldal 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!