Klippremier: One Direction - Steal My Girl
2014. október 24. 20:26
Csak szerintem olyan az egész, mint egy rossz BTR paródia?
2014. október 24. 20:30
Nekem ez a daluk kifejezetten tetszik
Ezen a Directioner kijelentésen szakadtam:
'Louis, Zayn, Niall és Liam úgy néznek ki, mint egy átlagos tinédzser. És ott van Harry. Ő olyan mint egy 70 éves milliárdos.'
Ezen a Directioner kijelentésen szakadtam:
'Louis, Zayn, Niall és Liam úgy néznek ki, mint egy átlagos tinédzser. És ott van Harry. Ő olyan mint egy 70 éves milliárdos.'
2014. október 24. 20:35
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1432 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline |
Niall és Louis meg talán még Liam néz ki a legnormálisabban... De gyerekek , könyörgöm valaki vigye már el Harry-t meg Zayn-t a fodrászhoz!
2014. október 24. 21:05
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline |
Összeségében nekem tetszik a dal és a klip is, de az igaz, hogy Harry haja meg a kabátja nem éppen a legjobb meg Zayn hajpántja is elég érdekes, de így is jó lett.
Az meg főleg nem számít, hogy még nem nőttek fel, van még idejük rá, élvezzék csak az életet. Amúgy Niall tök aranyos benne, még az a fura ruha is jól áll neki.
Az meg főleg nem számít, hogy még nem nőttek fel, van még idejük rá, élvezzék csak az életet. Amúgy Niall tök aranyos benne, még az a fura ruha is jól áll neki.
2014. október 24. 21:07
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Már egyszer írtam de úgy érzem újra kell! Miért Harry kinézetén vannak sokan kiakadva?! Tényleg furcsa olyan más lett de a ruhát nem is ők válasszák ki a haja meg nemolyan rossz persze röviden jobb de neki még ez is jók áll!! Kevés van aki ilyen kabátba és ilyen hajjal is jólnéz ki. Amúgy se az a lényeg hanem a hangja és a személyisége! Felesleges ezen fennakadni és ezt nem bántásból írom mindenki elmondhatja a véleményét én is ezt teszem! Inkább az hogy ilyen fiatalon mennyi mindent elértek. Ha kedves és jószívű mit számít a haja vagy a ruhája. Amúgy nekem már tetszik kezdem megszokni.
2014. október 24. 21:11
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Jaj, szegények egyre hülyébben néznek ki. Nincs fodrászuk meg stylistjük?
A zenei alap amúgy olyan, mintha egy nyolcvanas évekbeli filmzenéből vették volna. Nem akarom lopással vádolni őket (még mielőtt valaki nekem esik), csak nagyon arra emlékeztet.
A zenei alap amúgy olyan, mintha egy nyolcvanas évekbeli filmzenéből vették volna. Nem akarom lopással vádolni őket (még mielőtt valaki nekem esik), csak nagyon arra emlékeztet.
2014. október 24. 21:26
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline |
Huh....asszem ez a szám nekem tetszik. Viszont ahogy Harry öltözködik.....párducmintás kabát??? Most komolyan????? Mi a fene? És az a haj....mint egy kislány! A szája pedig úgy néz ki mintha szájfény lenne rajta.
2014. október 24. 21:26
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
na vártunk már erre a klipre biztos lesz valami rekordjuk ezzel is ahhoz képest,hogy úgy igazából nincs nagy története jó lett a klip,olyan vidám mondjuk furák a ruhák,de nem baj jaj és danny de vito jóóó,hogy benne van
2014. október 24. 21:32
Mixioner foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 231041 offline |
Én imádtam. Délután 17 óta ezt hallgatom és imádom.
Nagyon tetszik benne Zayn azokkal a szumósokkal .Liam mega törött kezével és abba a szerkóba nagyon dögös .Niall pedig azzal a kis gyermeki kisugárzásával annyi pozitivumot áraszt . Harry, na Ő azaz ember akin egy nagyon ronda kabát is sexy és jól mutat a balerinák között .Louis azzal a kis majommal nagyon menő,sőt én Lou helyébe félnék,hogy egy majom ellopja a hirnevemet .
Tetszik,hogy a You&I klippjéhez képest sokkal felszabadultabbak és talán ezzel a klippel kipihenték a turné fáradalmait.Amikor megjelent a dal sírtam,mert annyira meghatott és most a klippen pedig dírva nevettek.Bárki bármit mondjon szerintem ez az eddigi legjobb klippjük és számuk és remélem,hogy ilyen életvidám fiúk maradnak az életük végéig,és sok ilyen feledhetetlen videót készitenek nekünk.DirectionerForever
Nagyon tetszik benne Zayn azokkal a szumósokkal .Liam mega törött kezével és abba a szerkóba nagyon dögös .Niall pedig azzal a kis gyermeki kisugárzásával annyi pozitivumot áraszt . Harry, na Ő azaz ember akin egy nagyon ronda kabát is sexy és jól mutat a balerinák között .Louis azzal a kis majommal nagyon menő,sőt én Lou helyébe félnék,hogy egy majom ellopja a hirnevemet .
Tetszik,hogy a You&I klippjéhez képest sokkal felszabadultabbak és talán ezzel a klippel kipihenték a turné fáradalmait.Amikor megjelent a dal sírtam,mert annyira meghatott és most a klippen pedig dírva nevettek.Bárki bármit mondjon szerintem ez az eddigi legjobb klippjük és számuk és remélem,hogy ilyen életvidám fiúk maradnak az életük végéig,és sok ilyen feledhetetlen videót készitenek nekünk.DirectionerForever
2014. október 24. 21:42
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Valami fantasztikus lesz!!!! Egyszerűen leírhatatlan amit több millió lánynak okoz ez a néhány perc. Nem tudom szavakba foglalni amit érzek, de igazából nem is akarok... De azért egy fodrász végre eljuthatna hozzájuk..
2014. október 24. 22:21
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
Tényleg kellene nekik egy fodrász... Harry és Zayn frizkóját bármelyik lány megirigyelhetné.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.