Klippremier: One Direction - Steal My Girl
2014. október 24. 22:23
Hope Johansonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 233157 offline |
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Már nagyon várdtam és imádooooooooom <3
2014. október 24. 22:24
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
A szokasos szinvonalat hoztak: egynek jo, de se a szam, se a klip nem tul eredeti. Es hajra directionerek, dontsetek meg az Anaconda rekordjat konyorgoom!!! Inkabb hallgatom folyamatosan ennek az ot majomnak a nyivakolasat, minthogy allandoan az az okadek szam jarkaljon a fejemben. >.<
2014. október 24. 23:07
A számuk maga tetszik, szerintem a hangzásuk is sokat fejlődött, remélem ezen az új albumon alakítanak valamit, mert különösképp várom. Be kell valljam egy szokásos tinis, nyálas klipet képzeltem el egy csajjal, erre jön ez, felrúgva az elképzelésemet, de bejön. Bár Harry hajával nem tudom mit akartak a fodrászok, de attól függetlenül jól néznek ki a srácok.
2014. október 25. 00:50
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Őszintén?4 éve vagyok Directioner és még mindig kedvelem a dalaikat,de nekem az új klipjeik nagyon nem tetszenek.A You&I,a Midnight Memories és ez se ugorja meg azt a szintet mint pl a LWWY,BSE.Mellékesen Harryt ennyire utálja a stylist vagy ezt komolyan gondolta?
2014. október 25. 07:31
Ez a Harry gyerek úgy néz ki, mint egy jómódú mexikói milliomos
2014. október 25. 07:39
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
kicsit furi....
2014. október 25. 07:44
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Nekem tetszett a klipp annak ellenére hogy a dalnak a közleni valójához nem sok köze van.
Az anaconda rekordját szerintem nem fogjuk tudni megdönteni, midaddig ameddig a fiúk is le nem dobják a ruhájukat
Én már fel sem szólalok Harry haján, annyira viccesen néz ki :"D Az öltözete pedig szerintem inkább a nagypapámra hasonlít szóvál ááá
Az anaconda rekordját szerintem nem fogjuk tudni megdönteni, midaddig ameddig a fiúk is le nem dobják a ruhájukat
Én már fel sem szólalok Harry haján, annyira viccesen néz ki :"D Az öltözete pedig szerintem inkább a nagypapámra hasonlít szóvál ááá
2014. október 25. 09:46
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline |
Ez a videoklipp nagyooonn jól sikerült!! <3
Imàdom ezt a számot! <3
Imàdom ezt a számot! <3
2014. október 25. 10:02
sofie13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 202414 offline |
Véleményem szerint nem nehéz monumentálisat alkotni, ha itt van három tánccsoport, két sumo-birkózó, egy majom, egy oroszlán meg még tudjam is én micsoda. Ebben a klipben a 1D a legkevesebb, bár tény hogy azzal, amit ők adnak hozzá nem lehet megtölteni egy ötperces klipet. "Mystery" úrban pedig számomra az az egyetlen rejtély, hogy fiút vagy lányt játszik ebben a produkcióban, mert a ruhája alapján nem tudtam eldönteni.
2014. október 25. 10:44
Hát én nem tudom. Facebookon mindenki osztogatja, meg hogy jajj milyen vicces, én pedig fapofával néztem végig. Addig a dallal nincs semmi bajom, amíg nem folyik a csapból, de hát valószínűleg ez lesz a sorsa. Nem akarok rosszat mondani a bandáról, csak mert Niallt kedvelem...de Harryn és Zayn-en nevetőgörcsöt kaptam.
Szerintem szörnyű lett ez a klip, de úgy néz ki, hogy mindegy mit alkotnak, a rajongóknak úgy is tetszik. Az egész nagyon összevissza, mintha 2 óra alatt leforgatták volna. Mintha össze lenne csapva az egész.
Szerintem szörnyű lett ez a klip, de úgy néz ki, hogy mindegy mit alkotnak, a rajongóknak úgy is tetszik. Az egész nagyon összevissza, mintha 2 óra alatt leforgatták volna. Mintha össze lenne csapva az egész.
2014. október 25. 11:48
neymarjr11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.10. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 231197 offline |
Elég jó lett
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.