Ian Somerhalder nem elégszik meg egy hálótárssal
2014. október 30. 20:05
Nem vagyok oda túlzottan Ianért de ez tényleg jópofa volt tőle még akkor is ha nem szeretem a macskákat!
2014. október 30. 20:14
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline |
én elnézést kérek azoktól akik szeretik a macskákat, de én nem szívesen osztanám meg az ágyamat plussz még négy döggel... még egy is sok lenne, nemhogy négy. de nekem egy kicsit furcsa hogy egy hapsi ennyire szereti a macskákat...
2014. október 30. 21:10
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Na, ez tetszik. Bírom ezt az embert.
2014. október 30. 22:39
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
azért a macskák elég sok betegséget hordoznak... :/
2014. október 30. 23:54
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline |
Megint egy félrevezető cikkcím... köszi starity.
Egyébként semmi probléma nincs azzal, hogy a macskával alszik, én is évek óta macskával alszok és semmi problémám nincs vele. : )
Egyébként semmi probléma nincs azzal, hogy a macskával alszik, én is évek óta macskával alszok és semmi problémám nincs vele. : )
2014. október 31. 12:04
Ian hát tény hogy szereted az állatokat énis bolondulok a lovakért,de több tény állítja hogy a macskák betegségeket terjesztenek és kint a helyük!!
2014. október 31. 15:42
Hihetetlen ... mikor rá mentem a cikkre,már bosszankodta,hogy mekkora egy bunkó...
Jézus,mennyire kinevettem magam,mikor a macskáira gondolt.
Jézus,mennyire kinevettem magam,mikor a macskáira gondolt.
2014. október 31. 16:17
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Ez természetes dolog tud lenni, ha az állat tényleg tiszta... Mondjuk én azt vallom, hogy az állat nem házba való..
2014. október 31. 20:57
Nagyon szeretem a macskákat. A cikkcím elég félrevezető (melyik nem az? ), lassan bekerül a legolvasottabbak közé.
2014. október 31. 21:28
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline |
Kedves mindenki: Aki azt gondolja hogy a macskák betegségeket hordoznak, gondoljanak bele: mi Ian Somerhalder macskájáról beszélünk!! Szerintetek pont egy világhírű színész macskája, aki ki tudja milyen védőoltásokat kap, betegségeket terjeszt???? Nekem 9 éves korom óta mindig volt/van macskám (imádom őket *-* ) és soha nem kaptam el tőlük semmit. A drága kandúrom kétszer volt életében beteg de akkor sem volt semmi bajom...pedig ő is bent alszik a szobában (általában). Szóval, Iant nem kell félteni mert fogadni mernék hogy majd' kicsattannak az egészségtől!
Amúgy, a cím tényleg megtévesztő, de számítani lehetett rá, hogy erre gondol
Amúgy, a cím tényleg megtévesztő, de számítani lehetett rá, hogy erre gondol
2014. október 31. 22:53
Mikor megláttam a cikk címét, olyan 1 másodperc után leesett, hogy biztos nem egy másik nőre gondol. És lám igazam lett. Szeretem benne, hogy ilyen állatbarát, az pedig Nikki mellet is szóljon, hogy ő is nagy állatvédő. Emiatt kap egy plusz pontot tőlem.
2014. október 31. 23:24
Szerintem ez egy nagyon jó dolog, hogy Ian ennyire szereti az állatait, valóban egy csupa szív ember.
2014. november 01. 11:58
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline |
Én nem vagyok rajongó,de megnézem a filmjeit!Nekem azért sok ez,szerintem az állatoknak nem a hálószobában az ágyban van a helyük,én végülis még azért sem vagyok oda ha benn vannak egyáltalán a házban!Se macska , se cica nem való oda szerintem!De ez persze az én véleményem!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.