Avril Lavigne meg akarja menteni a házasságát
2014. november 03. 16:17
Nagyon sajnálom Avrilt, de nem tudok a pártjára állni. A válás azon dolgok közé tartozik, amiket senkinek nem kívánok a jövőjében. Ha már házasodsz, házasodj egy olyan emberrel, aki nem fogja elveszíteni a szavatosságát évek múlva sem. Akit mindig szeretni fogsz, és nem akarsz majd új kapcsolatokat, mert megtaláltad a boldogságot. Avrilék elsiették ezt a dolgot szerintem. Harminc éves, és a második válása felé közeledik, hát mit mondjak. A házasság az én szememben egy életreszóló dolog. (És ezt most úgy mondom, hogy mióta az eszemet tudom, a szüleim nem szeretik egymást, már régen el is váltak, szóval ezt gyerekkoromban nem tapasztalhattam meg. Helyettük egy másik, szüleimkorú párt bálványozok, és tőlük tanultam meg, milyen egy jó házasság. Látjátok, apa és anya, nem csak az én hibám, hogy álomvilágban élek. Na de miért beszélek megint erről? Lol. Olyan egysíkú vagyok...)
Remélem azért rendbe tudják hozni a házasságukat.
Remélem azért rendbe tudják hozni a házasságukat.
2014. november 03. 16:55
KiwyLavigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 225898 offline |
Avril a kedvencem, de én sem adok sok esélyt, hogy a házasságuk újra boldog legyen. Szerintem az, hogy Chad sem hordja a jegygyűrűjét és egyedül jár el szórakozni, nem sok jóval bíztat. Ahhoz képest, hogy az első évfordulójukra vágott smaradgköves gyűrűt adott...
2014. november 03. 17:07
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3035 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline |
Úristen, remélem Avril és Chad hamar kibékülnek, és térjen vissza minden a régi kerékvágásba! Úgy elszomorodtam amikor kiderült h (lehet) válnak..most meg azon, hogy szegény Av már babát szeretne, mert szerintem abban a korban van hogy babája legyen, és remélem megbeszélik a dolgokat.
Tök boldog lennék ha látnám Avrilt és Chadet újra együtt, egy kisbabát tartogatva. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből, de addig is: Kitartás Ramona!
Tök boldog lennék ha látnám Avrilt és Chadet újra együtt, egy kisbabát tartogatva. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből, de addig is: Kitartás Ramona!
2014. november 03. 17:12
Nekem mind1 hogy mi történik majd az ő dolguk csak mindketten maradjanak boldogok, bár ahogy most állnak a dolgok szerintem ebből válás lesz és a baba se biztos h tudna ezen segíteni.
DE azért reménykedjünk benne h együtt maradanak!!
DE azért reménykedjünk benne h együtt maradanak!!
2014. november 03. 17:16
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
A legfontosabb nekem, hogy Avril rendbe jöjjön, úgy veszem észre az olvasottakból, hogy nincs szegény túl jó lelkiállapotban. Persze erre nyilván nagyban rátesz a helyzet Chad-del. Szerintem nincs sok esélyük, ha Chad se hordja a gyűrűt, meg külön járnak el... A házasságot nem a babával kéne próbálni menteni, mert az ilyen próbák nem gyakran sülnek el jól. Ha mégis szétmennek, csak a gyereknek lesz rosszabb, erre is gondolni kell.
2014. november 03. 17:18
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Jah, és Av'! Ne add fel, még mindig klassz vagy, és ez nem múlik el az idővel, mint talán a házasságok! A Hello KItty is szuper volt, éééés, avégére egy jó tanács: LÉGY PROTON! (MINDIG POZITÍV) (saját duma, nem lopni )
2014. november 03. 17:24
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
AvrilSmile, abszolút igazad van, hogy nem babával kéne megoldani ezt a helyzetet. Nagyon szomorú ilyen híreket olvasni, remélem, hogy meg tudják menteni a házasságukat, sok sikert hozzá!
2014. november 03. 17:27
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Egyet mondhatok: Ha a házasságuk kudarc,NE merjenek gyereket csinálni. Komolyan ne. Elvált szülők gyerekeként tudom milyen érzés,és ezt senkinek sem kívánom.
2014. november 03. 17:47
Hát,remélem,hogy együtt maradnak,mert én bírom ezt a párost...
2014. november 03. 18:25
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Sajnálom a házasságukat, de nekem errõl az a véleményem, hogy akkor nem kellett volna összeházasodni. Várhattak volna még vele amíg biztosan nem tudják, hogy összeillenek.
2014. november 03. 18:55
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
a dráága jó barátnő milyen barát az, aki feltol egy újságírónak?
Amúgy a házasságukhoz... hát nem tudom. Az ő döntésük. Hajrá. De szerintem addig nem kell gyerek, amíg nem hozzák rendbe maguk közt
Amúgy a házasságukhoz... hát nem tudom. Az ő döntésük. Hajrá. De szerintem addig nem kell gyerek, amíg nem hozzák rendbe maguk közt
2014. november 03. 20:17
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Jól hangzik,és kiderült,hogy sikerül-e!
2014. november 03. 20:36
Már eleve hiba volt hogy rendesen át se gondolták az egészet csak neki vágtak ráadásul még együtt meg is forgatták a Let Me Go-t. Ha tényleg elválnak és esetleg lesz egy új férje nem azt akarja lesegetni hogy a felesége hogy énekelt az exférjével. Pedig bizony aki egyszer látta a klippet nem fogja elfelejteni... Azért is jobb lett volna meggondolni, mert alig 1 éve vannak együtt és már is terjednek a pletykák.
Amúgy ha ez az illető akkora barátnője akkor miért tálalt ki a magánéletéről? Úgy bírom az ilyet. Nem hinném hogy megtudná menteni vagy ha mégis fél év múlva megint szétmennének, ahogy ez a többi sztárpárra is jellemző. (tisztelet a kivételnek) És szerintem még véletlenül se legyen gyerekük. Szegény csak azt lesegethetné mikor mennek szét a szülei és mikor jönnének össze újra. Vagy ha már ezt megcsinálták a házassággal képes lenne teherbe is esni és mire szegény gyerek megszületne megint szétmennének.
És tényleg kicsit fontolgathatna valami jobbat, mert a Hello Kitty óta semmivel nem állt elő, pedig arra aztán voltak negatív kritikák. Mondjuk kezdek egyetérteni ezekkel, mert ennyi idősen nehogy már pinkben táncolgasson 10 éveseknek. Nyugodtan lehetne olyan a stílusa is, mint amilyet a Let Me Go-ban is mutatott, de ez nagyon nem áll neki jól. És bocsánat hogy ezt mondom [tudom hogy nem mindenki ért velem egyet], de ha Avril tényleg nem bírja már Chadet akkor ne erőltessék ezt az egészet a média kedvéért mert abból semmi jó nem fog kisülni...
Amúgy ha ez az illető akkora barátnője akkor miért tálalt ki a magánéletéről? Úgy bírom az ilyet. Nem hinném hogy megtudná menteni vagy ha mégis fél év múlva megint szétmennének, ahogy ez a többi sztárpárra is jellemző. (tisztelet a kivételnek) És szerintem még véletlenül se legyen gyerekük. Szegény csak azt lesegethetné mikor mennek szét a szülei és mikor jönnének össze újra. Vagy ha már ezt megcsinálták a házassággal képes lenne teherbe is esni és mire szegény gyerek megszületne megint szétmennének.
És tényleg kicsit fontolgathatna valami jobbat, mert a Hello Kitty óta semmivel nem állt elő, pedig arra aztán voltak negatív kritikák. Mondjuk kezdek egyetérteni ezekkel, mert ennyi idősen nehogy már pinkben táncolgasson 10 éveseknek. Nyugodtan lehetne olyan a stílusa is, mint amilyet a Let Me Go-ban is mutatott, de ez nagyon nem áll neki jól. És bocsánat hogy ezt mondom [tudom hogy nem mindenki ért velem egyet], de ha Avril tényleg nem bírja már Chadet akkor ne erőltessék ezt az egészet a média kedvéért mert abból semmi jó nem fog kisülni...
2014. november 03. 21:16
Idézet (smile3 @ 2014.11.03. 20:36)
Már eleve hiba volt hogy rendesen át se gondolták az egészet csak neki vágtak ráadásul még együtt meg is forgatták a Let Me Go-t. Ha tényleg elválnak és esetleg lesz egy új férje nem azt akarja lesegetni hogy a felesége hogy énekelt az exférjével. Pedig bizony aki egyszer látta a klippet nem fogja elfelejteni... Azért is jobb lett volna meggondolni, mert alig 1 éve vannak együtt és már is terjednek a pletykák.
Azt kell hogy mondjam, teljes mértékben egyetértek. A Hello Kitty számomra csalódás volt, annyira tucat lett, hogy az már fáj. Kérem vissza azt az Avrilt, akinek volt egyénisége és saját stílusa. A gyerekről meg még annyit, hogy NE. Ha már eleve csúsznak szét, tutifix, hogy egy baba csak ront a helyzeten. Plusz a gyereknek is szr lenne, hogy csak azt látja, a szülei mennyire elidegenülnek egymástól. (Mondom, én is így nőttem fel.)
2014. november 03. 21:18
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline |
Én drukkolok, hogy sikerüljön megmenteni a házasságukat. Bár elég elhamarkodottnak tűnik ez az egész- nem is ismerték olyan régről egymást, és egy év után a szakítás is meggondolatlan lépésnek tűnik nekem. De ha egy dologban nem értek egyet, akkor az az, hogy egy házasságot megmenthet a baba. Ki van zárva! Sőt talán még rosszabbá teszi. És akkor ki fog szenvedni, ha elválnak? Hát persze, hogy a gyerek. Csak erre senki nem gondol. Amúgy meg én is, mint sokan, akik előttem hozzászóltak, ezellen a bizonyos "barát" ellen vagyok. Kinek képzeli magát, hogy így kitálal? Szép kis puszipajtás, mondhatom. Kár, hogy erről nem fogunk többet olvasni, mondjuk egy olyan címmel, hogy "Avril megvált kétszínű barátaitól". Lényeg ami lényeg, ha tényleg nem bírják egymást, akkor nincs értelme, hogy együtt maradjanak, viszont akkor ez a házasság dolog úgy volt rossz, ahogy volt. Az csak egy papír, miért kell rögtön 2 hét ismerettség után a templomba rohanni 500 fős násznéppel? Sose fogom megérteni...
2014. november 03. 21:41
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219547 Azonosító: 59785 offline |
Én azért még továbbra is őszintén remélem, hogy valahol ezeken a pletykákon csak nevet Avril és Chad, mert semmi baj köztük. Túlságosan szeretik ők egymást ahhoz, hogy ilyen hamar bedobják a törölközőt. A pletykás barátnőről meg annyit, hogy... na jó, mégsem kommentálom.
A közhiedelemben elterjedő pletykával ellentétben azonban már régóta ismerték egymást, szóval nagyon is jól tudták, kit vesznek el/kihez fognak hozzámenni.
A közhiedelemben elterjedő pletykával ellentétben azonban már régóta ismerték egymást, szóval nagyon is jól tudták, kit vesznek el/kihez fognak hozzámenni.
2014. november 03. 22:00
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline |
miii nem hitem volna hogy avril házas lolll
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.