Starity

Avril Lavigne meg akarja menteni a házasságát

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 03. 15:49 #21
Becka73
Becka73
Queen

StátuszL.I.F.E.: Living isn't fucking easy...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
Szép pár együtt szoval remélem minden rendbe lesz köztük
2014. november 03. 15:57 #22
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1423
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Remélem minden rendben lesz!Gyerünk Avril!
2014. november 03. 16:17 #23
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom Avrilt, de nem tudok a pártjára állni. A válás azon dolgok közé tartozik, amiket senkinek nem kívánok a jövőjében. Ha már házasodsz, házasodj egy olyan emberrel, aki nem fogja elveszíteni a szavatosságát évek múlva sem. Akit mindig szeretni fogsz, és nem akarsz majd új kapcsolatokat, mert megtaláltad a boldogságot. Avrilék elsiették ezt a dolgot szerintem. Harminc éves, és a második válása felé közeledik, hát mit mondjak. A házasság az én szememben egy életreszóló dolog. (És ezt most úgy mondom, hogy mióta az eszemet tudom, a szüleim nem szeretik egymást, már régen el is váltak, szóval ezt gyerekkoromban nem tapasztalhattam meg. Helyettük egy másik, szüleimkorú párt bálványozok, és tőlük tanultam meg, milyen egy jó házasság. Látjátok, apa és anya, nem csak az én hibám, hogy álomvilágban élek. Na de miért beszélek megint erről? Lol. Olyan egysíkú vagyok...)
Remélem azért rendbe tudják hozni a házasságukat.
2014. november 03. 16:55 #24
KiwyLavigne
KiwyLavigne
új tag

Státusz#1 Avril-fan!!!
Hozzászólás: 35
Csatolások: 0
Azonosító: 225898
Avril a kedvencem, de én sem adok sok esélyt, hogy a házasságuk újra boldog legyen. Szerintem az, hogy Chad sem hordja a jegygyűrűjét és egyedül jár el szórakozni, nem sok jóval bíztat. Ahhoz képest, hogy az első évfordulójukra vágott smaradgköves gyűrűt adott... cry.gif

2014. november 03. 17:07 #25
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3035
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Úristen, remélem Avril és Chad hamar kibékülnek, és térjen vissza minden a régi kerékvágásba! Úgy elszomorodtam amikor kiderült h (lehet) válnak..most meg azon, hogy szegény Av már babát szeretne, mert szerintem abban a korban van hogy babája legyen, és remélem megbeszélik a dolgokat.
Tök boldog lennék ha látnám Avrilt és Chadet újra együtt, egy kisbabát tartogatva. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből, de addig is: Kitartás Ramona!
2014. november 03. 17:12 #26
- törölt felhasználó -    
Nekem mind1 hogy mi történik majd az ő dolguk csak mindketten maradjanak boldogok, bár ahogy most állnak a dolgok szerintem ebből válás lesz és a baba se biztos h tudna ezen segíteni.
DE azért reménykedjünk benne h együtt maradanak!!
2014. november 03. 17:16 #27
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
A legfontosabb nekem, hogy Avril rendbe jöjjön, úgy veszem észre az olvasottakból, hogy nincs szegény túl jó lelkiállapotban. Persze erre nyilván nagyban rátesz a helyzet Chad-del. Szerintem nincs sok esélyük, ha Chad se hordja a gyűrűt, meg külön járnak el... A házasságot nem a babával kéne próbálni menteni, mert az ilyen próbák nem gyakran sülnek el jól. Ha mégis szétmennek, csak a gyereknek lesz rosszabb, erre is gondolni kell.
2014. november 03. 17:18 #28
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Jah, és Av'! Ne add fel, még mindig klassz vagy, és ez nem múlik el az idővel, mint talán a házasságok! A Hello KItty is szuper volt, éééés, avégére egy jó tanács: LÉGY PROTON! (MINDIG POZITÍV) biggrin.gif (saját duma, nem lopni tongue.gif)
2014. november 03. 17:24 #29
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
AvrilSmile, abszolút igazad van, hogy nem babával kéne megoldani ezt a helyzetet. Nagyon szomorú ilyen híreket olvasni, remélem, hogy meg tudják menteni a házasságukat, sok sikert hozzá!
2014. november 03. 17:27 #30
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Azonosító: 169074
Egyet mondhatok: Ha a házasságuk kudarc,NE merjenek gyereket csinálni. Komolyan ne. Elvált szülők gyerekeként tudom milyen érzés,és ezt senkinek sem kívánom.
2014. november 03. 17:47 #31
- törölt felhasználó -    
Hát,remélem,hogy együtt maradnak,mert én bírom ezt a párost...
2014. november 03. 18:06 #32
Emmy
Emmy
visszatérő vendég
Hozzászólás: 440
Azonosító: 173654
drukkolok nekik hogy sikerüljön mert összeillenek
2014. november 03. 18:25 #33
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Sajnálom a házasságukat, de nekem errõl az a véleményem, hogy akkor nem kellett volna összeházasodni. Várhattak volna még vele amíg biztosan nem tudják, hogy összeillenek.
2014. november 03. 18:55 #34
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
a dráága jó barátnő biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif milyen barát az, aki feltol egy újságírónak?
Amúgy a házasságukhoz... hát nem tudom. Az ő döntésük. Hajrá. De szerintem addig nem kell gyerek, amíg nem hozzák rendbe maguk közt
2014. november 03. 20:17 #35
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛

StátuszPlaystation for the Gamers
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3343
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
Jól hangzik,és kiderült,hogy sikerül-e!
2014. november 03. 20:36 #36
- törölt felhasználó -    
Már eleve hiba volt hogy rendesen át se gondolták az egészet csak neki vágtak ráadásul még együtt meg is forgatták a Let Me Go-t. Ha tényleg elválnak és esetleg lesz egy új férje nem azt akarja lesegetni hogy a felesége hogy énekelt az exférjével. Pedig bizony aki egyszer látta a klippet nem fogja elfelejteni... Azért is jobb lett volna meggondolni, mert alig 1 éve vannak együtt és már is terjednek a pletykák.
Amúgy ha ez az illető akkora barátnője akkor miért tálalt ki a magánéletéről? Úgy bírom az ilyet. Nem hinném hogy megtudná menteni vagy ha mégis fél év múlva megint szétmennének, ahogy ez a többi sztárpárra is jellemző. (tisztelet a kivételnek) És szerintem még véletlenül se legyen gyerekük. Szegény csak azt lesegethetné mikor mennek szét a szülei és mikor jönnének össze újra. Vagy ha már ezt megcsinálták a házassággal képes lenne teherbe is esni és mire szegény gyerek megszületne megint szétmennének. dry.gif
És tényleg kicsit fontolgathatna valami jobbat, mert a Hello Kitty óta semmivel nem állt elő, pedig arra aztán voltak negatív kritikák. rolleyes.gif Mondjuk kezdek egyetérteni ezekkel, mert ennyi idősen nehogy már pinkben táncolgasson 10 éveseknek. Nyugodtan lehetne olyan a stílusa is, mint amilyet a Let Me Go-ban is mutatott, de ez nagyon nem áll neki jól. És bocsánat hogy ezt mondom [tudom hogy nem mindenki ért velem egyet], de ha Avril tényleg nem bírja már Chadet akkor ne erőltessék ezt az egészet a média kedvéért mert abból semmi jó nem fog kisülni...
2014. november 03. 21:16 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (smile3 @ 2014.11.03. 20:36)
Már eleve hiba volt hogy rendesen át se gondolták az egészet csak neki vágtak ráadásul még együtt meg is forgatták a Let Me Go-t. Ha tényleg elválnak és esetleg lesz egy új férje nem azt akarja lesegetni hogy a felesége hogy énekelt az exférjével. Pedig bizony aki egyszer látta a klippet nem fogja elfelejteni... Azért is jobb lett volna meggondolni, mert alig 1 éve vannak együtt és már is terjednek a pletykák.
Amúgy ha ez az illető akkora barátnője akkor miért tálalt ki a magánéletéről? Úgy bírom az ilyet. Nem hinném hogy megtudná menteni vagy ha mégis fél év múlva megint szétmennének, ahogy ez a többi sztárpárra is jellemző. (tisztelet a kivételnek) És szerintem még véletlenül se legyen gyerekük. Szegény csak azt lesegethetné mikor mennek szét a szülei és mikor jönnének össze újra. Vagy ha már ezt megcsinálták a házassággal képes lenne teherbe is esni és mire szegény gyerek megszületne megint szétmennének. dry.gif 
És tényleg kicsit fontolgathatna valami jobbat, mert a Hello Kitty óta semmivel nem állt elő, pedig arra aztán voltak negatív kritikák. rolleyes.gif Mondjuk kezdek egyetérteni ezekkel, mert ennyi idősen nehogy már pinkben táncolgasson 10 éveseknek. Nyugodtan lehetne olyan a stílusa is, mint amilyet a Let Me Go-ban is mutatott, de ez nagyon nem áll neki jól. És bocsánat hogy ezt mondom [tudom hogy nem mindenki ért velem egyet], de ha Avril tényleg nem bírja már Chadet akkor ne erőltessék ezt az egészet a média kedvéért mert abból semmi jó nem fog kisülni...

Azt kell hogy mondjam, teljes mértékben egyetértek. A Hello Kitty számomra csalódás volt, annyira tucat lett, hogy az már fáj. Kérem vissza azt az Avrilt, akinek volt egyénisége és saját stílusa. A gyerekről meg még annyit, hogy NE. Ha már eleve csúsznak szét, tutifix, hogy egy baba csak ront a helyzeten. Plusz a gyereknek is szr lenne, hogy csak azt látja, a szülei mennyire elidegenülnek egymástól. (Mondom, én is így nőttem fel.)
2014. november 03. 21:18 #38
LadyReka
LadyReka
visszatérő vendég

Státusz~When I grow up, I want to be nothing at all~
Hozzászólás: 471
Csatolások: 17
Azonosító: 142444
Én drukkolok, hogy sikerüljön megmenteni a házasságukat. Bár elég elhamarkodottnak tűnik ez az egész- nem is ismerték olyan régről egymást, és egy év után a szakítás is meggondolatlan lépésnek tűnik nekem. De ha egy dologban nem értek egyet, akkor az az, hogy egy házasságot megmenthet a baba. Ki van zárva! Sőt talán még rosszabbá teszi. És akkor ki fog szenvedni, ha elválnak? Hát persze, hogy a gyerek. Csak erre senki nem gondol. Amúgy meg én is, mint sokan, akik előttem hozzászóltak, ezellen a bizonyos "barát" ellen vagyok. Kinek képzeli magát, hogy így kitálal? Szép kis puszipajtás, mondhatom. Kár, hogy erről nem fogunk többet olvasni, mondjuk egy olyan címmel, hogy "Avril megvált kétszínű barátaitól". Lényeg ami lényeg, ha tényleg nem bírják egymást, akkor nincs értelme, hogy együtt maradjanak, viszont akkor ez a házasság dolog úgy volt rossz, ahogy volt. Az csak egy papír, miért kell rögtön 2 hét ismerettség után a templomba rohanni 500 fős násznéppel? Sose fogom megérteni...
2014. november 03. 21:41 #39
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219547
Azonosító: 59785
Én azért még továbbra is őszintén remélem, hogy valahol ezeken a pletykákon csak nevet Avril és Chad, mert semmi baj köztük. Túlságosan szeretik ők egymást ahhoz, hogy ilyen hamar bedobják a törölközőt. A pletykás barátnőről meg annyit, hogy... na jó, mégsem kommentálom. rolleyes.gif
A közhiedelemben elterjedő pletykával ellentétben azonban már régóta ismerték egymást, szóval nagyon is jól tudták, kit vesznek el/kihez fognak hozzámenni.
2014. november 03. 22:00 #40
arianaforever
arianaforever
visszatérő vendég

StátuszCryBaby
Hozzászólás: 402
Csatolások: 300
Azonosító: 230539
miii nem hitem volna hogy avril házas lolll
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!