Idézet (DylanSmith @ 2014.11.09. 14:10)
Ha igazat mondanak, akkor nem állna feljebb. Ő poénkodik rajta, és mivel nem az első, második eset, meg láttam már olyan képet róla, amikor ránéztem azt mondtam ez nem h biszex, hanem totál meleg. Itt nem azzal van a baj, hogy ő konkréten milyen identitású, hanem azzal, hogy ti rajongók kötitek az ebet a karóhoz, és nem akarjátok elfogadni, hogy az ami. (Tisztelet a kivételnek). Viszont ha vki kimondja, és még hozzáteszi azt is, hogy miért gondolja, akkor le van ugatva, hogy hülye, hogy csak viccelt (ilyennel nem viccel az ember, max egyszer), meg izé meg hozé. Nem gyerekek! Ez van. Aki nem biszex, vagy meleg, az ne tegyen kétértelmű megjegyzéseket, meg nem is tesz. Akinek van már annyi élettapasztalata, az tudja hogy a világ nem fekete és fehér. Valamint nem azzal a csőlátással rendelkezik h Louisnak van barátnője..... nem szeretnék pl. felhozni arra a lát tam én már karón varjút mondásra. Én ezt nem háborúként fogom fel, hanem érvelni próbálok, esetleg jobb belátásra bírni.
Hát akkor elmondom én javithatatlan vagyok nem lehet jobb belátásra bírni de annak örülök h nem háboruként fogod fel ezt de én továbbra is ugy gondolom hogy Harry csak viccesl(csak h boszantsalak egy kicsit )