Klippremier: Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants
2014. november 06. 20:48
Nekem nagyon tetszik a dal a klip is jó Selena gyönyörű
2014. november 06. 20:50
corny4 nekem is a Love will remember a kedvenc számom tőle
2014. november 06. 20:51
Hát, már én is nagyon vártam, hogy kijöjjön az új száma. Viszont számomra ez "nem nagy durranás" a többiekhez képest. Szóval van jobb száma is.
2014. november 06. 21:52
Nekem tetszik. Bár nálam a Come on & Get it visz mindent
2014. november 06. 22:03
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
A szövege nagyon megfogott,de a dal is megtetszett annyira,hogy már le is töltöttem.A klip is szép,nekem rettenetesen bejön.Bár hozzá kell tenni,hogy a kedvenceim közé tartoznak a fekete-fehér filmek/videók,úgyhogy ennyi előnnyel már indult nálam
Személy szerint ilyen dalokat nagyon szívesen elhallgatnék tőle,a többi száma olyan kis felejtősre sikeredett.Nem ájultam el ettől sem,de ha követné ezt a vonalat,szerintem sokan megkedvelnék.Engem legalábbis pozitív csalódás ért,miután megnéztem
Személy szerint ilyen dalokat nagyon szívesen elhallgatnék tőle,a többi száma olyan kis felejtősre sikeredett.Nem ájultam el ettől sem,de ha követné ezt a vonalat,szerintem sokan megkedvelnék.Engem legalábbis pozitív csalódás ért,miután megnéztem
2014. november 06. 23:03
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
Akinek unalmas hallgasson madárcsicsergést!<3
A fancba is..engem ezekkel a dalokkal lehet meggyőzni igazán. Nem vagyok a fanja, de el kell ismernem, hogy ez a dal.. (ha nem is ő írta,vagy ha igen,mittomén) k*rvajó. Ha így folytatja, szerintem még meg is szeretem.
A fancba is..engem ezekkel a dalokkal lehet meggyőzni igazán. Nem vagyok a fanja, de el kell ismernem, hogy ez a dal.. (ha nem is ő írta,vagy ha igen,mittomén) k*rvajó. Ha így folytatja, szerintem még meg is szeretem.
2014. november 06. 23:49
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
lassú számok nálam eleve hátránnyal indulnak, és ez a szám sincs másképp. Habár vannak részek, amik tetszenek, ettől függetlenül unalmas. Ez a zene sem bírt rávenni, hogy a klipet végignézzem.
2014. november 07. 10:48
krisztii888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 199459 offline |
Imádom ezt a zenét..! ♥♥♥
2014. november 07. 12:10
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
hát én nem tudom eldönteni igazából,hogy jó-e vagy nem...nem rossz,csak fura,mert nem olyan selenkás...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.