Kim Min Soo "Minsu"
2014. november 15. 12:37
A téma szóljon a Boys Republic-ból jól ismert Minsu-ról. Úgy gondoltam, hogyha már őt is egyre több K-Pop rajongó szereti, akkor igazán érdemelne Ő is egyet. Ide minden jöhet, ami csak vele vagy a csapatával kapcsolatos.
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2014. november 15. 12:48
Ha nem baj, ismét szeretném én kezdeni a sort.
Az egyik legjobb barátnőm(itt GomNaNa-ként ismerhetitek) mutatta be nekem a csapatot és hát egyből beléjük szerettem. De akkor most jöhet Minsu.
Minsu már ez első perctől a kedvencem. Nagyon tehetséges és egyben nagyon helyes is. Ahogy elnéztem a tánctudását az is kifogástalanul remek. Remélem még nagyon sokan megszeretik, mert Ő is egy valódi csillag:
Az egyik legjobb barátnőm(itt GomNaNa-ként ismerhetitek) mutatta be nekem a csapatot és hát egyből beléjük szerettem. De akkor most jöhet Minsu.
Minsu már ez első perctől a kedvencem. Nagyon tehetséges és egyben nagyon helyes is. Ahogy elnéztem a tánctudását az is kifogástalanul remek. Remélem még nagyon sokan megszeretik, mert Ő is egy valódi csillag:
kara jiyoung
2014. november 15. 17:56
Drága Boys Republicos "szerelmem"
Első látásra megimádtam, mikor pedig meghallottam a hangját nekem ott volt végem. Iszonyat jó rapper, imádom! De emellett pedig iszonyat jó táncos is, amit Sung Jun-al időnként előadtak még a Party Rock promóciói kapcsán hát csak ámultam
Azt pedig szerintem nem nagyon kell taglalni, hogy nagyon is jól néz ki. Azok a gyönyörű, csillogó szemei meg hát...
Nagyon örülök, hogy a csapatot szinte a debütálásától kezdődően ismerem és talán mert olyan szerethetőek mind az öten könnyen a rajongójuk lettem. Annak pedig külön örülök, hogy azért ők sem az a tucat idol banda. A VIXX-hez hasonlóan pedig hiába van minden visszatérésük alkalmával éles stílus váltásuk valahogy minden dal annyira ők és annyira hozzájuk illik.
Royal Family 4ever!
Ez pedig az egyik kedvenc videóm. A többiek is jó táncosok, de Minsu nekem mindig is a legjobb lesz!
Első látásra megimádtam, mikor pedig meghallottam a hangját nekem ott volt végem. Iszonyat jó rapper, imádom! De emellett pedig iszonyat jó táncos is, amit Sung Jun-al időnként előadtak még a Party Rock promóciói kapcsán hát csak ámultam
Azt pedig szerintem nem nagyon kell taglalni, hogy nagyon is jól néz ki. Azok a gyönyörű, csillogó szemei meg hát...
Nagyon örülök, hogy a csapatot szinte a debütálásától kezdődően ismerem és talán mert olyan szerethetőek mind az öten könnyen a rajongójuk lettem. Annak pedig külön örülök, hogy azért ők sem az a tucat idol banda. A VIXX-hez hasonlóan pedig hiába van minden visszatérésük alkalmával éles stílus váltásuk valahogy minden dal annyira ők és annyira hozzájuk illik.
Royal Family 4ever!
Ez pedig az egyik kedvenc videóm. A többiek is jó táncosok, de Minsu nekem mindig is a legjobb lesz!
kara jiyoung
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.