A Twinings tea meghódította a világot. A márka több mint 300 éves múltra tekint vissza, így van is miről beszámolni vele kapcsolatban. Ezt az izgalmas történetet meséljük most el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Márkatörténet: Twinings
2014. november 18. 11:47
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2014. november 18. 12:09
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Idézet
Abban az időben, amikor még a kávé volt az igazán népszerű ital, volt egy ember, Thomas Twining, aki szembe ment az árral és elkezdte népszerűsíteni a teát és ezzel együtt a tea őszinte szeretetét is. Később aztán ezen ember szenvedélyének tárgya, ez az eleinte kevéssé ismert ital lett egy egész nemzet kedvenc forró szürcsölnivalója. A Twinings saját bevallása szerint a tea sokkal többet jelent számukra holmi italnál. Az angolok életének, mindennapjainak részévé vált, a márka pedig már a sokadik generáció óta a tea szerelmeseit szolgálja ki már több mint 300 éve.
Ezt olyan gyönyörűen megfogalmaztad.
Nagyon szépen köszönöm a cikket, öröm volt olvasni. Én is imádom a teát, de nagy szívfájdalmam, hogy a Twinings-t még sehol sem tudtam megkóstolni. Earl Grey-t ugyan szoktam én is inni, az a kedvencem, de a Sir Morton-féle verziót. Gondolom sok különbség nincs, de azért mégsem ugyanaz.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. november 18. 12:37
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Szandi0820 @ 2014.11.18. 12:09)
Nagyon szépen köszönöm a cikket, öröm volt olvasni.
Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett.
Idézet (Szandi0820 @ 2014.11.18. 12:09)
Én is imádom a teát, de nagy szívfájdalmam, hogy a Twinings-t még sehol sem tudtam megkóstolni.
Idézet (Evelin6816 @ 2014.11.18. 12:24)
Annyira kíváncsi vagyok az ízére.
Semmi akadálya a kóstolásnak. Szerintem nincs olyan nagyobb üzletlánc, ahol ne lenne legalább 1-2 fajta Twinings. Ha az ember bemegy a Tecsóba, Spárba vagy akár a CéBéÁba, biztosan talál ilyen márkát. Igaz, itthon elég korlátozott számban és fajtában lehet kapni, de az internetről tőlük is lehet rendelni.
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Szandi0820
2014. november 18. 13:08
Ez egy nagyon jól megírt cikk és a témája is érdekes. Sok mindent megtudtam erről a méltán híres márkáról, Gratulálok Sally.
Magam is nagyon szeretem ezt a teamárkát. A Lady Grey a kedvenc, mivel az citrusosabb, nem csak szimpla válogatott feketetea keverék. Nem a legegyszerűbb hozzájutni, mivel a sarki Non-Stop-ok érthető okokból nem tartanak és talán árban lehetne egy csöppet barátságosabb, de a minőséget mindenből meg kell fizetni.
Magam is nagyon szeretem ezt a teamárkát. A Lady Grey a kedvenc, mivel az citrusosabb, nem csak szimpla válogatott feketetea keverék. Nem a legegyszerűbb hozzájutni, mivel a sarki Non-Stop-ok érthető okokból nem tartanak és talán árban lehetne egy csöppet barátságosabb, de a minőséget mindenből meg kell fizetni.
Sally Sparrow
2014. november 18. 15:08
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Úgy éreztem, hogy ezt te írtad. Már a címből rád asszociáltam. ha fogadtam volna, irtó gazdag lennék
g: valahogy nagyon megéreztem, hogy ez a te tolladból született.
És hogy a cikkről is beszéljek: nagyon igényes történetet olvashattunk a Twinings teákról, minden igényt kielégítve. Köszönet érte.
És hogy a cikkről is beszéljek: nagyon igényes történetet olvashattunk a Twinings teákról, minden igényt kielégítve. Köszönet érte.
Sally Sparrow
2014. november 18. 15:33
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline |
Hmm, most nagyon "rákattantam" ennek a tea megkóstolására! Nagyon jó cikk lett!
2014. november 18. 16:26
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Kell egy Niall Horanos teásdoboz!!
2014. november 18. 16:46
Én nagyon szeretem a Twinings teákat és az English Breakfast a kedvencem. Nagyon érdekes cikk lett!
2014. november 18. 19:04
Ez a cikk nagyon jó lett! Én teamániás vagyok szóval ezt most így érdekes volt elolvasni!
2014. november 18. 19:37
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
köszi nagyon a cikkért,jó volt olvasni én is nagy tea imádó vagyok,teás vagyok finomak a twinings teák is
2014. november 18. 20:41
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline |
Kedvenc teám <3 e cik miat tudom a történetét jó cikk let gratula
2014. november 19. 07:26
Idézet (Bessie @ 2014.11.18. 15:08)
Úgy éreztem, hogy ezt te írtad. Már a címből rád asszociáltam. Ha fogadtam volna, irtó gazdag lennék
Ajjaj, kezdek túlságosan kiszámíthatóvá válni... De hát az ember titulusának meg kell felelnie, azt hiszem... Egyébként örülök, hogy tetszett a cikk.
Idézet (krisztinaa 22 @ 2014.11.18. 16:26)
Kell egy Niall Horanos teásdoboz!!
Idézet (Louise1D @ 2014.11.18. 20:19)
Én is nagyon szeretem a teát. <3 Igaz nekem a Lipton a kedvencem, de a Twinings-ot is imádom. És szereznem kell egy Niall-os kiszerelést. <3
Sajnos nincs már rá túl sok esélyetek. Limitált példányszámú doboz volt, azt hiszem, összesen 1000 ilyen paperbox készült és mindegyiket úgy lehetett megnyerni...
Idézet (Niabella @ 2014.11.18. 17:32)
Twiningek* a "Twiningok" nagyon szúrta a szemem. Amúgy kifejezetten érdekes cikk lett. Köszönjük!
Nincs mit, viszont szerintem "ek"-kel nagyon hülyén hangzik ('Tvájningek'), "ok"-kal jobb ('Tvájningok'). És hogy melyiket válasszuk ebben az esetben, szerintem szabadon választható... De nem sértődök meg, ha valaki bebizonyítja, hogy nincs igazam.
2014. november 19. 18:10
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Wow, ez egy borzasztóan kellemes kikapcsolódás volt munka után. Kalapom emelem a cikk írója előtt, mert nagyon tartalmas, informatív szösszenet lett tele mindenféle érdekes információval. Ha tehetem én is teázok, bár mostanság hanyagolom a koffein miatt, de ettől függetlenül nekem is az a véleményem, hogy az egyik legigényesebb és legminőségibb teamárka az a Twinnings. Most is van itthon Earl grey belőle. Sokan a Pickwickre esküdnek, pedig abból nekem csak a barackos és a szilvás jön be, a többi az borzalom vagy esetleg az egyszer ihatós kategória. Mindenesetre köszönet a cikkért, jó volt olyanról is olvasni hosszabb hangvételben, amire a gugliban még soha sem kerestem rá.
Sally Sparrow
2014. november 19. 21:12
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Nagyon jó cikk lett Szeretem a teát
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.