A brit fiúbanda új albuma, a Four a kiszivárgás után már hivatalosan is megvásárolható!
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a One Direction új albuma
2014. november 18. 11:54
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
2014. november 18. 12:11
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
Sokkal jobb, mint az elozo albumok:)
2014. november 18. 12:39
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline |
Megrendelés - pipa :33
2014. november 18. 12:41
A 4 album közül ez a kedvencem. Nagyon jók rajta a dalok, nyugodtak, és tök jók A fiúk, mint mindig most is remek munkát végeztek
2014. november 18. 12:47
Húha ez az albumuk király lett megyek megrendelem
2014. november 18. 13:27
Ez a kedvencem. Azon belül pedig a Fool's Gold *-*
2014. november 18. 14:15
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
imádom! de nem tegnap jelent meg? na mindegy,legalább van időm meghallgatni,mert tavaly is később vettem észre h megjelent a MM,és idén még tudtam is h mikor lesz bemutató srácok,nagyon jó munkát végeztetek,fantasztikus lett,kicsit másabb mint az eddigiek,de ettől (is) jó
2014. november 18. 14:20
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
és majdnem eltalálták a szülinapomat,csak 1 nappal később kellett volna kiadni,bár tudom h csak véletlen van ilyen közel a szülinapomhoz azért én ezt ajinak veszem XD
2014. november 18. 14:22
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline |
Imádoommm *-* <3
2014. november 18. 15:10
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
De, tegnap jelent meg, csak ma került ki a cikk
2014. november 18. 15:18
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline |
Általában minden évben kiadott albumukra azt mondom, hogy ez a legjobb albumuk, de ennél most tényleg így van. Az előző három albumukhoz képest, talán most tudnám azt mondani rájuk, hogy megváltoztak és tényleg sokat fejlődtek. Mindig is jobban szerettem a lassú, érzelmesebb dalaikat szóval abból nincs hiány, viszont most a pörgősebb daloknál is úgy vagyok, hogy mind jó lett (Stockholm Syndrome ♥). A Deluxe változaton, mind a + 4 dal nagyszerű. Az Act My Age nagy meglepetés volt, csak egy 'kicsit' fura a hangzása - mintha egy kalózos filmzene lenne. A Night Changes a legszebb dal az albumról, mindenki ezt állítja és így is van, emellett a 18 is gyönyörű lett - úgyhogy ismét köszönjük Ed!
2014. november 18. 15:27
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
'rengeteget dolgoztak rajta' azaz nehéz volt elénekelni azt amit más megírt nekik. -.- Gratula az 'új' albumhoz...
2014. november 18. 15:28
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Véleményem szerint, abból a szempontból lett a Four a legjobb albumuk, hogy érződik, jobban belerakhatták, ki is az a Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne és Louis Tomlinson. Igaz, hogy kevesebb rajta a slágergyanús, gumicukor dal, de ez már az előzőn is erősen megfigyelhető volt, erre a lemezre pedig kezdtek megérni úgy, mint egy komolyan vehető fiúcsapat. Van még hová fejlődniük, és a jövőben, némi pihenés(!) után szívesen vennék egy-két olyan dalt is, ami nem feltétlen a lányok és a szerelem körül forog, mert ezt a témát már korrektül végig járták az elmúlt 4 év alatt.
Nekem a legjobban a Where Do Broken Hearts Go, Ready To Run, Night Changes és a No Control () jön be így első pár lejátszásra, emellett, muszáj kiemelnem az Act My Ages-t, mert kivagyok rajta.
Összességében, szép munka lett.
Szerk.: Korábban írtam, de ezt most is kiemelném, a 1D szerepe eddig sem feltétlen az volt, hogy világot váltsanak a zenéjükkel és megjelenésükkel, hanem az, hogy szórakoztassanak. Tudom, hogy divat őket utálni, de simán tovább lehetne lapozni, ha nem jön be az, amit csináltak.
Erre a lemezre írtak dalokat, becsülendő, de azt se felejtsük el, hogy az énekes dolga nem feltétlen és nem mindig a dalszövegírás, hanem az éneklés és előadás. Nem minden dalszövegíró tud énekelni, és nem mindegyik énekes tud dalszöveget írni. Nyilván mindenki beleszól a saját munkájába, és abba, hogy mit ad elő - ebből alakul ki az imázsa.
Nekem a legjobban a Where Do Broken Hearts Go, Ready To Run, Night Changes és a No Control () jön be így első pár lejátszásra, emellett, muszáj kiemelnem az Act My Ages-t, mert kivagyok rajta.
Összességében, szép munka lett.
Szerk.: Korábban írtam, de ezt most is kiemelném, a 1D szerepe eddig sem feltétlen az volt, hogy világot váltsanak a zenéjükkel és megjelenésükkel, hanem az, hogy szórakoztassanak. Tudom, hogy divat őket utálni, de simán tovább lehetne lapozni, ha nem jön be az, amit csináltak.
Erre a lemezre írtak dalokat, becsülendő, de azt se felejtsük el, hogy az énekes dolga nem feltétlen és nem mindig a dalszövegírás, hanem az éneklés és előadás. Nem minden dalszövegíró tud énekelni, és nem mindegyik énekes tud dalszöveget írni. Nyilván mindenki beleszól a saját munkájába, és abba, hogy mit ad elő - ebből alakul ki az imázsa.
2014. november 18. 15:29
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline |
De most komolya: nem úgy volt hogy visszavonulnak? Pár héttel még azt a cikket írták róluk.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.