Palvin Barbara smink nélkül is gyönyörű
2014. november 19. 16:05
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Átlagos lány, és attól hogy valaki azt mondja h olyan mint a többi iért féltékeny? nem értem sp se De biztosan.
2014. november 19. 16:23
Nikky888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 141601 offline |
Barbi tényleg gyönyörű, azt nem tagadom, de ezek mindenek, csak nem smink nélküli képek . Ettől függetlenül jók lettek.
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. november 19. 16:47
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Nem azért, de ezek nem igazán smink nélküli képek. Egyébként meg szerintem is olyan mint minden átlagos lány, én szinte mindennap találkozok az utcán sokkal csinosabbakkal is. Ez a féltékenykedés meg egy nagy baromság. Ez nem irigység, hanem egyéni vélemény alakítás. Ha valaki elmondja, hogy mennyire tetszik neki a fotósorozat, akkor az is megszólalhat akinek nem tetszik. Miért lenne ez féltékenység? [Ui.: SP mióta számít mûvésznek?]
Jolie_77
2014. november 19. 16:50
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Igenis van rajta smink, és ezek nem kifejezetten ébredés után készült képek...
2014. november 19. 16:56
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
sminkkel se szebb szóval :Dmeg amugysem hiszem hogy olyan nagy szépség lenne ..csak azért van mindenki annyira elájulva tőle mert magyar létére "híresség" az USAban...
2014. november 19. 17:34
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Azt hiszem, hogy most kezdem kiosztani azon embereket akik átlagosnak, vagy 'ocsmány' (ami borzasztó kifejetés)-nak tartják Palvin Barbarát. Gondolkodjatok már el azon, hogy miket írtok le.
Első sorban: Átlagos. what? Palvin Barbi átlagos? Gondoljatok már bele, hogy hány átlagos lány a L'Oréal legfiatalabb szépségnagykövete ( kép ) S hány átlagos lány nyeri elFashion Awards Hungary-on Az év modellje díját? És hány átlagos lány a , Calvin Klein, Stradivarius – Chic Twist, Pull and Bear arca? És felkapott? Hát igen, ha egy hosszas életrajzot elolvasol róla rájössz, hogy miért, am Szalonka tehetségtelen és első a Starity-n.. érdekes.
Ocsmány: .... Én ezt a szót még arra se mondanám, aki tényleg az. Mert annyira utálom ezt a szót, hogy az borzalom. Így lenézitek az embert. Megnéznélek titeket smink nélkül ébredés után.. (én se vagyok egy tündérkisasszony olyakor) Az ő arca ocsmány? Úramistenem : kép, kép, kép ( ).
Barbi gyönyörű, de ha valakinek mégse tetszik, akkor miért nem azt mondja, hogy "szerintem annyira nem szép", de az, hogy ocsmány. Nézzetek már magatokba. Am ha annyira nem szeretitek, miért olvassátok el a cikket?
Első sorban: Átlagos. what? Palvin Barbi átlagos? Gondoljatok már bele, hogy hány átlagos lány a L'Oréal legfiatalabb szépségnagykövete ( kép ) S hány átlagos lány nyeri elFashion Awards Hungary-on Az év modellje díját? És hány átlagos lány a , Calvin Klein, Stradivarius – Chic Twist, Pull and Bear arca? És felkapott? Hát igen, ha egy hosszas életrajzot elolvasol róla rájössz, hogy miért, am Szalonka tehetségtelen és első a Starity-n.. érdekes.
Ocsmány: .... Én ezt a szót még arra se mondanám, aki tényleg az. Mert annyira utálom ezt a szót, hogy az borzalom. Így lenézitek az embert. Megnéznélek titeket smink nélkül ébredés után.. (én se vagyok egy tündérkisasszony olyakor) Az ő arca ocsmány? Úramistenem : kép, kép, kép ( ).
Barbi gyönyörű, de ha valakinek mégse tetszik, akkor miért nem azt mondja, hogy "szerintem annyira nem szép", de az, hogy ocsmány. Nézzetek már magatokba. Am ha annyira nem szeretitek, miért olvassátok el a cikket?
2014. november 19. 17:37
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline |
A drága Sajtos Pogi huszonakárhány éves korára még mindig nem tanulta meg, hogy nem fog mindenki jó képet vágni meg tapsolni a "munkájának"? Úgy csinál, mintha ő sz*rta volna a spanyol viaszt... Akinek nem tetszenek a fotói, az biztos irigy, negatív, stb..., és jár neki a "csicskalángos". (Hány éves szinten rekedt meg vajon ez a zseni? )
Maguk a képek egyébként nem rosszak.
Maguk a képek egyébként nem rosszak.
Jolie_77
2014. november 19. 17:43
Egy: van rajta smink. Kettő: nem ébredés után fotózták. Három: ez a csaj ugyanannyira átlagos, mint a Kati, Zsuzsi, Mari stb. az iskolából, csak ő agyon van hype-olva.
2014. november 19. 17:45
SherlockedHiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 235896 offline |
Mikkamakka, nagyon igaz, teljes egyetértésem
2014. november 19. 17:52
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
Emberek, ti itt ennyire fogyatékosak vagytok? NINCS RAJTA SMINK. Attól, hogy ti nem vagytok ennyire szépek mint ő azért nem kéne ilyeneket írni. Amúgy meg ha nem hiszitek el, hogy nincs rajta smink akkor írjátok be azt a google-ba hogy Barbara Palvin without make-up. De most komolyan. Hogy lehettek ennyire hülyék? Oké, valakinek nem tetszik, de hogy ilyet mondani valakire, hogy ocsmány. Ez csak titeket minősít. Tisztelet a kivételeknek!!
2014. november 19. 18:20
Csodálatos portréanyag lett!
Gratulálok,mint a modellnek,mint a készítőnek,azaz a fotósnak.
Egyedüliként ami nem tetszik az az a kép,amelyiken egy fekete párnát tart a fején.
Gratulálok,mint a modellnek,mint a készítőnek,azaz a fotósnak.
Egyedüliként ami nem tetszik az az a kép,amelyiken egy fekete párnát tart a fején.
2014. november 19. 18:33
fantasztikus fotók lettek, nagyon szép rajtuk Barbi
2014. november 19. 18:36
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline |
Csodálatos képek készültek Barbiról. Róla nem is lehet ronda képet csinálni! jó volt a fotós és a cikk is nagyon jó lett.
2014. november 19. 19:00
Bárki bármit mond, SP tényleg remek fotós, ebben sokkal jobban remekel, mint az éneklésben. És Barbi szép a képeken.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.