Leiner Laura: „Sűrű tavaszunk lesz”
2014. december 03. 16:02
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline |
violettatini, mert ez annyira nagy irodalmi mű XD
2014. december 05. 17:10
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
bea203: akkora hülyeséget írtál, de most komolyan. Egyrészt rohadt idegesítő hogy minden harmadik szavad a szánalmas. Másrészt, nincs is igazad. Az emberek ízlése napról napra változhat. Este még szereted a krumplit másnapra már hánysz tőle. ( jó ez elég hülye példa volt. ) Laura nem olyan csodálatos mint te gondolod. Semmi fantázia nincs a könyveiben. Jó, tarolt egy könyvvel. Viszont leragadt ugyanannál a sablon sztorinál. És képzeld. Nem vagyok irigy rá. Mert nincs mire. Egyszer olvastam, nem is tudom hol, talán facebook-on, hogy valaki azt írja, hogy a ő még a wc.n sz*rás közben is képes ilyet írni. Amúgy meg a csaj kicsit el van szállva magától. Csak nézzen valaki rá a Facebook adatlapjára. Minden nap ilyne posztokat látok: "<3" - csatol hozzá egy képet, amin egy könyvesboltban van és a saját könyvei előtt áll. Másnap újra ugyanez. Komolyan, csak nézd meg.
2014. december 05. 17:11
antiparadicsom:nem nem az de akkor is biztos nehéz lehet egy ilyet írni és jó lenne ha nem írnának ilyen rosszakat
2014. december 12. 20:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
...VII. SzJG találkozó, mely most már nem csak az szjgereknek, hanem a bábelerek, aszerek, és bexierek számára is megnyitja kapuit...
Micsoda rajongói megnevezések ezek, kérem szépen.
2015. február 08. 14:24
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Már nagyon várom!!!!
2016. január 01. 17:47
Idézet (antiparadicsom @ 2014.11.30. 13:21)
bea203, törődik, igaz? Pont Instán láttam, hogy egy rajongó kérte, hogy júniusban(vagy júliusba, nem emlékszem) legyen dedikálás, mert akkor jön haza. Nem írt neki. Aztán a lány még azt is írta, hogy "Kérlek írj vissza" Akkor se írt... Hát ennyit erről. Igenis meg lehet utálni valamit amit szerettél. Én is bírtam, könnyű kis olvasmánynak oké volt, de valóban mindig ugyan az a történet. Az
SzJG tiszta sablon: Titokban szerelmes a menő srác a béna lányba, happy end
Bábel: Titokban szerelmes a srác a a lányba, ez is happy end
Akkor szakítsunk: Hatalmas "dráma", és komolyan, vajon mi lesz a véééége??? Ujjujuj, de izgulok... Ja, happy end...
Nem azért mondom el a véleményem, hogy "hú de menő legyek", hanem mert van. Most ezek az SzJGerek, ASZerek, Bábelerek, Bexierek (??????? Ez is olyan... Ennél a nőnél ezerszer tehetségesebb íróknak sincsenek ilyenjeik. Nincsenek Darrenerek, Kojaszanerek, Ragyogáserek D) lefejezhetnek, de nekem akkor is ez a véleményem. És hogy miért kattintok rá, ha nem szeretem? Mert reménykedtem hátha valami új és érdekes dolog lesz, nem csak a szokásos
SzJG tiszta sablon: Titokban szerelmes a menő srác a béna lányba, happy end
Bábel: Titokban szerelmes a srác a a lányba, ez is happy end
Akkor szakítsunk: Hatalmas "dráma", és komolyan, vajon mi lesz a véééége??? Ujjujuj, de izgulok... Ja, happy end...
Nem azért mondom el a véleményem, hogy "hú de menő legyek", hanem mert van. Most ezek az SzJGerek, ASZerek, Bábelerek, Bexierek (??????? Ez is olyan... Ennél a nőnél ezerszer tehetségesebb íróknak sincsenek ilyenjeik. Nincsenek Darrenerek, Kojaszanerek, Ragyogáserek D) lefejezhetnek, de nekem akkor is ez a véleményem. És hogy miért kattintok rá, ha nem szeretem? Mert reménykedtem hátha valami új és érdekes dolog lesz, nem csak a szokásos
Végre érti valaki ennek a lényegét!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.