Aliiz39 írta:
Végre valami rossz is történik vele! Heheh! Megérdemli, azok után milyen kis hülye degenerált módjára viselkedik a rajongóival és munkatársaival! Kis liba. A Bravo novemberi száma is írta milyen elnyomott öntelt kis idióta valójában! (És egy ötéves is jobb kifogást talált ki volna, mint Ariana). Most twitteren beakarja állítani,hogy "tökmuris" volt,hogy arcon csapták és most a fél világ rajta röhög. Annyira kétszínű ez az Ariana,-mindenki azt hiszi annyira kis "cuki" (bahh,dehogy!) mert van vagy 1450 centi. Először én is azt hittem,hogy aranyos meg minden, de utána olvastam cikkeket és ugyanazt a dolgot legalább 3(!!) helyen is leírták! Szóval tiszta bunkó a rajongóival! Látta valaki a jobb profilját valaha?! Talán videókban egy tizedmásodpercig! De képeken?! Mert csak a BAL profilját lehet lefotózni! Mekkora haja van? Póthaj. Mikor látott valaki róla olyan képet amikor megöleli az egyik rajongóját mint mondjuk Demi Lovato?! Vagy hogy segített volna a beteg gyerekeknek mint Selena?! Ez a csaj csak magával foglalkozik és tisztára felszínes! Annyira szánalmas! Bahh, ráz a hideg is tőle! Amúgy figyeljetek kis Ariana fanok! Be ne oltsatok valamivel mert összetörik a szívem.biggrin.gif hahah
Csak helyeselni tudok. Én is olvastam hasonló dolgokat róla. Alapból sem volt szimpatikus, de mikor beigazolódott, hogy milyen egy kis díváskodó liba még antipatikusabbá vált számomra. Nem csoda, hogy megijedt, a modellek óriások hozzá képest. biggrin.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/53556-internetes-mem-szuletett-ariana-grande-remult-arcabol/#ixzz3LbpiPHFI
a bravo faszkalapot dssem ésr
Internetes mém született Ariana Grande rémült arcából
2014. december 11. 18:05
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Fúúj! Az utólsó kép mindent visz!
2014. december 11. 20:04
kendall love 4ver 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 237107 offline |
=')))))))))))
2014. december 11. 20:27
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Idézet (Directioner6 @ 2014.12.10. 17:35)
DylanSmith és Aliiz39, nem sértegetni szeretnélek titeket, de milyen alapon ítélitek meg? Talán ismeritek? Nektek még nem mondták, hogy a cikkek nem "mondanak" mindig igazat és legtöbbször annyira más cikkeket írnak (egyszer kifigurázzák, máskor oda vannak érte, most nemcsak Arianáról beszélek, hanem bármelyik másik hírességről is), tehát nem lehet belőlük eldönteni, hogy mi igaz és mi nem.
Te talán ismered?
Olvastam már róla nem egyszer, hogy egy kiállhatatlan hisztérika. Nem hajlandó közös fotót csinálni a rajongóival, szinte szóba sem áll velük. Egy kis fruska, aki dívának képzeli magát. Nem lehet csak az egyik profilját fotózni, meg ölben cipelik a koncertek után mert ő fáradt, vagy csak lusta járni... FTW?! Képmutató r...nc!
2014. december 13. 13:53
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Ezek igen nagyok! xddddd Jót röhögtem rajtuk...
2014. december 13. 17:14
Directioner6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 204212 offline |
DylanSmith, nem nem ismerem, de nem hiszek a cikkeknek, még akkor sem ha igazak. ennyi
2014. december 17. 17:46
Hmm.. Humoros de egyben sértő is! Imádom őt És rajongóknak sem tetszenek! Mondjuk cuki ♥
2014. december 17. 19:50
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline |
Ebben semmi vicces nincs........
2014. december 18. 08:31
NianandDelena48új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 205068 offline |
hát így is elég rusnya az arca de így még rémesebb lett a kedvencem a Mikulásos
2014. december 20. 13:34
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Nagyon jók lettek:DDDd imádom őket. xddddddd
2014. december 21. 18:17
Directioner6: Mindenkinek más a véleménye. Aki szereti az kövesse Twitteren és éljen tévhitben,hogy Ariana 'cuki és szereti a rajongóit'. Én csak elmondtam amit olvastam több(!) helyen is és hogyha belegondol az ember akkor hol lát olyan képet,ahol Ariana önfeledten,nem műmosollyal csinál egy képet valamelyik rajongójával?! És amikor azt kívánta,hogy haljanak meg a rajongói?! Ugye..
almababa: először tanulj meg írni,kérlek.
almababa: először tanulj meg írni,kérlek.
2014. december 25. 02:55
Így járt!!! XD
Én is láttam hogy ariana milyen bunkó a rajongóival. MEG AZ IS VOLT HOGY HÁROMNAPONTA FESTI A HAJÁT!!!
Én is láttam hogy ariana milyen bunkó a rajongóival. MEG AZ IS VOLT HOGY HÁROMNAPONTA FESTI A HAJÁT!!!
2014. december 31. 03:01
Aliiz39 és almababa is látta már a cikket meg én is szóval minden kis buxi rajongó megtudhatná már hogy milyen ariana cuki sötét grande butera kisasszony
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.