Internetes mém született Ariana Grande rémült arcából
2014. december 05. 21:08
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline |
Mikor megláttam ezt a képet az az érzés öntött el, hogy ő is emberből van. Mindig olyan tökéletesen néz ki, már-már sok is. És ezzel a képpel kicsit belopta magát a szívembe:D
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 05. 21:47
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline |
te jo eg )))) szegeny csaj deezekrohadt viccesek
2014. december 05. 21:55
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Ezek oltáriak.
2014. december 06. 08:15
hát mostanság már ilyen a világ, hogy ha például egy sztár furán néz, akkor egyből ezt kell csinálni. hát gratulálok ja és nagyon sajnálom Ari-t!!
2014. december 06. 08:23
Szegény,nekem maguk a képek tetszenek,de ezt nem kéne
2014. december 06. 09:56
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
ebben mi a vicces amúgy - meg úgy egyszerűen a nagyszám? rólam, rólatok, mindenkiről vannak olyan szarul sikerült képek, amikből mémeket lehetne készíteni, valószínűleg nem is egy. az is olyan rohadt vicces lenne? unalmas már ez az egész, pláne hogy minden ilyen mémes cuccot itt is viszont kell látni, mintha akkora szenzáció lenne.
2014. december 06. 10:17
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Jajj hirtelen mindenki milyen szent lett.
Komolyan mondom rossz nézni, hogy nincs humorérzéketek, de azért a fél társaság gondolom viccesnek tartja magát, megmittomén. Amikor az én kedvenceimről csináltak ilyen én bevallom, hogy nevettem.
Nem sajnáltam és sírtam, hogy neki most milyen nehéz lehet, meg minden. Egy vicces kép lett, gondolom Grande is viccként tekint erre, végül is ez azért nem egy kínos eset, ez egy VICC.
De ha már egy utáltabb sztárral csinálnák ezt, a sok szentéletű is röhögne. Én kifejezetten utálom Zsüsztin Bíbőrt, de szerintem ha vele csinálnák ezt, akkor jó móka... Nem kell őt sajnálni, nem autó balesetet szenvedett, hanem mémet csináltak belőle.
Ui.: Érdekes, a Nicki Minaj mémeknél mindenki nevetett, de a cukimuki édes Arikánál ez már világprobléma (De én is utálom azt a guminőt, azaz Nicki Minaj)
Komolyan mondom rossz nézni, hogy nincs humorérzéketek, de azért a fél társaság gondolom viccesnek tartja magát, megmittomén. Amikor az én kedvenceimről csináltak ilyen én bevallom, hogy nevettem.
Nem sajnáltam és sírtam, hogy neki most milyen nehéz lehet, meg minden. Egy vicces kép lett, gondolom Grande is viccként tekint erre, végül is ez azért nem egy kínos eset, ez egy VICC.
De ha már egy utáltabb sztárral csinálnák ezt, a sok szentéletű is röhögne. Én kifejezetten utálom Zsüsztin Bíbőrt, de szerintem ha vele csinálnák ezt, akkor jó móka... Nem kell őt sajnálni, nem autó balesetet szenvedett, hanem mémet csináltak belőle.
Ui.: Érdekes, a Nicki Minaj mémeknél mindenki nevetett, de a cukimuki édes Arikánál ez már világprobléma (De én is utálom azt a guminőt, azaz Nicki Minaj)
2014. december 06. 10:18
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Ha és még azt hozzátenném, hogy Nagyon jók a mémek
2014. december 06. 12:19
ariana grande14: Koszi Bubu hogy egyetértesz! És LovelyBarbaraPalvin: Na és el lehet hogy vicces de akkor is szánalmas!! Majd ha egyszer világsztár leszel és ezt fogják beloled csinálni majd akkor csak ezt fogom tenni ahogyan te Arianáról
2014. december 06. 12:29
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.06. 10:17)
Jajj hirtelen mindenki milyen szent lett.
szerintem te inkább álszentre gondoltál, ebből kifolyólag már semmi értelme nincs annak, amit összerizsáztál, és nem, ez nem erről szól. egyszerűen vannak emberek, akiknek kifinomultabb az ízlésük minden téren annál, hogy ilyeneken nevessenek. legyen szó akár olyanról, akit utálnak, akár olyanról, akit imádnak. azért ne te döntsd már el, légyszíves, ki mit találjon viccesnek, nem lehet mindenki ilyen egyszerű és primitív, nem minden fekete és fehér.
ui: a nikiminázs mémeknél konkrétan a gyomrom felfordult, olyan undorítóak és ízléstelenek voltak, és nyilvánvalóan én vagyok koravén és humortalan, de a humorérzék nem azt jelenti, hogy minden kis értelmetlen szaron összevissza viháncolsz.
2014. december 06. 12:30
Az a fej neki, hát szakadok rajta! A szerkesztett képeken is jót nevettem.
2014. december 06. 12:43
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline |
Idézet (icecream78 @ 2014.12.06. 12:19)
ariana grande14: Koszi Bubu hogy egyetértesz! És LovelyBarbaraPalvin: Na és el lehet hogy vicces de akkor is szánalmas!! Majd ha egyszer világsztár leszel és ezt fogják beloled csinálni majd akkor csak ezt fogom tenni ahogyan te Arianáról
Jaj babe nincs mit. <333
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.